DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (10. sayfa)
-
-
Maşallah. Bu yapımcılar ne istiyor bizden 😅 Türkiye'de mesai saatleri beş saat değil ki bir oyuna bu kadar vakit ayırabilelim 😭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna gerçekten çok şaşırdım, benim için 30 saatlik güzel bir deneyim yeterliydi 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 8 Ocak 2022; 20:30:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yan görevler, Gizli objeler, Çevre ve atmosfere bakarak gideceğiz. 500 Saatin üzerini görmek de mümkün görünüyor. :)
-
Benim bitirmem yıl sürer o zaman :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayağı yüksek bir saat ama sanmıyorum tamamlamak için o kadar saat oynayacağımı. Ana hikaye ve tüm yan görevleri ettik mi tamamdır.
-
İnanmıyorum ama doğruysa çok iyi.
-
500 saat çok ciddi süre, ana senaryo sanırım 30-35 saat tir yan görevlerle 55-60 saat desek çokta yeterli. Sanırım çok fazla gizler, parkur challenge, toplanabilir eşya serpiştirmişler zevkli olursa toplaması hiç sıkıntı olmaz.
Birde bu 500 saat farklı tüm seçimleri görmek istediğimizde oynamak gereken sürede olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 9 Ocak 2022; 12:20:44 > -
500 saat olayı öyle olacakmış hocam zaten, temelde oyunu tüm yan içerikleriyle bitirmek 100 saate yakın bir süre alacakmış yaptıkları açıklamaya göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 9 Ocak 2022; 15:53:4 >
GÜNCELLEME:
500 saat, oyunu maksimuma çıkarmakla ilgilidir - tüm görevleri, sonları bitirmek ve dünyanın her yerini keşfetmek, ancak normal bir oyuncu hikayeyi + yan görevleri bitirmeli ve 100 saatten daha kısa bir sürede oldukça fazla keşif yapmalıdır, bu yüzden merak etme!
Dying Lighttwitter“UPDATE: 500 hours is related to maxing out the game - finishing all the quests, endings, and exploring every part of the world, but a regular player should finish the story + side quests and do quite a lot of exploring in less than 100 hours, so don't worry! 🥰 https://t.co/4R641zkLpg”https://twitter.com/DyingLightGame/status/1479889980205981705 -
Bu oyun ana konu olarak güzel bir salgın sonrası hayatta kalma ve craft üzerine kurulu bir oyun iken, neden 2. oyun ile beraber bu parkur detayını gözümüze gözümüze sokuyorlar? Çok dikey bir harita tasarımı da cabası. Çatıların üzerinde yerleşim yerleri falan? Sevmiyorum parkur olayını ve reklamının da parkur üzerinden yapılması, bu oyunun hikaye ve mekanik olarak cok zayıf olacağını gösteriyor bence
-
Ben de ön sipariş verdim ama parkur olayı fazla abartılmış gibi. Karakterimiz eğer özel bir ekipman kullanmıyorsa onlarca metre zıplayıp iki ayağının üzerine kolayca düşebiliyor. İnsanüstü bir parkur mekaniği var sanki.
-
Oyunu konsol özel sanıyordum PC ye de çıkış yapacakmış bu yüzden konsolda satın almak istemiyorum . Kuzenim İsviçre de yaşıyor baktım oyun onunda istek listesinde eğer oyunu satın alırsa rica ederim o bitirdikten sonra oynarım 349 TL PC tarafında da pahalı oyun
-
Hocam elden ring steamde 500, forspoken 700 tl. Pcde de ucuz oyun kalmadı bence pek. Indieler ve pc game passle bir nebze ucuza oyun bulabilirsiniz ama triple A kalitesindeki oyunlar maalesef orda da pahalı artık. Büyük ihtimal yakın zamanda ps'de oyunlar 1000 TL olacak.
Parkur ilk oyunda da gayet geniş bir yere sahipti.
haklısın hocam
-
sanırım ilk oyunu unutmuş arkadaşlar. Parkur ilk oyunda da baya Sağlam bir oynanışa sahipti.Haklısın dostum
-
Beyler oyun yine Şanlıurfa, Harran'da mı geçiyor ve adamımızın adı 31 mi?
Bu sefer Harrancık'da geçiyor adamımızın adı 69 😂😂😂
Oyunu tamamlamak için gereken saat miktarıyla ilgili son iletişimimizi netleştirmek istedik. Dying Light 2: Stay Human, farklı oyun stillerine ve tercihlerine sahip oyuncuların dünyayı istedikleri gibi keşfetmeleri için tasarlanmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X