Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbir kaybın yok. 👍 Zaten ana karakterler farklı ayrıca 15 yıl sonrasında geçiyor 2. Oyun.
    Dediğin gibi internette story videolarına baksan sana fazlasıyla yeter.. 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=I3nTUyHhxpE&feature=youtu.be

Bu video yeterli gelir hocam hikaye için.

• NatDrake kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yabancı bir yayıncı Dying Light 2'nin erken erişimine sahipmiş ve bir kaç saattir de oyundaymış. Düşüncelerini paylaşmış:

"Dying Light 2, birinci oyuna nazaran oldukça yenilenmiş ve cilalanmış. Combat ve parkur çok akıcı. Hikayesi de çok ilgi çekici. Beklediğimden fazlasıyla karşılaştım. Siz de 4 Şubat'ta oyuna başladığınızda eminim bayılacaksınız" demiş.

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ayrıca dikine mimari var. Harita belki günümüz açık dünya oyunlarına göre küçük olabilir ancak dikine mimariyle bir binanin nerdeyse tüm katlarına girip çıkabilecegiz.

• Çok güzel duruyor hocam,cyberpunk eline yüzüne bulaştırmıştı bu olayı,DY 2 de videolarda baya iyi duruyor hakkını vermişler gibi 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rainy00 kullanıcısına yanıt

Bu yorumları yapsın diye erken vermişlerdir hocam. İnceleme için erken erişim verilen kişilere inanmıyorum açıkçası. Bu hatayı cyberpunk 2077 de yaptım. Oyun çıktıktan 1 gün sonra almayı planlıyorum yorumralara bakarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ambargo kalkıp gerçek incelemeler düşene kadar bu süreçteki incelemelere/yorumlara rağbet etmemekte fayda var. Sonra sonu hüsran olabiliyor.

• Cyberpunk herkeste bir travma oluşturdu resmen.

• Kesinlikle haklısın hocam. Bir gün sonra ilk yorumları gördükten sonra almakta kesinlikle fayda var. Bu tarz oyunlara zaafım oldugundan mecburen ön sipariş verdim. İnşallah oyun patlamaz da, güzelce de oynar herkes.
    Buarada fiyatlara dikkat edin. Play Station, ön sipariş bittikten sonra fiyatlarda inş ayarlama yapmaz. Hemen kapın oyunları, çıktıktan sonra. 👍 💵

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Oyuna beklenti çok yüksek olunca ve oyun daha bitmeden satışa çıkarılınca insanlarda dediğiniz gibi travma meydana geldi. Atalar boşuna dememiş "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" diye. 😅

• NiTRocy kullanıcısına yanıt

cyberpunk ps4 gameplay yayinlamamisti ama dying light yayinladi.dying lightta karanlik bir taraf yok ilk oyundan belli zaten ama.cyberpunk ilk projeydi.

• İlk oyunu seven adam bu oyuna haydi haydi sever öper koklar bence, tabi teknik sıkıntı yoksa. DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 Tek endişem görsellik anlamında zayıf kalacak gibi özellikle kaplama kalitesi. Horizon 2 yi gördükten sonra her oyun artık görsellik anlamında tatmin etmeyecek bizi.

• DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022Spongbob SquarePantsyoutube
    Dying Light 2 Stay Human FULL Gameplay Walkthrough Part 1 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=vqIoAtrWIzg
  • Evet doğru. NatDrake'in dediği gibi çok hype olunca işler sarpa sardı adamlarda.

Nadir ön sipariş almışımdır. Ama bu oyuna aldım ön siparişi. Bende çok çekimserdim ama inanıyorum bu adamlara :)

• Harika görünüyor. Kaliteyi koruyup devam ettirmişler.

• Oyun umarim ilk oyunun altinda kalmaz ustune koyarak guzel bi çıkış yapar ilk oyun resmen müthiş çıkış yaptı su an ki videolarda grafik atmosfer ozellikle konsol performansları gosterildi ve kullanıcıları tatmin etmiştir oyun senaryosu da guzel olursa harika bir oyun daha bizi bekliyor demektir

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

kaplama olarak ilk oyundan farkli ama iyi anlamdami tartişilir

Kaplamalar vintage eskitilmiş apokaliptik çizgisel bir hava katilmiş ne gerek vardi bilemedim.

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 30 Ocak 2022; 13:29:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

cyberpunk ps4 gameplay yayinlamamisti ama dying light yayinladi.dying lightta karanlik bir taraf yok ilk oyundan belli zaten ama.cyberpunk ilk projeydi.

Cyberpunk ps4 gameplay de yayınlandı. Next gen görüntüsünde bir oynanış videosu yayınladılar. Göz göre göre yalan propaganda yaptılar ve hatta dava bile yediler.

• Bu oyunda sadece ana görevlere odaklanırsak oyunu tahminen kaç saatte bitiririz?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.