Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dying Light 2: Stay Human'ın PS5 üzerindeki indirme boyutu belli oldu.

🟦 Amerika : 34.725 GB

⬜ Avrupa : 37.197 GB

🟪 Almanya : 27.649 GB

🟩 Japonya : 28.345 GB

• IGN Çin`den alınmış Dying Light 2`ye ait 10 dakikalık yeni bir oynanış videosu.

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022whitelamp mrzyoutube
    DYING LIGHT 2 Stay Human - OFFICIAL 10 Minute Gameplay Introduction
    https://www.youtube.com/watch?v=NGRO6Qm-kJY&feature=youtu.be
  • rainy00 kullanıcısına yanıt
    Çok sağlam geliyor vallahi.
    HUD'ı komple kapatıp en zor'da gömülmelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 26 Ocak 2022; 14:24:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Oyunun ilk başı gibi duruyor ayrıca konuştuğumuz siyahi abimiz ilk oyunda ki karakterlerden Spike, ilk oyuna da henüz yeni Spike ile ilgili hikaye DLC'si geldi. Belli ki iki oyun arasında ki bağlantıyı, göndermeleri Spike üzerinden yapacaklar. Anladığım kadarıyla da ilk oyunun canon finali Crane'nin zombiye dönüşmesi gibi duruyor. Her şey bir kenara oynanış, atmosfer çok çok iyi duruyor

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi dostum. Sırf zaman geçsin diye 1. Oyunu tekrar fulledim ama yine 10 gün var. :)
    Buarada zombi türleri artmışve harika görünüyor. Gece sokağa çıkmak coop olarak ekip kurmak şart oldu. 🧟‍♂️ 🔫

İlk oyunun dünya tasarımında ki o yanlızlık, insanlığın bitmiş olmasını atmosferik olarak çok sevmiştim bunu oyuncuya çok iyi hissettiriyordu. 2. Oyunun yayınlanan oynanış videolarında bu olayı kaybettiğine dair endişelerim vardı ama şu son video ile tekrar emin oldum çok daha iyi olmuş. Şu youtuberlerin 1 saatlik oynanış videoların da millet çatıdan inmiyor, bi yere inin evleri, dükkanları gezin yok anca koşturuyolar hiç bir şey anlaşılmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 26 Ocak 2022; 15:9:50 >
    Benimde amaç girmedik ev dükkan bırakmamak. Birde bende bu tür kıyamet sonrası oyun türlerinde etraftaki notları, mektupları okuma hastalığı vardır. %100 yapmadan bırakamıyorum. Bu yüzden bu oyun canıma okuyacak gibi duruyor.

Aynı hastalık bende de var ilk oyunu %100 yapmıştım bu oyunu da aynı şekil fullerim. Bu tür atmosferi güçlü, kıyamet sonrası oyunlar da çok önemli bir unsur, çevre dizaynı ve not olayları.

• Oyunun Türkçe çıkacak olması oyuna yükselmemi 2 kat artırıyor 😄

Aynen öyle. Cuma sabahından itibaren ulaşılmaz oluruz artık.

Acaba coop olarak ekiple beraber, kulakta kulaklık takılı nasıl olacak acaba?!
    Ekiple beraber oynama mevzusunu bana en iyi yaşatan division oyunuydu. Umarım buda öyle olur.

• Keşke bizim ülkemizden de Techland gibi geliştiriciler değerler çıksa, yaptıkları oyunlar ile kitleleri peşinden sürüklese. Polonya’yı bu konuda kıskanıyorum valla ne yalan söyleyeyim..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    valla bu olay benimde çok kez aklıma geldi,adamların 1 değil 2 tane sağlam oyun yapan şirketleri var birde,haritada baksan bulamazsın adamları ama oyun piyasasında adından söz ettiren oyunlar yapıyorlar ve bunlar 20 ye yakın dile çevirip yayınlanıyor helal olsun adamlara TR altyazılı çıkan oyun ne kadar kötü olursa olsun gram acımıyorum paraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kulaklık performansi nasıl olur acaba merak ettiğim unsurlardan birisi bu özelikle the following dlcsin de sesler o kadar güzeldi uzaktan gelen cığlık sesleri rüzgar uğultusu gün batımı acayip bir çekiciliği vardı ilk oyunu ben kadar seven topluluğu görmek beni çok sevindirdi umarım ikinci oyun da bu tadı alırız

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Bizde TaleWorlds var yani milyonları peşinden sürüklüyor satışlarda hep top 10 da ama keşke TaleWorlds çıkıp şöyle genel kitleye hitap edende bir oyun etse. Veya artık yeni bir oyun etseler sadece Mount and Blade stüdyosu olmak kafasından çıksalar. Yetenekli ve tüm dünyada saygı gören bir stüdyo tale worlds ve iyide para kazanıyorlar yani.

• Mount & Blade’in bu günlere gelmesinde Modcu topluluğunun payı büyük, keza 10 sene de anca yarım yamalak çıkan Bannerlord’a yine Modcular can suyu oldu. TaleWorlds’ün Modcuların elini ayağını öpmesi gerek. Ama dediğiniz de haklısınız.

• Harika olur gerçekten ama kısa sürede böyle bir proje şuan için zor gibi görünüyor. :(

• Dying Light 2'nin inceleme ambargosu Türkiye saatiyle 2 Şubat saat 18.00'da kalkacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 27 Ocak 2022; 23:30:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açıkçası zaten oyun sektöründe CD Project Red tarzında kaliteli yerli bir oyun firmasını göreceğimizi daha bir müddet düşünmüyorum.
    Ama beni sinirlendiren şu; yapacak bir yerli ve kalite firman yok mu, o zaman yapabilecek potansiyeli olan firmaya yaratmış olduğun oyun fikrini pazarlama bari. O da yok bizde. Yaratıcılık 0.
    Polonyalılar, witcher adında sadece polonya'da tanınan romandan bir oyun çıkardılar ve marka değeri yarattılar. Polonya'nın da marka değeri ve bilinirliliği yükseldi hatta tavan yaptı.
    Biz ki ülke olarak, roman, tarih vs olarak birçok ülkeden daha çok malzeme barındırıyoruz. Fantastik bir oyun dahi çıkartabilirsin belki.
    Son olarak özetle demek istediğim; İyi oyun yapamıyorsan, hikayesi ve dünyası ile kaliteli oyun yarat ve pazarla. Bari yaratıcılığımız ile ön plana çıkalım. 🎮

• xGarbettyoutube
    Dying Light 2 - NEW Open World Stealth, Exploration, Looting & Combat Gameplay (4K 60fps)
    https://youtu.be/8Nt1wquuamc

Arkadaşlar bu oyunda zombiler neden bu kadar zor ölüyor. Adam üzerlerine molotof attı bana mısın demediler. İlk oyunda da böyle miydi yoksa bana mı daha kolay gelmişti? 🧐

• NatDrake kullanıcısına yanıt
    İlk oyundada iyi sikahlar bulana kadar baya uğraştırıyorlardı hocam ama bunda biraz daha abartılı gibi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.