Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Techland, Dying Light 2'nin resmi çıkış tarihini duyurdu.

Dying Light 2 Stay Human ismiyle 7 Aralık 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.

Ön siparişler de başladı.

PlayStation Store Standart Sürüm 469,00 TL
    PlayStation Store Deluxe Sürüm 569,00 TL
    PlayStation Store Ultimate Sürüm 709,00 TL
    Xbox Store Standart Sürüm 470,00 TL
    Xbox Store Deluxe Sürüm 575,00 TL
    Xbox Store Ultimate Sürüm 700,00 TL
    Steam Standart Sürüm 349,00 TL
    Steam Deluxe Sürüm 469,00 TL
    Steam Ultimate Sürüm 599,00 TL

Oynanış fragmanı:

Koleksiyoncu sürümü:

Canlı yayın tekrarı:

• Fiyat konusu iki ucu b.klu değnek. Oyuncu tarafı istiyor ki ucuz olsun, haklı olarak. Alım gücü yerlerde ülkede. Kaç kişi alabilir 400'den. 200 olsun istiyorlar.

E yapımcıda haklı. 200 lira ne demek yahu. Para birimin rezil kepaze halde. 200 lira dediğin 20-25 dolar. E herkese 60 dolardan satacak sana 20-25 dolara neden satsın babasının oğlu musun? Hem de Türkçe uğraşmış adam.

Bu işin çıkarı yok yani. İki tarafa da kızamayız. Kızacağınız tarafın neresi olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama günü gelince yine alıp götürüyor adam. E böyle millete böyle oyun fiyatları müstehak ne yapalım.

• Zaten ilk oyundan ötürü bu Türkçe altyazıya biraz aşinaydık. (malum 2019'da, sonradan eklenmişti) Şimdi aşinalık doğrulanmış oldu (Oyunun çıkış gününde kapmayı başardık Türkçe desteğini Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak ) Kararları kendimiz veriyoruz, virüsün yayılmasından 15 sene sonraki korku dolu gezintilerde güzel beceri hareketlerine tanıklık ediyoruz.. Her şey güzel gözüküyor :) Birde hikayeye sahip çıkabilirlerse tamamdır bu iş bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 27 Mayıs 2021; 23:17:31 >
  • fiyatı pahalı ama tl ye çevirince 500 tl , 250 tl filan olsa almayı düşünüyordum ama indirim bekleyecez galiba.
  • yuro 8.50 .s

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İzlerken nedense aklıma cyperpunk tanıtım videosu geldi

• Oboow çıkış tarihi çok korkuttu beni 2. Cyburpank 2077 vakası sağol ön sipariş falan yok kusura bakmasınlar birkere ağzım yandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40 dolar'a satıyor ama yine pahalı malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe olarak gelmesi çok iyi haber.Arkadaşlar ilk oyunu oynamayan varsa kesinlikle oynasın ilk oyunada türkçe altyazı desteği geldi bu arada...

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Hocam yanlız Cyberpunk 2077 ertelene ertelene bir hal olup o çıkış tarihinde perakendecilere dağıtılmıştı Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak  Dying Light 2 çat diye yapıştırdı çıkış tarihini. Üzerlerinde kaskatı kestirtecek yükte bir oyun yok bence. Cyberpunk 2077'nin evrenini uyumlu yapabilmek cidden maharetli bir işti. Ben kötü çıkacağını hiç ihtimallerde bulundurmak istemiyorum Dying Light 2'nin Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 27 Mayıs 2021; 23:9:40 >
  • Şu yorumları bazılarına bakılacak olursa, Türkçe dil desteğini oyun haketmiyorum üzüldüğüm bir haber oldu.
  • Yok ben bu oyunu da oynayamayacagim. Ilk oyunu da oynayamadim, basim donuyor parkurdan. Traileri izlerken bile hissettim bas donmesini. Nasil asacagim bu problemi bilmiyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah ama ben genede temkinli yaklaşacam çıktığı gün baktım kötü yorum yok hemen alırım.sıkıntı yok.İlk Oyunu sevmiştim bunuda almamam için bir sebep yok sadece biraz endişe var.

• İlk oyunun bir aşamasında takılı kalıp bırakmıştım. Bence bu oyunun sorunu silahların yetersizligi ve zorluğu. Bi zombiyi şu borusuyla öldürüyorsun silahta pert oluyor. Çok daha güzel silahlar olmalı bence. Belki de ben beceremedim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 20 euro olsa bile 200 tl ediyor.Yanmisiz aglayanimiz yok.
  • Sonu CP2077 gibi olmaz inşallah diyerek şu fiyatlara da biraz ayar çekseler keşke. 249-329-399 olsa bari.

• ilk oyunu ön siparişle almıştım ve hiç pişman olmamıştım. bunu da almak için hemen hazırlıkları yapalım :D sonunda geldi

• 350 nedir ya. O fiyatı vermem için masterpice olması lazım

Edit: traileri şimdi izledim. İlk oyuna aşırı benziyor. İki sene önceki oyuna büyük çapta etki ettiğimiz kısımlardan bahsedilmiyor. Büyük ihtimal kaldırdılar o kısımları.

Yeni cyberpunk ho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 27 Mayıs 2021; 23:59:21 >
  • 2 sene sonra fiyatı dusunce oynarim
  • Oyunda ateşli silahlar olmayacak demişlerdi. Ama ilk videonun sonunda ateşli silah kullanıyor eleman ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

• 2021 olması iyi güzel de, aralık ayı nedir be kardeşim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.