< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak (3. sayfa)
-
-
türkçe dil çıkacak ama millet kırılırsa korsana abanacak bendahil kusura bakmayoıında 400 tl bir oyuna veremem ve çoğu kişide vereemz
-
Aldığım ekran kartı ile bedava verilmişti. Heyecan ile oyunu bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gugukAldığım ekran kartı ile bedava verilmişti. Heyecan ile oyunu bekliyorum.
Dikkat et de oyun çıkana kadar kodun geçerlilik süresi dolmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam hemen aktif ettim kodu şuan kütüphanede oyunun çıkmasını bekliyorum. Çıkınca indir seçeneceği açılacak
-
Veremezsiniz 400 sonra adamın bidaha ki oyunu Türkçe gelmediğinde neden Türkçe değil de dersin değil mi ;) -
Fiyat konusu iki ucu b.klu değnek. Oyuncu tarafı istiyor ki ucuz olsun, haklı olarak. Alım gücü yerlerde ülkede. Kaç kişi alabilir 400'den. 200 olsun istiyorlar.
E yapımcıda haklı. 200 lira ne demek yahu. Para birimin rezil kepaze halde. 200 lira dediğin 20-25 dolar. E herkese 60 dolardan satacak sana 20-25 dolara neden satsın babasının oğlu musun? Hem de Türkçe uğraşmış adam.
Bu işin çıkarı yok yani. İki tarafa da kızamayız. Kızacağınız tarafın neresi olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama günü gelince yine alıp götürüyor adam. E böyle millete böyle oyun fiyatları müstehak ne yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mayıs 2021; 15:34:29 > -
Forza 90 tl gears 90 tl dying Light 349tl isteyen yapıyor arkadaşlar kimse trnin değersizliğinden bahsetmesin bu oyun 349tl etmez ha korsan oynanması gereken bir oyun mu kesinlikle değil indirim beklemeli ve alınmalı Türkçe olduğu için bile olsa orj alınmayı hak ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Korsan oynamayı yıllar önce bıraktım. Orjinal oyun hayatıma girdi bi kere. Kütüphanemde yer edinmesi, Arşivimi genişletmek, başarımları açması vs çok güzel ve cezbedici şeyler benim için. Alamasam bile ileriki zamanlarda alır yine orjinal oynarım, (Bu arada ben bu oyunu alacağım) benim için alamasam diye bir şey söz konusu değil bu oyun özelinde...
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Dying Light 2'nin ismi o kadar çok polemikte geçti ki gerçekten sıfır beklentiye sahiptim. Yeni yayınlanan oynanış videosu heyecanımı ve beklentimi yükseltmiş olsa da o fiyat nedir be abi? Tamam paramız değersiz de hem Türkçe yapıp pazarda daha çok adını duyurmaya çalışıyorsun hemde böyle kazma bir fiyattan pazardan tutunmayı bekliyorsun... Üzgünüm ama bu oyun TR de çok iyi satamayacaktır.
-
dediğim doğruymuş. Oyunda ateşli silahlar yokmuş. Sırf bu yüzden almadım.https://www.youtube.com/watch?v=d0flaCKpefU 4.44 den itibaren izleyin. Adam diyor ki dünya savaştan çıkmışmış o yüzden etrafta ateşli silahlar yokmuş. Gerçekçi olsunmuş. Ulen o koyduğunuz zombiler gerçek hayatta var mı ? Ona takılmadınız da buna mı takıldınız ? Aynısını Silent Hill Downpour da yapmışlardı. Afferin onların izinden gidin.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Condemned oyununda olduğu gibi bu oyuna da ateşli silah yakışmıyor böylesi çok daha eğlenceli bence.
Ateşli silahların ne düzgün kullanımı ne de faydası yoktu zaten. Alacaksın blueprint'i yapacaksın, alevli, elektrikli çifte su verilmiş katanayı, vuracaksın zombinin ağzına vuracaksın beline.
Maalesef öyle bir döneme denk geldik ki, Aral Game dönemini özler olduk... -
Arkadaşlar en mantıklısı serbest olması. Hiç fiyatın düşük olmasını beklemeyin Türkçe de beklemeyin. Alabilen alsın alamayan almasın veya korsan. Türkçeyi de yaparsa biz yaparız yama. Yani sıktı bu tartışma -
"Stay Human" mekaniği Far Cry 2'deki malaria mevzusu gibi düşünülmüş anladığım kadarıyla. Ben sıcak bakıyorum, farklı bir renk getirebilir. Oradan oraya zıplayıp da ölümsüz gibi hissetmekten iyidir. Baya bir yenilik getirilmiş gibi gözüküyor, meraklandım şahsen.
-
Alıntı
metni:Steam Standart Sürüm 349,00 TL Steam Deluxe Sürüm 469,00 TL Steam Ultimate Sürüm 599,00 TL Dying.Light.2.Ultimate.Edition-CODEX 000,00 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Mayıs 2021; 11:32:43 >
-
Fiyatı düşerse alınır. Resmi olarak Türkçe gelen oyunlara destek verilmeli.
O Dolar
Yuro 10.4430 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Mayıs 2021; 11:37:40 > -
Açılımı ne bu mekaniğin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X