|
Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak (2. sayfa)
-
-
Video bekledigimden guzel gozukuyor. Iyi gelistirmisler oyunu gormeyeli. Gameplayi begendim. Ayrica Cyberpunk a giydirmek moda oldu ama gayet iyi bir oyun tabi iyi bir sistemde oynarsaniz. Bu da oyle cikarsa iyi demektir
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
bugun_akıyor_masallah.png -
quote:
Orjinalden alıntı: TheNewAtilla
350 nedir ya. O fiyatı vermem için masterpice olması lazım
Edit: traileri şimdi izledim. İlk oyuna aşırı benziyor. İki sene önceki oyuna büyük çapta etki ettiğimiz kısımlardan bahsedilmiyor. Büyük ihtimal kaldırdılar o kısımları.
Yeni cyberpunk ho
O konulara 45 dk'lık videoda değiniyorlar.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Bu oyunda Horizon Forbidden West gibi beni çok etkiledi beğendim ilk oyunu platinlemis biri olarak arkadaşlarla coop şekilde oynarız artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatları görünce moralim bozuldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
videoyu şimdi izledim aşırı beğendim .350 vermesem bile .Korsanı çıkarsa korsanını çıkmazsada almayı düşündüğüm oyunları almayıp bunu almayı düşünebilirim.Tek korkum optimizasyon
Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun bence bu konu hakkında yorum yapmamalısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: chris92
videoyu şimdi izledim aşırı beğendim .350 vermesem bile .Korsanı çıkarsa korsanını çıkmazsada almayı düşündüğüm oyunları almayıp bunu almayı düşünebilirim.Tek korkum optimizasyonTechland polonyalı bir başka muhteşem şirket. CD Projekt, Bloober, People Can Fly, 11 Bit Studios (Frostpunk gibi sanat eseri bir oyunu yapan stüdyo) CI Games gibi. Polonyalıların yaptığı oyunlar her zaman efsanedir ve Polonya'da bir süre yaşamış biri olarak oranın ruhunu gerçekten nasıl oluyorsa oyunlarına koyabiliyorlar. Ve bunun yanı sıra hepsi de DRM'e karşıdır. Polonya, Amerika veya tuzu kuru diğer zengin avrupa ülkeleri gibi kapitalist olmaktan uzak ve Polonya insanları da geçmişlerinin bilincindedir. Çok zor zamanlardan bu günlere geldiler. (Biz de mesela çok zor zamanlardan daha zor zamanlara gelmeyi başardık şu anda ne acınası bir fark) Oyucunun gönlüne girerek oyunu almasını sağlama yoluna gidiyorlar. Bu da göründüğü gibi çok sevilen ve yine çok kazanan şirketler olmalarını sağlıyor. 4A Games gibi yine onların komşusu olan yapımcı stüdyo da öyle.
Kısacası oyunda çok büyük ihtimalle koruma olmayacak, en azından Denuvo gibi kapitalist, pislik ve oyunu korurken parasını verip satın alan insana zor anlar yaşatan lanet bir koruma olmayacaktır. İlk çıktığında imkan yoksa torrent çekilip daha sonra mutlaka satın alınmasını öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mayıs 2021; 5:18:24 >
-
Aşırı iyi duruyor üstelik Türkçe. Techland,e güveniyorum ve projeckt red gibi sıvamazlar. Fiyatı biraz daha makul olsa iyiydi. Korsanını oynarım falan diyenlerin kursağında kalır umarım.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Ben Techland fanıyım bu adamların her yaptığı oyunu keyifle oynadım. Oyun defalarca ertelenmesine rağmen şimdiki hali muhteşem gözüküyor, grafikleride eskimemiş gayet yeterli. Videoda Türkçe altyazı da var. Harika bir oyun bizi bekliyor Day 1.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 çok fazla yahu ah be 150 olsa bile alırdım. -
İşte hep görmek istediğimiz tablo. Bu oyunu orjinal oynamak yakışır.
-
Ultimate Edition içeriği çok iyi fakat 600 lirada çok para arkadaş...
Ultimate Edition şunları içerir:
- Deluxe Edition+
- 2 Saatlik Gece XP Güçlendirmesi
- Yazdırmaya hazır dijital posterler
- Dijital çizgi roman
- Üretim malzemeleri
- Oyunun çıkışından sonraki aylarda yayınlanacak 2 ekstra hikâyeye erişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocu_guvercin -- 28 Mayıs 2021; 7:59:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayvanGenli
Yok ben bu oyunu da oynayamayacagim. Ilk oyunu da oynayamadim, basim donuyor parkurdan. Traileri izlerken bile hissettim bas donmesini. Nasil asacagim bu problemi bilmiyorum.Motion blurdan olabilir
oyun Türkce altyazimi yoksa dublaj olarak geliyor mu ?
Ağır downgrade var.Fallout 4'ün grafiklerine dönmüş oyun.İlk videoyu yarısında kapattım.
-
Türkçe gelmesi güzel ama oyunun grafikleri gerçekten düşmüş. Pek hoş gözükmüyor. Yine de güzel. Fiyat konusunda eleştiri yapmayacağım çünkü almayacağım ve alamayacağım ama bu geliştiricinin suçu değil param el vermiyor.
Bu fiyatla Türkçe olsa ne olmasa ne :) -
Stay Human, Stay in Harran, Be 31.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X