eski bi anfi ama bass ve treble ayarları çok etkili.ewde kullanılmayacak kadar etkili yani.bn satmayı düşünüyorum.1970lerde üretilmiş.gitar girişi,bass girişi ve ayrıca 2 girişi mevcut.Alman malı.takır takır da çalışıo ama kullandıktan sonra 30 dk. fln oynatılmaması ii olur.çünkü içindeki ampüller sıcakken çok hassas oluyor.
2 pasif BOOST geçiş + 6dB (gitar, bas)
415 x 165 x 290mm 415 x 165 x 290mm
12 Kg Ağırlığı yaklaşık 12 Kg
Çıktıları
1 x 4 Ohm 1 x 4 Ohm
2 x 8 Ohm 2 x 8 Ohm
1 x 16 Ohm 1 x 16 ohm
işte fotosu
ne kadar eder acaba?satmayı düşünüyorum da.
350-500 civarı eder. tüpler eskimiştir büyük ihtimalve özellikle yattıysa, çok kullanılmışsa da.çok karakteristiği yok sanırım zira vintage sounduna hasta bir gitar meraklısı olarak söylüyorum, duymadım ama bir dinlemek lazım bir vented 2x10" kabinle hoş sonuçlar verebilir. ama dediğim gibi denemek lazım. araştırma yaptım 2 el34lü push pull power kısımlı ve transistörlü preampli ye sahip aslen bass amplisi. ortalama 150w 8ohm olarak. öven olsada çok bişey diyemiyorum ama ebay satış fiyatları 180-200 euro arası. ona göre fiyat biç. ama satabilirmisin bilmem zira millet o fiyata avt alma peşinde
hmm bi de bazı meraklılar oluor kullanmak amaçlı deil de koleksiyon amaçlı.bakalım eklemei düşünüom alışveriş sitelerine.bn de yeni bi tane alcam bunun yerine