Şimdi Ara

Dynasty Warriors Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 yıl önce Kore'de çıkmış fakat Avrupa'ya çıkmamıştı.
    Bilmeyenler için Dynasty Warriors Online, non-targetting combat sistemli tam bir PvP üzerine kurulmuş bir oyun.

CB kayıt:http://dynastywarriors.aeriagames.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 29 Mayıs 2011; 21:42:06 >

• PS2 oyunlarını haırlattı bana ^^ Güzel bişeye benziyor CB ye kayıt oluyorum teşekkürler =)
  • ooo orjinal dynasty, acımasızca 5000 hit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 12 Ağustos 2010; 2:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

PS2 oyunlarını haırlattı bana ^^ Güzel bişeye benziyor CB ye kayıt oluyorum teşekkürler =)

PS3 de falan hala var zaten 6. sına kadar çıktı .
  • Aaa evet bunun pc oyunlarıda vardı bende bana nerden tanıdık geliyor diyorum :D Beklemedeyiz şuanda beklemekte olduğum 3. oyun.
  • Ailecek takip ediyoruz.
  • Samurai Warriors 2 vardı onada beniyor. Yeni moda bu sanırım ayrıca non-target Monster Hunting PvP :) Online oyun dünyasına devrim geldi desenize. Ama zaten oldum olası tıkla seç bas skilli gitsin tarzı oyunları sevmemiştim. Sırf tıkla seç skill gönder durumu olmasın diye mümkün olduğunca pasif skill kullanırdım. Neyse deniycem mutlaka peki lobby sistemi mi var yoksa oyunda gezinip bir warp aracılığıyla falan mı savaşa geçiş yapıyoruz nasıl bir sistem???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsol versiyonlarını geçtim arcade salon versiyonu bile var, mame için

Dynasty Warriors Online

• Non Target oyunlarda, 100+ ms imiz olmasa, gerçekten çok zevkli olacak. Adam bi anda sola sağa kaçıyor, göremiyoruz ki keselim :)

Ben de cb ye kayıt oluyorum.
  • aeriagames çok sever beni garanti cbdeyim
  • Zaten garanti key dağıtımı olur mmo sitelerinde.
  • DH'ı Çok Seviyorum.

Aeria Games'dem yoksa Tuttugunu koparan bir oyun mu geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 12 Ağustos 2010; 11:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

DH'ı Çok Seviyorum.

Cevap vermiyim diyorum da 1 vs 100 yapılan ve mobların sana atak yapamadığı bir oyun mu tuttuğunu koparacak? Sadece arada stres atmak için oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

DH'ı Çok Seviyorum.

Cevap vermiyim diyorum da 1 vs 100 yapılan ve mobların sana atak yapamadığı bir oyun mu tuttuğunu koparacak? Sadece arada stres atmak için oynanır.

Oyun online ve videoda yanlış görmediysem eğer karşı taraftın oyuncularıylada sıksık karşı karşıya geliyorsun...

Ah bir de CB girebilsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 12 Ağustos 2010; 20:01:34 >
  • CB'ye kayıt oldum bakalım şans yüzümüze gülecek mi?
  • 14 Ekim CB. Mail geldi orada gördüm.
  • Dynasty warriors u orochi warriors ile birlikde oynamıstım ama Belive Me nin dedigi stres atmcak için oynanır bi zevki cıkmaz cünkü
  • non target dediğiniz ne oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comx

non target dediğiniz ne oluyo?

Yani Bi Hedefe Tıklayıp Gidip Onu Kesme İşi Yok , Gidip Saldırıyosun Kim Nasiplenirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

Orijinalden alıntı: comx

non target dediğiniz ne oluyo?

Yani Bi Hedefe Tıklayıp Gidip Onu Kesme İşi Yok , Gidip Saldırıyosun Kim Nasiplenirse

pvp zevki yok hiç sevmediğim bir sistem.Wow knight gibi oyunlardaki sistem en iyisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.