Şimdi Ara

Dynasty Warriors Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel oyunmuş bekleyelim bişey kalmamış...
  • Client indirmeye açıldı,ilgilenen varsa..
  •  Dynasty Warriors Online
     Dynasty Warriors Online
     Dynasty Warriors Online

Açılmış

• bende başladım 2-3 saat takıldım ama pek sarmadı . non-target olması güzel fakat playstation oyunu gibi. daha ilk zamanlar her oyun sıkıcıdır gerçi . bir denemeyi hakediyor.
  • cok bug var onları duzeltsinler oyle baslanır.
  • Bol aksiyonlu bir oyun

Değişik tarzda oyunlar görmek güzel
  • Oynadim fikrimce cok sacma ve gereksiz bir oyun.Düşman askerleri size saldirmiyor bile :D
  • Oyun şuan Closed Beta Olduğu İçin zırh ve Silah Azlığı Görülüyor Lt Colonel Ve Üzerilerinde Lv3 weapon armor Mosou Mode ile elimize geçiyor.Open beta Olduğunda Daha Çok Zırh ve Silah Olucak Pelerinler gibi...
  • Oyun bugün CbT den çıkıp ObT emi gecicek :S veya ObT tarihi ne zaman bilen var mı ?
  • Takip eden varmı oyunu.Son durum bilgisi alalım.
  • Oyun güzel ya eskiden çok lag vardı düsmanlar kayboluyordu felen şuan hiç lag yok oyunda birçok hatayi düzeltmişler tek sıkıcı yani grup olmadikça pek zevk vermiyor questlere party şeklinde girilince çok zevkli
  • Nontarget'i gördüğüm gibi indirmeye başladım :)

İnince yorumumu yazarım.

Oyunu indirdim kurdum üyelik aldım ve okadar beklediğime pişman oldum. ps1 oyunu alıp oynayın daha güzel.

Edit: yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsozmen -- 1 Haziran 2011; 17:43:02 >
  • Güzel oyun.

ama eğitim görevleri bittikden sonra guard unvanını alıyorsun.ama ortada öyle kala kalıyorsun.

lvl sistemi yok.görevler var ama bazıları yuh detirdecek kadar zor :)

günde 2 savaş yapıyorum 3. yapacak dermanım kalmıyor sıkılıyorum.ama her gün 2 savaş yapasım geliyor :D
  • Benim Rütbem Calvary General Oyunun 32. sırasındayım

Yaklaşık tüm görevleri yaptım. Görev konusunda soru sorabilirsiniz nede olsa oynayan az türk var :))

Origin:WD1

GeneraL: Lubu

Weapon: SkyPiercer

Liutenant: Red Tiger

Name: GuangLie

Oyun ile ilgili Nasiyat: ---------------------------------

Hergün altın görevleri yapın. Para kazanın Rank S = 600 Rank .. =300

Hafta sonları Showdown a girin 20 onur Verir 3lvl 4lvl silahlar verir Sadece hafta sonu olur !!!!!!!!
  • _____( Komutan Kardeşimize Cevap )_________

Başlarda bende sıkılıyordum Sana önemli bilgiler verecem açıkçası bunu koei forumlarda da okursun !!

Rütben az olduğu için silahmış şuymuş buymuş karekterim tipsiz :D BUNLARA DERT ETME

Oyuna başlarında Sana ilk görev verir o görevi Rank S yapıp bitirirsen DİREK Rütbe testine atlıyorsun

Guard test : 500 asker öldür Komutanı öldür

Lt.Colonel: 4 baseyi elegeçir ve Kendi Seçtiğin Generali Öldür (güçlü seçersen boku yersin)

Collonel: 4 baseyi elegeçir ve 500 slot kEs Ayriyetten Generalini öldür :))

_____________________________________________________________________________________

KARDEŞİM DİĞERLERİNİ YAZMAYA ÜŞENDİM SEN BU RÜTBEYE GEL YARDUMCI OLURUZ :))
  • dün sildim sıkmıştı rütbe alamıyodum bide girdigm savaslarda millet ilk rank da ama silahlar petler falan o bicim anladiim kadariyla biraz isguzar davranıyolar karışıkdı biraz ne gorev yapabiliodum nede duzgun savaş :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.