Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dynaudio BM6 Classic Pasif Stüdyo Monitörleri Satın Al 23 Kasım 2021 12:30 1 1 Dynaudio BM6 Classic Pasif Stüdyo Monitörleri Dynaudio'nun efsanevi monitörlerinden biri olan BM6 modelinin MKI Classic olan pasif serisidir. 6.5 inçlik woofer'a ve 28mm esotec soft dome tweeter'a sahiptir.Dynaudiolar dünyanın en iyi stüdyolarında tercih edilen Danimarka üretimi monitörlerdir. Oldukça natural ve yumuşak çalarlar; benchmark gibi iyi kaynaklarla sürüldüklerinde harikalar yaratabilecek hoparlörlerden birisidir. Sürebilecek bir amfim olmadığı için elden çıkartmaktayım. Aktif bir çift monitöre ihtiyacım olduğu için satmak yahut takaslamak istiyorum.Aktif MK2'lerinin yurtdışı satışı 1800 dolar civarında bu üretimi durdurulmuş seriyi ise tek tük de olsa 1000 dolar civarı bulabildim en ucuz ikinci el yabancı kaynaklarda.Resimlerde görüldüğü üzre olabildiğince temizdir.İlan aktif stüdyo monitörleriyle takasa açıktır, altı üstü konuşulur.Fiyatı:4.500 TL'dirTeknik Özellikleri:System: 2-way Passive Nearfield MonitorFrequency Response: (+/- 3 dB) $ 43 Hz - 20 kHzPeak SPL 1m, pair: (IEC Short Term) $ > 125 dB peakPeak SPL 2m, 5.1: (IEC Short Term) $ > 126.5 dB peakMax SPL 1m: (IEC Long Term) - 103 dB RMSAmplifier minimum: 40 W (> 94 dB SPL @ 1,5m)Sensitivity (2.83 V/1m): 86 dBImpedance, Nominal: 4 ohmImpedance, HF (200 kHz): 5,4 ohmSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Magic Keyboard Türkçe Q A1843 Numpad Numeric Kutulu Airpods 2. Nesil Kulaklık Applestore Eylül Faturalı Jelatinli Kutulu Mac Mini 2018 i3 16 GB RAM 256 SSD Tertemiz Kutulu [SATILDI] Xiaomi Mi Scooter 3 | 30 kmde 20 Ay Garantili |
Aktif olanını dinleme fırsatım olmuştu,gerçekten harikaydı. İhtiyacım olsa (biraz pazarlıkla) kaçırmazdım. İyi satışlar