Şimdi Ara

Dynaudio DM 2-6 tavsiye eder misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesela synthesis magnum 100 alıp yanında cambridge audio magic dac alabilirsiniz.Magic dac hem asio destekli hem f/p ürünü bir çok ek özelliği olan bir cihaz. Bütçe yetmezse dac sonrada alınır. Ama dac'sız düzgün bir entegre amfi edinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Mesela synthesis magnum 100 alıp yanında cambridge audio magic dac alabilirsiniz.Magic dac hem asio destekli hem f/p ürünü bir çok ek özelliği olan bir cihaz. Bütçe yetmezse dac sonrada alınır. Ama dac'sız düzgün bir entegre amfi edinin.

Öneriniz için çok sağ olun. sizi çok iyi anladım. ama synthesis magnum 100 1200 euro. ben o kadar çıkamam. Yurt dışı fiyatıyla sıfır 500-750 euro arası gibi (veya türkiyede 2. el de olabilir) aklınıza gelen başka dac'sız düzgün entegre amfiler var mı? Marka takıntım yok. sıcak,detay çalsın tabi ki. (Sonus faber Toyla da uyumlu olmalı) zira her zaman sisteme yatırım yapılamıyor maalesef. bu yüzden yanlış bir ürün almak istemiyorum.

Gözüme çarpan sade görünümlü şu iki amfi nasıldır örneğin:
    http://www.officinadelsuono.eu/prodotti/amplificatori-integrati/indiana-line-puro-500-amplificatore-integrato-2x50-w/
    http://www.officinadelsuono.eu/prodotti/amplificatori-integrati/arcam-fmj-a-19-nero-amplificatore-integrato-stereo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntnt41 -- 8 Aralık 2015; 13:43:32 >

• quote:

Mesela synthesis magnum 100 alıp yanında cambridge audio magic dac alabilirsiniz.Magic dac hem asio destekli hem f/p ürünü bir çok ek özelliği olan bir cihaz. Bütçe yetmezse dac sonrada alınır. Ama dac'sız düzgün bir entegre amfi edinin.

Dostum şimdi gördüm Audiophile.org da bir ilan gördüm. Audio Refinement amfi nasıldır? pazarlıksız 600 USD, üstelik izmirden satışta. ben de izmirdeyim. eğer tavsiye derseniz boşuna hiç yurt dışıyla uğraşmayayım.

https://www.audiophile.org/satilik/amfi-anfi/transistorlu/ilan/29963/audio-refinement/

• Bu modeli dinlemedim bilmiyorumçok duymadımda adını. Sizin bütçenizde aklıma pm6004 geliyor şuan için düşünebilirsiniz. Ama bence 5005 ile idare edin para biriktirip musical fidelity a3.5 gübü güzel düzgün bir amfi edinin ikinciel pazarından. Şuan paranızı bence amfiye değil asio destekli dac'a verin. Cambridge magic plus alırsan bd150'yi de receiver'ını da bağlarsın hem optic hem digital girişleri var ama en önemlisi pc'den stream edersin müziklerini kulaklık çıkışı ve bluetooh aparatıda cabası, fiyatında özelliklerce ve sesinde rakipsiz bence , tabi sıfır olarak fiyatları baz aldığımızda. sonra kablolaması var işin ama sonunda tamamlaya tamamlaya gidersen sonunda güzel bir sistem oluşur. Yurt dışından monster hdp-750 gibi bir priz mesela getirebilirsen power centerların dahi sese olumlu etkisi var.

• quote:

Bu modeli dinlemedim bilmiyorumçok duymadımda adını. Sizin bütçenizde aklıma pm6004 geliyor şuan için düşünebilirsiniz. Ama bence 5005 ile idare edin para biriktirip musical fidelity a3.5 gübü güzel düzgün bir amfi edinin ikinciel pazarından. Şuan paranızı bence amfiye değil asio destekli dac'a verin. Cambridge magic plus alırsan bd150'yi de receiver'ını da bağlarsın hem optic hem digital girişleri var ama en önemlisi pc'den stream edersin müziklerini kulaklık çıkışı ve bluetooh aparatıda cabası, fiyatında özelliklerce ve sesinde rakipsiz bence , tabi sıfır olarak fiyatları baz aldığımızda. sonra kablolaması var işin ama sonunda tamamlaya tamamlaya gidersen sonunda güzel bir sistem oluşur. Yurt dışından monster hdp-750 gibi bir priz mesela getirebilirsen power centerların dahi sese olumlu etkisi var.

Tamam kardeşim sizin dediğiniz gibi yapacağım. Para biriktirip musical fidelity a3.5 gibi düzgün bir amfi almaya çalışacağım. en kısa zamanda da Cambridge magic plus u elde etmeye çalışacağım. Değerli tavsiyeleriniz için çok çok tşk ederim.

• Rica ederim ne zaman istersen pm'de atabilirsiniz.

• quote:

Rica ederim ne zaman istersen pm'de atabilirsiniz.

Hoşgörünüz ve anlayışınız için çok tşk ederim. Bundan sonra ihtiyaç duyduğumda özelden pm atmak isterim.
  • Bu arada Sonus Faber Toyu sipariş verdim. sıra geldi Magic Dac Plus'a.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.