|
Bildirim
Damat adaylarına şimdiden geçmiş olsun. |
Arkadaş böyle pahalı şeylerin fiyatlarını yazmıyorlar ya tilt oluyorum
|
Fiyatı diyorsunuz hani nerede? Haberciliği beceremediniz bir.
|
Ne biçim editör bunlar arkadaş. Fiyatı diyor, satışa sunuldu diyor fiyat yok. Kim editör yapıyor bu arkadaşları
|
Clickbait dolmaya başladı burası da . Mesut ve Erdi abi ayrılınca buralardan kalitesi de düştü
|
Daha gelmeden sahibindene 30 civarı fiyatlara düştü yurtdışından getirenlerden biraz araştırayım dedim alma niyetim vardı ama maalesef hem haritalaması hem pil ömrü rezalet, harika süpürüyor ama o kadar, bi odayı süpürmek istediğinizde odayı süpürtüyorsunuz zaten şarjı ona yetiyor, el süpürgesinin robot hali gibi, ben onu ayarlıyım evde yokken günlük temizliği yapsın işi buna pek gitmiyor. Her konuda en iyisini yapan dyson burada ciddi çuvallamış, kamera ve yapay zeka var sadece lidar sensör yok neyine güvendilerse incelemelerde rezalet haritalama sonuçları var.
45 bin buna verene kadar dreame l20 ve ya yeni gelecek x30 gibi modeller “haftada 1 suyunu değiştirip unutayım ben evde yokken silsin süpürsün” senaryoları için çok daha mantıklı şu an. |
Damat adaylarına şimdiden geçmiş olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
fiyatı ne |
45k kendi sitesinde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Mart 2024; 14:31:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |