Şimdi Ara

E 250 BÜYÜK EKSİK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu alalı 1 hafta oldu.Telefonun herşeyini kurcaladım ama telefon titreşimdeyken alarmı da titreşimli olarak çalıyo. Telefonum titreşimdeyken alarmının sesli olarak çalmasını istiyorum.Ama ya telefonda böyle bir özellik yok ya da ben yapamıyorum.Bilenler lütfen anlatsın.

Teşekkürler...

• Arkadaşım bu gerçekten doğruysa bu telefon beni bozar. Tamda bu sıralar almayı düşünüyordum.
  • telefon dansöz gibi sadece alarm çalarken değil şarjdayken de titriyor kaç defa düştü ya şarjdayken... başka bir odadayım mesela biri arıyo düşüyo telefon.
  • Allalla olurmu ole sey yavv benim de bu gün kardeşim almıs bende bi bakim bakalım bi oluru var mıymıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

telefon dansöz gibi sadece alarm çalarken değil şarjdayken de titriyor kaç defa düştü ya şarjdayken... başka bir odadayım mesela biri arıyo düşüyo telefon.

telefonu titreşime almışsın sonra biri arayınca titriyor diyorsun.bundan normal ne var ki.
  • alışırsınız samsungda eksik olmayan bişe yok adamlar daha sms ile gprs sayacı koymamışlar bu sadece benim aklıma gelenlerden biri samsungda ayar yapamassın doğru düzgün samsunga bişi yükleyemessin doğru düzgün verem olursun yüklerken
  • bukadarına pesssizce bu en azından ayrı bir konu açtıracak kadar önemli bişeymi arkadaşlar yapmayın yaaa samsungu kötülemek için başka bişi bulamadınızmıresmen saçmalıkk bu konu saçmalıkkkkk noolmuş tel titreşimdeyken alarm çalarkende titriosaa..resmen SAÇMALIKKKKKK

• quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

telefon dansöz gibi sadece alarm çalarken değil şarjdayken de titriyor kaç defa düştü ya şarjdayken... başka bir odadayım mesela biri arıyo düşüyo telefon.

telefonu titreşime almışsın sonra biri arayınca titriyor diyorsun.bundan normal ne var ki.

arkadaşım önceden sony ericsson ve nokia kullandım böyle bişey yoktu. bu telefon hala piyasanın en iyi fiyat/performans oranına sahip telefonu. ben de öğrenciyim bana yetiyor ama eksikliklerini belirtmek telefonu kötülemek değildir. benim telefon şarjda dururken titreyince yere düşüyor
  • bu da bişey mi ya! ben d900i'ye iki saattir bi java yükleyemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: RukNeTTin

alışırsınız samsungda eksik olmayan bişe yok adamlar daha sms ile gprs sayacı koymamışlar bu sadece benim aklıma gelenlerden biri samsungda ayar yapamassın doğru düzgün samsunga bişi yükleyemessin doğru düzgün verem olursun yüklerken

evet yaw gprs sayacı olması cok önemli bişi, yani msn fln kullanıyon ortalama ne kadar veri aldığını öğrenemiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: aflage

quote:

Orjinalden alıntı: RukNeTTin

alışırsınız samsungda eksik olmayan bişe yok adamlar daha sms ile gprs sayacı koymamışlar bu sadece benim aklıma gelenlerden biri samsungda ayar yapamassın doğru düzgün samsunga bişi yükleyemessin doğru düzgün verem olursun yüklerken

evet yaw gprs sayacı olması cok önemli bişi, yani msn fln kullanıyon ortalama ne kadar veri aldığını öğrenemiyon

Ne gereği var. Çok mu önemli? Yıllarca Nokia kullanan kişilerden duyuyorum bu serzenişleri zaten. Hocam Samsaung'u Nokia ile karşılaştırmayın ya. Gözünüzü seviyim karşılaştırmayın.

Alarmdayken titreşim çalıyomuş ve büyük eksikmiş titreşim çalması. neresi büyük eksiklik bunun. Telefonun altına ufak bişey koyarsın. Kitabın üstüne koyarsın geçer. Yere de düşmez. Eğer beğenmiyosanız Nokia veya S.E kullanın hocam. Samsung'u bu kadar da kötülemeyin artık ya.

• yaw kötülemiyom ki, beğenmesem kullanmam zaten, ama olsa ii olur diyoz ben yoklundan dolayı bi eksiklik hissetmedim gprs sayacının. herkese de tavsiye ederim samsung telleri, 250 alana kadar nokia'dan şaşmazdım hediye geldi çok da beğendim.
  • ARkadaşlar bi konu açtım maşallah telefon kötüleme alanı olmuş :D e250 fiyata göre en iyi performans sağlayan telefon bence ama bu eksiğin çözümü var mı diye soru sormuştum sadece teşekkürler...
  • hocam yanlışın var senin. ben telefonu her zaman titreşimde kullanırım ama sabahları feci bağırıyor meret. alarmı kurarken sessiz modda ses çalınsınmı gibi birşey soruyor ona muhtemelen hayır dediğin için çalmıyordur.
  • baba nıye sınırlendın hemen yav her telefonun kotu tarafı varr e250 nınde buu mesala bende u600 war mesaj sesı olarak ya tıtresım oluyor yada muzık sesı ıkısı aynı anda olmuyor buda sacmalık ama telefon super ama her telefonda kesın eksık bıse yapıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

bukadarına pesssizce bu en azından ayrı bir konu açtıracak kadar önemli bişeymi arkadaşlar yapmayın yaaa samsungu kötülemek için başka bişi bulamadınızmıresmen saçmalıkk bu konu saçmalıkkkkk noolmuş tel titreşimdeyken alarm çalarkende titriosaa..resmen SAÇMALIKKKKKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 22 Haziran 2007; 2:17:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.