Şimdi Ara

e 72 hafıza kartı sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e72 telefonu aldım 2 hafta önce yeni yeni kullanamaya ve alımaya başladım ama bir sorunu bir türlü çözemedim.Sorununm söyle

ilk aldıgımda hafıza kartna kaydettiğim hersey resm olsun müzik olsun gözüküyordu ve görebiliyordum taki hafıza kartını laptop kart girişine takana kadar. bir kaç müzik ve resim atmak için taktım ve attım istediği müziklerisonra cıkarıp telefona taktıgım zaman hiç birseyım gözükmüyorduçne önceden telefondaki bulunan resimleri nedne yeni attıgım müzikler veya resimler hiç birini bulamıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin bu basit sorunu nasıl çözebilirim.Her defasında usb depolma modunda veya laptopa taktıgımda bunun aynısı oluyor butun hafıza kartınfdaki bilgileri kayboluyor acıkcası saklanıyor gizleniyor ben bulamıyorum nasıl bulabilirim.

yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı geceler....

• Hafıza kartını telefona tak
    Menü/Ofis/Dosya Yönetici/Hafıza Kartı/Seçenekler/Hafıza Kartı Seçenekleri/Biçimlendir
    Büyük ihtimal sorunun düzelir.Düzelmesede kaybedeceğin bişey yok
    Dosyalarının yedeğini almayı unutma kolay gelsin
  • Çok sağol hemen deniyorum şimdi.aklıma geldi ama yapmadım neden biçimlendirmek gerekiyor ki acaba...virüsten dolayı olabilirmi..

İlgin için teşekkür ederim...
  • Rica ederim sonucunu yazarsan sevirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Hafıza kartını telefona tak
    Menü/Ofis/Dosya Yönetici/Hafıza Kartı/Seçenekler/Hafıza Kartı Seçenekleri/Biçimlendir
    Büyük ihtimal sorunun düzelir.Düzelmesede kaybedeceğin bişey yok
    Dosyalarının yedeğini almayı unutma kolay gelsin

aynı sorun ablamın telefonunda olmuştu konu açmama gerek kalmadı,bende teşekkür ederim paylaşım için
  • sonuc olumlu çok saol lakin pc suite indirdim kurmaya çalşıyorum olmuyor hafıza kartına atıp kurmaya calıstım olmadı ve aynıtah ayı yıne verdi nasıl bir iş anlamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizmax

sonuc olumlu çok saol lakin pc suite indirdim kurmaya çalşıyorum olmuyor hafıza kartına atıp kurmaya calıstım olmadı ve aynıtah ayı yıne verdi nasıl bir iş anlamadım ya

Ovi Suiteyi öneririm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildizmax

sonuc olumlu çok saol lakin pc suite indirdim kurmaya çalşıyorum olmuyor hafıza kartına atıp kurmaya calıstım olmadı ve aynıtah ayı yıne verdi nasıl bir iş anlamadım ya

Ovi Suiteyi öneririm

onuda indirdim kurmuyor pc desteklemiyor .bnenim pc xp 64 bit edition service pack1 onunla alakalı heralde.service pack 2 filan yazıyor nasıl yapıcam ben bunu bir türlü anlamadım.

bu indirdiğimiz ovi veya pc suite tam olarak ne işe yarıyor acaba kardeşim bana tam açıklama şansın varmı.pcye kurucam bunları dimi.telefonun hafıza kartına atmayacagım zaten atınca otomatikmen butun dosalar kayboluyor.mesela telefondan oviye baglanıyorum msn indircem indirmıyor pc veya ovi yok diyemi indirmıyor telefonumda bu olayı çözmem lazım sanırım:)

ayrıcada yardımcı oldugun için sana lçok teşekkür ederim başını ağrıtoyorum kusuruma bakma

• Ovi Suite veya PC Suite bilgisayara kuruluyor.Kurulmuyorsa işletim sistemiyle alakalıdır kısacası bilgisayarınla.
    Ovi Suite veya PC Suite'yi telefona atmaya gerek yok.Sadece bilgisayara kurman yeter.
    Ovi Suite veya PC Suite telefonu güncellemek,senkronize etmek veya yedeklemek için kullanılıyor.
    Firmware güncelleme, harita güncelleme ve yedekleme dışında bi işe yaramıyor açıkçası
    Önemli değil yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 19 Eylül 2010; 15:37:09 >
  • quote:

Ovi Suite veya PC Suite bilgisayara kuruluyor.Kurulmuyorsa işletim sistemiyle alakalıdır kısacası bilgisayarınla.
    Ovi Suite veya PC Suite'yi telefona atmaya gerek yok.Sadece bilgisayara kurman yeter.
    Ovi Suite veya PC Suite telefonu güncellemek,senkronize etmek veya yedeklemek için kullanılıyor.
    Firmware güncelleme, harita güncelleme ve yedekleme dışında bi işe yaramıyor açıkçası
    Önemli değil yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Çok teşekkür ederim bilgilerin için ben bu oviden şimdilik vazgectım nedense:))) sonra bakarım:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.