Merhaba arkadaşlar, bir konuda danışmak istiyorum. 1 ay civarında amcam amerika'ya gidicek. Hazır o gitmişken bende e-bay'den 2 tane iphone 4 alıp onun amerikada kalacağı ev adresine gönderteyim diyorum. Türkiye'ye dönerken de yanında getirecek. E-bay'de ki "unlocked" fiyatları, A&Tli cihazlardan biraz daha pahalı.. Acaba A&T'li cihaz alsam türkiye'de vodafone ile kullanmak için unlock ve jailbreak işlemini kendim yapabilir miyim? E-bay'den iphone 4 almak için dikkat etmem gereken birşey varmı?
up
jb ve unlock kendin yapabilirsin ama fark çok değilse unlock al rahat edersin. ayrıca kilitli alırsan at&t veya universal sim card almayı unutma.
Simkilit her zaman basa bela, az daha para verip unlock alin.
Unlock gibi bir sorun varken, her zaman diken üstünde olursunuz. Ayrıca çok fazla sensör sorunu çıkmaya başladı. Garantili almanızı tavsiye ederim
peki 4.1 için unlock varmı?
Telefonu Turkiye'den alip amcaniza gondertme gibi bir sansiniz yok, bunu goz onune alin. Kargo ve fatura adresi ayni olmadiktan sonra hicbir satici gonderim yapmaz.
4.1 için çıkmayacak. 4.2 çıktıktan sonra unlock yayınlanacak. Baseband firmware farklılığından ötürü bekliyorlar.
ne zaman çıkar peki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme