Şimdi Ara

E BEBEK HEDİYE KOLİ 5₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
8
Favori
18.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 08.09.2016 akşamı forum istanbul avm deki ebebek şubesinden tc numaram karşılığı aşağıdaki ürünleri aldım.
    Ebebek'te hediye koli veriliyor 5₺ ücretle. Görevliye sorup ürünü isteyebilirsiniz.

E BEBEK HEDİYE KOLİ 5₺ E BEBEK HEDİYE KOLİ 5₺

not:bebeğimiz dünyaya gelecek bu ay içerisinde o nedenle çok güzel bi hediye oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togan_ca -- 9 Eylül 2016; 10:26:35 >

• Nedir tam olarak nasıl alıyoruz?
  • 5 tl ye bunlarin hepsini mi aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

5 tl ye bunlarin hepsini mi aldın?
    Bir de açıklaması düzgün olsaydı anlasaydık nasıl olduğunu. Uğrayacağız sonra pat diye yüzümüze bizde öyle birşey yok diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Bir de açıklaması düzgün olsaydı anlasaydık nasıl olduğunu. Uğrayacağız sonra pat diye yüzümüze bizde öyle birşey yok diyecekler.

Alıntıları Göster
    5 tl ye bu kutu ve bunlarmı çıkıyor ? Dün e-bebekteydim yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Alıntıları Göster
    Gençler açılın. araştırıp geldim.

Çocuğum yok ama bebeleri olanlara belki faydam olur diye düşünüp araştırdım :)

https://www.e-bebek.com/kurumsal/hosgeldin-paketi/

Burada ayrıntıları bulabilirsiniz. Bebesi olmayanlar almasın da böyle güzel bir kampanyayı bitirmek zorunda kalmasınlar. :)

Not: Hepinizi güzel bayramlar.

• Sadece ankara da 2 mağaza dan alınıyormuş.
  • Keşke aciklamali olarak yazsaniz da millet boşa uğraşmasa sadece ankara one tower ne antares magazalarinda gidip elden aliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Keşke aciklamali olarak yazsaniz da millet boşa uğraşmasa sadece ankara one tower ne antares magazalarinda gidip elden aliyorsunuz
    Sadece Ankara olması kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Sadece Ankara olması kötü oldu.

Alıntıları Göster
    mayıs muyus diyo bu nedir millett

Kampanya Koşulları
    *Hoş Geldin Bebek Paketi, 7. Ayın üzerinde olan hamile bebeveynlerimiz için hazırlanmıştır.
    *Hoş Geldin Bebek Paketi’nden yalnızca ebebek üyeleri, her üyeliğe bir kez olmak şartıyla faydalanabilir.
    *Bebeveynlerimizin başvurularını tamamlayarak, aldıkları onay kodu ve kimliği ile beraber belirtilen mağazamızı ziyaret ederek teslim alması gerekmektedir.
    *Kimliği ve onay kodu unutulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
    *Onay kodunu alan bebeveynlerimizin 23 Mayıs'dan itibaren 15 gün içinde teslim alınabilir.
    *Onay kodu 1 gün sonra tarafınıza iletilecektir.
    *ebebek kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Paketimiz sadece Ankara One Tower ve Ankara Antares mağazalarından teslim alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 9 Eylül 2016; 9:36:52 >

• lütfen başlığa ankara diye belirtelim. çoktan beri var bu kampanya, sitesinden alışveriş yaparken bir ay önceden görmüştüm tesadüfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

lütfen başlığa ankara diye belirtelim. çoktan beri var bu kampanya, sitesinden alışveriş yaparken bir ay önceden görmüştüm tesadüfen.
    arkadaşlar ben istanbul forum istanbul avm den aldım. elden aldım hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: togan_ca

arkadaşlar ben istanbul forum istanbul avm den aldım. elden aldım hatta

Alıntıları Göster
    ücretsiz dağıtım ile bitiremeyince 5TL ye satıyorlar demek ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

ücretsiz dağıtım ile bitiremeyince 5TL ye satıyorlar demek ki :)

Alıntıları Göster
    faturada 63 t yazıo 58 tl iskonto olarak düşmüşler arkadaşlar..
  • Arkadaşlar 5 dk önce beylikdüzü mağazasından teslim aldık eşinizle birlikte gitmeniz yeterli ankara diye bi sınırlama yok bilginize en yakın mağazayı stok için arayıp gidin bu kadar
  • togan_ca T kullanıcısına yanıt
    Hocam şartlar sadede hamile olanlar için diyor. 7 ay ve üzeri.. Sizde bu durumda misiniz. Yoksa herkese mi veriliyor
  • Eşiniz hamile ise verirler hocam ay çok önemli değil. Ultrason isteyecek halleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 9 Eylül 2016; 10:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Eşiniz hamile ise verirler hocam ay çok önemli değil. Ultrason isteyecek halleri yok
    Konya daki mağazayı aradım sadece istanbul ve ankara da var dedi kule sitedeki mağaza çalışanı ...
  • Çocuk doğalı 8 ay oldu yastık falanla bu iş çözülür mü acaba 😃
  • quote:

Orijinalden alıntı: cracker71

Çocuk doğalı 8 ay oldu yastık falanla bu iş çözülür mü acaba 😃
    kod almaya gerek yok, direk mağazaya gidince anne adayının kimlik fotokopisini alıp veriyorlar, antaresten almıştım. 5tl için çok iyi ürünler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.