Şimdi Ara

E- Book opsiyonlu mp3- mp4 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PDF formatında, internetten indirdiğim elektronik kitapları okumak amaçlı mp3- mp4 almayı düşünüyorum. Ancak bu amaç için elverişli bir Player bulamadım, zira LCD Displayi büyük ve PDF Formatını desteklemeli.

Çeşitli web sitelerini araştırdığımda e- booklu mp3 çalar az da olsa buldum'sada, e- book fonksiyonunun "pdf" formatında mı yoksa sadece "txt" formatında mı olduğu açıklanmıyor, ama benim için önemli.

Diğer taraftan işimi görebilecek bir cihaz keşfettim, bu linke bak: (http://www.technisat.com/indexc04e.html?nav=Portable_equipment,en,77-230)

Ancak bu player zannederim türkiyede satılmıyor, yada ben bulamadım.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

• bu e book mediplayerler de türkçe karekter desteklemiyor bu her cihaz için geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

bu e book mediplayerler de türkçe karekter desteklemiyor bu her cihaz için geçerli

Aslında yabancı dilde okuduğum için türkçe karakter desteklememesi beni fazla ilgilendirmiyor. Ama desteklemiş olsaydı tabi ki daha iyi olurdu.

PDF formatı destekleyen bir mp3 çalar tavsiye edebilirmisin?
  • Ben de aynı amaçla uygun bir cihaz arıyorum. Şu an için Archos modelleri uygun gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: runic

Ben de aynı amaçla uygun bir cihaz arıyorum. Şu an için Archos modelleri uygun gibi gözüküyor.

Bazı Archos modellerine baktım ama E- Book fonksiyonu göremedim. Senin belli bir favorin varmı? Varsa hangi modeli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.