PDF formatında, internetten indirdiğim elektronik kitapları okumak amaçlı mp3- mp4 almayı düşünüyorum. Ancak bu amaç için elverişli bir Player bulamadım, zira LCD Displayi büyük ve PDF Formatını desteklemeli.
Çeşitli web sitelerini araştırdığımda e- booklu mp3 çalar az da olsa buldum'sada, e- book fonksiyonunun "pdf" formatında mı yoksa sadece "txt" formatında mı olduğu açıklanmıyor, ama benim için önemli.
Diğer taraftan işimi görebilecek bir cihaz keşfettim, bu linke bak: (http://www.technisat.com/indexc04e.html?nav=Portable_equipment,en,77-230)
Ancak bu player zannederim türkiyede satılmıyor, yada ben bulamadım.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar
bu e book mediplayerler de türkçe karekter desteklemiyor bu her cihaz için geçerli
quote:
Orjinalden alıntı: bilal01
bu e book mediplayerler de türkçe karekter desteklemiyor bu her cihaz için geçerli
Aslında yabancı dilde okuduğum için türkçe karakter desteklememesi beni fazla ilgilendirmiyor. Ama desteklemiş olsaydı tabi ki daha iyi olurdu.
PDF formatı destekleyen bir mp3 çalar tavsiye edebilirmisin?
Ben de aynı amaçla uygun bir cihaz arıyorum. Şu an için Archos modelleri uygun gibi gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: runic
Ben de aynı amaçla uygun bir cihaz arıyorum. Şu an için Archos modelleri uygun gibi gözüküyor.
Bazı Archos modellerine baktım ama E- Book fonksiyonu göremedim. Senin belli bir favorin varmı? Varsa hangi modeli?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme