Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.925
Cevap
54
Favori
352.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhab bay hardcress hassasiyet aralığı 0.5 ile 1 arasındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaservisi

merhab bay hardcress hassasiyet aralığı 0.5 ile 1 arasındadır

ama ecasanalmarket.com da 0.1 hassasiyet yazıyor. güvensek satın alsak ne olacak :)

ayrıca konuda birinin cihazı 0.1 hassasiyetle çalışıyor. neden farklılıklar var?
  • Bence lago fb OT dış hava sensörü ile kullanılmalı ki OT ısı eğrisini seçsin ve tasarruf sağlasın ama confeo premiks için dış hava sensörü internetde bulamadım acaba servislerde varmı ?
  • Bende yaklaşık 4 yıldır ECA Confeo Plus kulanıyorum.başıma ne geldiyse geçen sene kışlık bakım yaptırdıktan sonra geldi.Bakımı yaptırdım ve o zamana kadar fısıltı gibi çalışan kombim gitti yerine tren sesi gibi ses çıkaran bir kombi geldi.Halbuki kışlık bakımı servise yaptırmıştım.Servisi yine çağırttım baktı,sesin sirkülasyon motorundan geldiğini söyledi.Garantisi biteli 5-6 ay olmuştu.daha 3,5 yıl önce aldığım kombinin motoru gitti.Görevi çok sesli olarak yapıyor.Ben kışlık bakım esnasında yanlarındaydım.Bu konulara da yabancı biri değilim.Bakım esnasında otomatik hava alma valfını yanlışlıkla aşağı doğru basılmasından dolayı havayı otomatik atamayan pompanın arızalandığından şüpheleniyorum.Ama olan oldu.Kendim sirkülasyon pompasını ve otomatik hava alma valfını söktüm.Pompa kollektöründeki boşluk bana göre normalden fazlaydı.Otomatik hava alma valfını ise temizledim yerine taktım.Sesli çalışmaya devam ediyor.İnternetten pompa ısmarladım.Servisler fiyat konusunda da uçuyorlar.

SİZ SİZ OLUN KOMBİ ALIRKEN MARKADAN ÇOK SERVİSİNİ ARAŞTIRIN.KİFAYETSİZ OLANLARA SERVİS HİZMETİ VEREN MARKALARDAN ALMAYIN.GELEN ELEMANLARA SORU SORDUĞUNUZDA SİZE "BİR ŞEY OLMAZ"DİYE BİR CEVAP VERİYORSA BİLİN Kİ O SERVİS ASLA İYİ BİR SERVİS DEĞİLDİR.
    saygı ve selamlarımla..

• merhaba eca servis yakın zamanda lago fb ot aldım baglatmak için servisi aradım hemde bakım için servisdeki arkadaş ne yapacaksın oda termostatını onlar 7 dereceyi bulan farklar yaratır dedi vallahi içime kurdu düşürdü daha 10 aylık bir oğlum var zırt ptırt üstünü açıyok sıpa karar veremedim cvp bekliyorum tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: marakam

merhaba eca servis yakın zamanda lago fb ot aldım baglatmak için servisi aradım hemde bakım için servisdeki arkadaş ne yapacaksın oda termostatını onlar 7 dereceyi bulan farklar yaratır dedi vallahi içime kurdu düşürdü daha 10 aylık bir oğlum var zırt ptırt üstünü açıyok sıpa karar veremedim cvp bekliyorum tskler

Benim lago +-0.5°C ile çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

quote:

merhaba eca servis yakın zamanda lago fb ot aldım baglatmak için servisi aradım hemde bakım için servisdeki arkadaş ne yapacaksın oda termostatını onlar 7 dereceyi bulan farklar yaratır dedi vallahi içime kurdu düşürdü daha 10 aylık bir oğlum var zırt ptırt üstünü açıyok sıpa karar veremedim cvp bekliyorum tskler

yani sıkıntı yok baglatabilirsin diyorsun peki kardeş bir sorum daha olacak faydasını görüyormusun termostatın bende premiks modeli var
  • quote:

quote:

quote:

yani sıkıntı yok baglatabilirsin diyorsun peki kardeş bir sorum daha olacak faydasını görüyormusun termostatın bende premiks modeli var

Bende de premıx var.Çok memnunum.Ama kombiden ve oda termostatından ziyade yalıtım önemli...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de premıx var.Çok memnunum.Ama kombiden ve oda termostatından ziyade yalıtım önemli...

binada mantolama mevcut pvc camlar sadece evim fazla güneş almıyor içime su serptiniz ilginiz için tesekkürler

• marakam M kullanıcısına yanıt
    merhaba bay marakam siz lago fb oda termostadınızı bağlatabilirsiniz evinizin yalıtımı var ise ve cocuğunuz rahat bir şekilde üstünü açabilir çünkü eviniz daima ideal derecede sabit kalır ve oda değişikliği dahi olsa aynı sıcaklık hissedilir.
  • paylaşımcı P kullanıcısına yanıt
    merhaba bay paylaşımcı confeo premix model kombiniz için dış hava sensörünü yetkili servislerimizde bulabilirsiniz bunun için 444 0 322 numaralı çağrı merkezimizden destek alma şansınız var.
  • dekadans kullanıcısına yanıt
    merhaba bay dekadans konu ile ile alakalı oturduğunuz bölgeye servis hizmeti sağlayan servis istasyonu ile iletişime geçmeniz gerekmektedir eğer kablolama işlemlerini yaptırdıysanız servis talebi oluşturunuz.
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    sayın erhanmat sormuş olduğunuz oda termostadını E.C.A nın garantisi devam eden kombilerine taktıramazsınız eğer garantisi bitmiş ise dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz lakin montajını yetkili servis yapmaz.
  • babayasar06 kullanıcısına yanıt
    merhaba babayasar06 konu ile alakalı yaşamış olduğunuz problemi direk olarak servis noktası yerine E.C.A EMAR A.Ş ile paylaşmış olsaydınız keşke sorununuza daha çabuk cevap bulabilir ve yaşamış olduğunuz memnuniyetsizlik için gerekli aksiyonlar alınırdı umarım sorununuz çözülür ama servis teknisyeni arkadaşımızın yapmış olduğu bir yanlışlık sonucu bu sorunun yaşandığını düşünmüyorum çünkü pompaya zarar verebilecek her hangi bir işlem yapılmıyor saygılarımla
  • ECA proteus kombiye kablosuz OT bağlıyacam anakartta iki tane köprü var biri turuncu renkli diğeri beyaz ve anakart kapağından dışarıya çıkartılmış ve klames ile ayarlanmış

şimdi sorum şu tesisat şemasına göre yanılmıyorsam beyaz renkli köprüye takmam gerekiyor ama bir kaç yerde turuncu köprü olacak diye okudum hangisine bağlamalıyım acaba

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

• eca servis ve confeo premixs kullanan arkadaşlar bu kombinin mavi ışıgı sönüyor mu acaba mesela 50dereceye aldığımda sabitlenip kalıyo daha önce servise ssorduğumda bu model modülasyonlu alevi alçaltıp yükseltir sen ferkedemezssın dedi ama termostat falan yok kısmetse sizden aldığım bilgilerle cmts günü termostatı baglayacaklar yardımcı olursanız sevinirim hiç degilse cmts günü gelecek arkadasada kendimi izah ederim tesekkürler
  • quote:

eca servis ve confeo premixs kullanan arkadaşlar bu kombinin mavi ışıgı sönüyor mu acaba mesela 50dereceye aldığımda sabitlenip kalıyo daha önce servise ssorduğumda bu model modülasyonlu alevi alçaltıp yükseltir sen ferkedemezssın dedi ama termostat falan yok kısmetse sizden aldığım bilgilerle cmts günü termostatı baglayacaklar yardımcı olursanız sevinirim hiç degilse cmts günü gelecek arkadasada kendimi izah ederim tesekkürler

o mavi ışık yandığı sürece kombi gaz harcıyor demektir. ışık sönerse gaz kesilir sadece devir daim pompası çalışır.

eğer kombiyi 50 dereceye ayarladınız ve sürekli 50 derecede kalıyorsa, evinizde ısı kayıpları çok fazla demektir. ayarladığınız dereceyi 9 derece geçtiğinde kombinin durup, ayarladığınız dereceden 9 derece aşağıya düştüğünde çalışmaya başlar.

yani 59 da durur, 41 da çalışmaya başlar.

• wixland kullanıcısına yanıt
    merhaba Bay wixland Yetkili servis çalışanyım ve size sadece 444 0 322 numaralı çağrı merkezimizin numarasını vererek bölgenizde servis hizmeti sağlayan servise kayıt oluşturmanızı tavsiye edebilirim.
  • marakam M kullanıcısına yanıt
    merhaba Bay marakam sayın hardcrss ceabında sizin için gerekli olan açıklamayı yapmış bulunuyor özet olarak mavi ışıkta cihaz devrede hiç yanmıyorsa stand by konumunda kırmızı ışık yanıp hemen sönerse ilk ateşleme denemesi başarısız kırmızı ışık sürekli yanar ise arıza işaretidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayasar06

Bende yaklaşık 4 yıldır ECA Confeo Plus kulanıyorum.başıma ne geldiyse geçen sene kışlık bakım yaptırdıktan sonra geldi.Bakımı yaptırdım ve o zamana kadar fısıltı gibi çalışan kombim gitti yerine tren sesi gibi ses çıkaran bir kombi geldi.Halbuki kışlık bakımı servise yaptırmıştım.Servisi yine çağırttım baktı,sesin sirkülasyon motorundan geldiğini söyledi.Garantisi biteli 5-6 ay olmuştu.daha 3,5 yıl önce aldığım kombinin motoru gitti.Görevi çok sesli olarak yapıyor.Ben kışlık bakım esnasında yanlarındaydım.Bu konulara da yabancı biri değilim.Bakım esnasında otomatik hava alma valfını yanlışlıkla aşağı doğru basılmasından dolayı havayı otomatik atamayan pompanın arızalandığından şüpheleniyorum.Ama olan oldu.Kendim sirkülasyon pompasını ve otomatik hava alma valfını söktüm.Pompa kollektöründeki boşluk bana göre normalden fazlaydı.Otomatik hava alma valfını ise temizledim yerine taktım.Sesli çalışmaya devam ediyor.İnternetten pompa ısmarladım.Servisler fiyat konusunda da uçuyorlar.

SİZ SİZ OLUN KOMBİ ALIRKEN MARKADAN ÇOK SERVİSİNİ ARAŞTIRIN.KİFAYETSİZ OLANLARA SERVİS HİZMETİ VEREN MARKALARDAN ALMAYIN.GELEN ELEMANLARA SORU SORDUĞUNUZDA SİZE "BİR ŞEY OLMAZ"DİYE BİR CEVAP VERİYORSA BİLİN Kİ O SERVİS ASLA İYİ BİR SERVİS DEĞİLDİR.
    saygı ve selamlarımla..

Orijinalden alıntı:ecaservisi Tarih 31 Ekim 2013; 14:29:42
    merhaba babayasar06 konu ile alakalı yaşamış olduğunuz problemi direk olarak servis noktası yerine E.C.A EMAR A.Ş ile paylaşmış olsaydınız keşke sorununuza daha çabuk cevap bulabilir ve yaşamış olduğunuz memnuniyetsizlik için gerekli aksiyonlar alınırdı umarım sorununuz çözülür ama servis teknisyeni arkadaşımızın yapmış olduğu bir yanlışlık sonucu bu sorunun yaşandığını düşünmüyorum çünkü pompaya zarar verebilecek her hangi bir işlem yapılmıyor saygılarımla

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ben evime kombi alacağım zaman araştırdım ve ECA Confeo plus aldım.Ayrıca evdeki peteklerde biri hariç termo vana var.Onlarda ECA.Yani bu kadar sevdiğim bir marka idi.Lakin 3,5 yılda pompanın bozulması beni şaşırttı.Servis 59 w wilo marka pompaya 279 lira fiyat biçti.Hatta monitörü bana çevirerek gösterdi.halbuki sirkülasyon pompasının sadece pompa kısmı sesli çalışıyordu.Diğer salyangoz diye adlandırılan plastik aksamı sağlamdı.Çok pahalı geldi.Ben de almadım.Kendim internetten 60w piremium 3 ısmarladım.Plastik aksamı farklı idi.Arızalı olanın 3 ncü kademesinde 83 w yazılı.Aldığımda ise 60 w yazılı.Ev dubleks değil 7,5 metre radyatör uzunluğu var.Kendim eski pompayı söküp yenisini taktım.Şimdi yine pompam fısıltı gibi çalışıyor.Sorunumu kendim çözdüm yani.Yeni pompanın plastik aksamı da elimde kaldı.Maliyet,kargo dahil yaklaşık 150TL.Kışlık bakımı yaptılar gittiler 1 saat sonra kombinin altında bir vida yere düştü.Aldım yerine kendim taktım.Ya bu servis işi gerçekten markadan daha önemli.Servisin iyi değilse en kral markayı da alsan hikaye.Marka sitesine girin,site adeta su doku bulmaca gibi.Basit değil,adeta millet bize yazmasın diye düzenlenmiş...En güzeli bu ve bu gibi sorunları çevremdekilerle paylaşmak.Bu yolla üsten açılmalı U..derin dondurucu satışları bizim burada düştü.Herkese anlatıyoruz çünkü..Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayasar06 -- 1 Kasım 2013; 13:38:50 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.