Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
58
Favori
356.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su basıncı 1,5 barda iken kombi çalıştığı esnada bar 2 ye kadar yükseliyor kombi çalışmalı durdurunca bar tekrar düşüyor. Bazen sıcak su kullanırken su basıncı barı yükseliyor
  • Selamlar,

İzmit'te ikamet ediyorum. Garantisi devam eden Confeo Plus kombime ECA Lago fb OT aldım. Montaj konusunda nasıl bir yol izleyeceğim. Yardımınızı bekliyorum.

• yere dusen kombileri ne yapiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens kablolu rev24 oda termostatını sanalpazar dışında alabileceğimiz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekadans

Selamlar,

İzmit'te ikamet ediyorum. Garantisi devam eden Confeo Plus kombime ECA Lago fb OT aldım. Montaj konusunda nasıl bir yol izleyeceğim. Yardımınızı bekliyorum.

Servise baglatabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam eca kombimi yaz konumuna alıyorum petekler ısınıyor. yani kombi yaz konumundayken petekler ısınıyor.yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

merhaba hocam eca kombimi yaz konumuna alıyorum petekler ısınıyor. yani kombi yaz konumundayken petekler ısınıyor.yardımcı olursan sevinirim

bendede aynı sorun var yaz konumunda petekler yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaservisi

merhaba Bay teacher-men cihazınızın içerisinde bir adet sifon mevcut ve bu sifon yardımı ile zararlı yoğuşma sıvısı tahliye borusuna gidiyor cihazınızın bacası yukarı doğru meyilli olduğu için ilk yağmurda zaten sifon istenildiği kadar dolacaktır konu hakkında telaşa kapılmanıza gerek yok o zamana kadar yoğuşma giderinden kışın gittiği kadar su gitmeyecektir.

merhaba,

benim de kafama sifon sorusu takıldı. Montaj sırasında böyle bir su konulmadı. Ayrıca, bacayı da yere paralel yaptılar. yani eğimli değil. bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Sifon su sadece ilk kullanım için midir yoksa su olmadığı sürece sızıntı tehlikesi var mıdır?
  • aksukaynak A kullanıcısına yanıt
    merhaba sayın aksukaynak cihazınızın valf motoru ile lakalı bir sorun var diye tahmin ediyorum lütfen 444 0 322 nolu müşteri hizmetlerinden destek talebinde bulununuz
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    merhaba bay hardcrss sanırım cihazınız istenilen dereceyi yakalayamıyor ve bu sebeple sürekli çalışır konumda kalıyor ama bir durum daha var sürekli çalışıyor demeniz için 3 ya da 4 saat sonra evinizin ısısı rejime girdiği zaman anlarsınız eğerki cihaz yine sürekli devrede ise büyük bir ısı kaybı var başka şekilde cihaz sürekli 50 de sabit kalamaz
  • armoni1 A kullanıcısına yanıt
    merhaba bay armoni1 cihazınıza oda termostadı taktırmanız her hangi bir tasarrufa yol açmaz çünki termostatik radyatör vanası kullanıyorsunuz servis teknisyeninin size açıklamış olduğu konu doğru zorlanma kısmını hariç tutuyorum orada farklı bir duruma değinmiş olabilir çünki termostatik radyatör vanası odaya göre kullanım için oda termostadı ise bir odanın tüm ısının diğer odalarda da hissedilmesi içindir
  • rhnzkn R kullanıcısına yanıt
    merhaba bay rhnzkn kablosuz oda termostadı yerine lago fb oda termostadından daha fazla verim alabilirsiniz kablosuz oda termostadının tek avantajı kablo görüntü kirliliği olmaması ama diğer lago fb oda termostadı modülasyonlu olduğu için eviniz rejimdeyken cihaza daha fazla hükmeder.
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    merhaba erhanmat oda termostadı sağlam ve çalışıyordu maksimumda kullanmanız gerek cihazı oda termostadı ile hemen dereceyi bulup evinizi ısıması için diğer sorunuza cevap olarak E.C.A servislerindeki oda termostadları her daim en sağlıklı testlerden geçerek en verimli olanlardır EMAR A.Ş de yapılan testler sonucu honeywell ve kromschörder firmalarına ait bir kaç model oda termostadı öne çıkmış ve satışa sunulmuştur E.C.A nın en ucuz dijital ekranlı oda termostadı 7006902502 mamül koduna sahip termostaddır ve piyasada dt90 olarak bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaservisi

merhaba bay rhnzkn kablosuz oda termostadı yerine lago fb oda termostadından daha fazla verim alabilirsiniz kablosuz oda termostadının tek avantajı kablo görüntü kirliliği olmaması ama diğer lago fb oda termostadı modülasyonlu olduğu için eviniz rejimdeyken cihaza daha fazla hükmeder.

lago fb ot cihaz forumda epeydir konuşuluyor, ve iki tane farklı cihaz var. kimisi 0.1 derece hassasiyetli diyor kimisi 0.5 derece diyor. ki haklılar birinde 0.1 derece aralıklarla oda sıcaklığı ayarlanabilirken diğerinde 0.5 derece farkla ayarlanabiliyor. neden böyle farklar var? biz satın alırken 0.1 derece hassasiyet olduğunu nereden anlayacağız? sonuçta ikiside aynı cihaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_82410425/f_//tm.htm#82410425

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    merhaba bay OPTİMİST benim gönlümde daima confeo plus yatıyor bilginize :)
  • epsodi kullanıcısına yanıt
    merhaba bay epsodi ups sistemi ile alakalı bir test yapmadım ama size söz en kısa sürede deneme yapacağım ve almış olduğum sonuçları sizinle paylaşacağım aklıma girdiniz şu sıralar deneme amaçlı bir şeyler arıyordum :)
  • damardangiren kullanıcısına yanıt
    merhaba bay damardangire cihazınızın servis tarafından kontrolü gereklidir lütfen 444 0 322 numaralı telefondan servis talebinizi iletiniz.
  • ramses-59 kullanıcısına yanıt
    merhaba bay ramses-59 cihazınızın servis tarafından kontrolü gereklidir.
  • merhaba bay ÇQRŞI cihazınızın servis tarafından kontrolü gereklidir.
  • Q_mes kullanıcısına yanıt
    merhaba bay Q_mes eğer cihazınızın eğimi %2 yukarı doğru değil ise hizmet aldığınız tesisatçı firma tarafından onarım için destek talebinde bulununuz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.