Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.925
Cevap
54
Favori
352.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E.c.a Proteus Premix 24 kw modelde çalışır durumdayken ekran devamlı açık duruyor bu kapanabiliyormu yoksa devamlı açıkmı duruyor

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombim yuksek basinca su basinca aktif olup calisiyor.duşük basinclarda f10 hatasi veriyor 2 bardan düsükte calismiyor..baymak eco5.neden kaynaklaniyor acaba

Paylaştığım videodan sonra az daha su basinca calisiyor.ama yuksek basinçta neden calisiyor bu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 30 Eylül 2021; 23:46:58 >
  • enes19600 E kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık maalesef kapanmıyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ECA premium yoğuşmalı kombi var kombi durduk yere sıcak su kapalıyken ve kalorifer kapalıyken kendi kendine 20 saniye çalışıp kapanıyor neden olablir acaba

• sagmem S kullanıcısına yanıt

Tam emin değilim ama pompa devreye giriyor sanırım, peteklerdeki suyun dolaşması için. Bütün kombilerde var.

• Merhaba. Benim merak ettiğim, kombilerde sıcak su kullanırken sıcaklığı en düşük dereceye ayarlayıp musluktan da en sıcağa alıp duş almak mı daha ekonomik yoksa sıcaklığı ortaya alıp suyu musluktan ılıklaştırarak kullanmak mı daha ekonomik?

• Eca confoe digital bacalı kombim var ve coşa akilli termostat aldim acaba neye bağlamalıyım bana resimde isaretlermisiniz

• 4lü klemensin köprülenmiş kabloyu sökün buraya takın ama önce kaç volt veriyor anakartınız ve aldığınız oda termostatı bu voltaja uygun mu bakın. yoksa cihazlara zarar verebilirsiniz. hani 12v ac ile dc bile fark eder...

• gazili_06 G kullanıcısına yanıt

Basınç switchiniz yada sensörünüz arızalı. anakartınız basıncı algılamıyor ama manometreden görebiliyorsunuz. Bu yüzden cihaz yüksek basınçta çalışıyor veya tam tersi manometreniz bozuk yüksek gösteriyor ama o kadar degil. birde basınç sensörünüz hiç değişti mi? voltajına bakmadan takılan sensörlerde bu hataya neden olabilir.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

Kombinin ic kısmını netten buldum ve attim aynı kombi sorduğunuz sorulara cevap olurmu bilmiyorum bağlamamda sıkıntı olmaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eslemati -- 22 Aralık 2021; 20:23:6 >

• youtube
    Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü (P4TR-21) kurulumunun nasıl yapıldığına dair her adımı bu videoda bulabilirsiniz.Türkiye’de akıllı ev ürün...
    https://www.youtube.com/watch?v=hVWyRTvdNQg

Bunu izleyin. diğer tarafıda kombi bağlantısı yapın denilen yeri de klemensi köprüyü sökerek o sökülen yerlere takacaksınız.

• ECA doğalgaz kombisinde fl hatası veriyor

filtre mi değişecek değişirse ne kadar tutar?

• @kombiustası merhaba eca marka kombi var mutfakta sıcak suyu açtığımızda çok ses yapıyor sebebi ne olabilir ve çözümü

• Vorlon V kullanıcısına yanıt

Bacanız tıkalı yada çok aşırı uzun. Fan havayı tam çekemiyor yada atamıyor.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

Yardımınız için çok teşekkür ederim bir bayan olarak oda termostatini taktım ve 4 saattir sorunsuz çalışıyor ama sunuda belirtmeliyimki bu tarz tamir işlerini yapmamış yada eli yatkin olmayan kişiler denemesin ben tamir işlerini seviyorum ve emin olsam dahi çok araştırarak yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eslemati -- 27 Aralık 2021; 22:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

@kombiustası merhaba eca marka kombi var mutfakta sıcak suyu açtığımızda çok ses yapıyor sebebi ne olabilir ve çözümü

bakılması lazım kardeş nedir fan pompa vs

• Bende bu cevabı bekliyordum. Arkadaşlar kombiler sıcak su üretirken kaloriferde çalışır gibi yapmazlar. sıcak su üretirken maksimum devire maksimum kapasiteye çıkarlar. diğer bir değiş ile kalorifer rampa süresi ile sıcak su rampa süresi çok çok farklıdır. Bakılması lazım ayrı ama ses yapıyorsa ve bu yanma sesi ise cihazınızın normal çalışması bile çıkabilir bu. Montaj hatası bir çok kez başa gelebilecek birşeydir. bacanın montajı da parametre ayarları da bu işi çok değiştirir. Birde bu ürün kaç yıllık kim tarafından üretilmiş? bi whitestar mi bi confeo mu? ikisinin üretimi bile çok farklı biri bosch ile birlikte üretilen ürün biri eca nın ürettiği ürün...

• Eslemati E kullanıcısına yanıt

Birşey değil. Güne güle kullanın.

Ama almadan önce keşke sorsaydınız. oda termostatı bir yerde iyi bir yerde kötüdür. Konumlaması iyi yapılmazsa çok yaktırır yada insanı üşütür. Bu tabi tesisatınıza da bağlı değişen bir durumdur. Bu yüzden benim tavsiyem her zaman termostatik vanadır. oda termostatı da fena değildir tabi ama en iyisi termostatik vana yada termostatik vana ile kullanılan oda termostatıdır ki bir çok kombi A++ ını bu sistematik ile alır.

• Merhaba,

Eca Confeo Plus marka kombimiz normal çalışıyor. Radyatörler ve sıcak su siteminde bir sorun yok. Normal çalışırken sesinde de bir anormallik yok.

Bazen durup dururken kombi ötmeye başlıyor. Düdük sesi gibi sürekli bir ötme. Musluktan sıcak suyu açınca ötme sesi kesiliyor. Ses normale dönüyor.

Farklı zamanlarda günde bir iki sefer bunu yapmaya başladı. Bunun nedeni ne olabilir?

İnternette araştırdım, ama genelde sıcak su musluğunu açınca ötme yaşanıyormuş. Bizde tam tersi.

Ötme başladığında sıcak suyu açınca ötme olayı bitiyor.

Hangi parçada sorun yaşanıyor olabilir? Bununla ilgili bir bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etpalaz -- 28 Aralık 2021; 11:15:25 >

• Hocam selamlar.

Yeni aldığım Eca marka kombi için wifi üzerinden kontrol edebileceğim bir termostat arıyordum. Eca ile görüşmemde garanti dışı kalmaması için sadece Eca marka termostat takabileceğim iletildi.

Akıllı oda termostatı için Eca yetkili satış yerine gittiğimde ilgili akilli termostattan kalmadığı, bağlantı sorunlarının olduğu, yeni model çıkaracakları iletildi. Kısacası termostatsız kaldım.

Bu konu hakkinda fikriniz nedir

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.