Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
53
Favori
347.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ECA pretous kombi 2 dk yanıyor sonra büyük gürültü çıkararak duruyor lütfen yardım
  • ECA proteus kombi 2 dk yanıyor sonra büyük gürültü çıkararak duruyor pompa çalışıyor ses pompa tarafından geliyor
  • Aydın 4816 A kullanıcısına yanıt

termostat kullanıyor musunuz?benim termostat kablolarından biri gevşemişti 1 dk alışıyor sönüyordu.

• Oda termostati burada durabilir mi?

• Merhaba eca fortius kullanma kılavuzu bulamadım oda termostatı bağlamak istiyorum yardımcı olabilecek var mı teknikerim ama kartın hiç bir yerde kılavuzunu bulamadım normalde şase edilmiş tarafa baglanır diye düşünüyorum ama kart üzerinde hangi cıkış lara bağlaöalıtım klemensi şimdiden teşekkürler..

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim
  • Fortius41 F kullanıcısına yanıt

mrb, sağ taraftaki beyaz şase edilmiş kablo. fotoda siyah kablonun altında.

• Mrb arkadaşlar kombim protherm marka şöyle bir sorunum var, yaklaşık 1 haftadır kombim sabahları çalışıyor akşamları çalışmıyor ateşleme yapıyor ama alev işareti gidiyor yanmıyor bu sürekli 1 haftadır böyle daha açıklayıcı olarak anlatırsam, sabah 07.30 da ateşleme yapıyor akşam 17.30 kadar çalışıyor, akşam 17 ile sabah 07.30 kadar yanmıyor fan sürekli çalışıyor. sorunum neden kaynaklı değerli bilgilerinize ihtiyacım var acil olarak.

akşamları hem sıcak su hemde petekte çalışmıyor.

• yeniceli2001 Y kullanıcısına yanıt

Şaseyi açıp termostatı bağladıktan sonra kart tarafında hangi sayılı yere bağlamalıyım klemensi c12 ye mi?

• Selamlar 2020 proteus premix kombim var sıcak suyum çalışıyor fakat petekleri aktif etmek istediğimde petek simgesi yanıyor ama devreye girmiyor neden olabilir?

• Hocam Merhaba,

ECA ZWE 24-1 KDP Bu modelde su basıncı nereden yükseltiliyor?

Bilginiz dahilinde ise paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Basınç 0 şu an.

teşekkürler.

• rwallace R kullanıcısına yanıt

şurada konusu var belki orda bilgi vardır

https://forum.donanimhaber.com/eca-zwe-24-1-kdp-kombi-sicak-su-sorunu--88675177

• rwallace R kullanıcısına yanıt

beklerken yükseliyorsa ya doldurma musluğu bozuk yada ana eşanjör delik

çalışınca yükseliyorsa; genleşme tankı ya patlak yada havası bitik

• Merhaba, Phoenix şofben almayı düşünüyoruz. Sigorta zorunluluğu bulunuyor mu acaba?

• Arkadaşlar eca proteus premix cihazıma general ht300 oda termostatı taktım. Ancak anlayamadığım bir nokta var. Cihaz oda sıcaklığına geldiği zaman kendini kapatıyor.Isı düştüğü zaman tekrardan devreye de giriyor bunda bir problemim yok ama merak ettiğim şu.

Odanın ayarlanan ısına gelene kadar da kombi sürekli eski sistemdeki gibi ayarladığım su sıcaklığına geldiği zaman kendisini bir kapatıp bir açıyor. Normalde de bu şekilde mi çalışır yoksa oda ısınına ulaşana kadar kombinin asla kapanmaması mı lazım. İnternette araştırdığım kadarıyla bi parametre ayarı varmış p44 diye ama benim cihaz 2019 öncesi olduğu için p42 ye kadar var.

• mustitrg92 M kullanıcısına yanıt

(1/3). Modülasyon oranı düşük olduğundan ayarladığın kazan sıcaklığa çabuk geliyor mecburen kapatıyor. 1/10, 1/8 gibi modülasyon oranı olan koöbiler durmadan çalışır. 1/5 olanlarda çok soğuk havalarda ve/veya yalıtımsız evlerde durmadan çalışabilir ama hava fazla soğuk değilse 1/5 1/6larda dur kalk yapabilir hatta çok daha sıcaklarda 1/8 1/10 kombiler bile durkalk yapar.

• mustitrg92 M kullanıcısına yanıt

1/3 demek. Toplam kapasitenin 3de 1i kadar minumum gücü var demek. Yani hızlı yandığından kazan sıcaklığına çabuk geliyor. 1/10 olanda kapasite çok düşebildiği için kapanmaya gerek kalmadan denge kurabiliyor

• Fortius41 F kullanıcısına yanıt

Hocam en sağ taraftaki beşli klemensin,

bir ve iki numaralı terminalleri arasında

u şeklinde

kısa bir kablo var ya,

işte o kısa kabloyu çıkarıp,

termostat dan gelen iki kabloyu oraya başlayacaksınız.

Tek bağlantı o, diğer bağlantıları c12 yi bir şeyi kircalamayın.

• Hocam ECA proteus kombin var geçen gün arızalandı elektronik karta su kaçmış kartın yenisini bir yedek parçacıdan temin ettim ve taktım kombi bütün adımları tek tek tamamlıyor en son Gazi valtifini açıp gaz veriyor fakat çakmak ateşlemiyor, L4 yani kırmızı LED sürekli yanıyor kartı elektronik tamircisine götürdüm kartın sağlam olduğunu söyledi diğer sensör ve swiclerin hepsini tek tek kontrol ettim hiçbirinde arıza yok sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba.

• mduzgun66 M kullanıcısına yanıt

kartın yenisi değildir, yenisi 7-8bin lira. gaz valfinin açtığı ya gaz sesinden yada kokusundan yada çakmakla yakarak anlaşılır eğer ateşleme olmuyorsa çakmak anakart üzerindedir aldığınız anakart arızalı. elektronik tamircisi iş bilmiyordur. bu kartlar gaz valfini takip eder yani gaz valfi arızalansa yada kart gaz valfine oturmazsa bütün ledler yanarak arıza gösterir. anakartı iade edin

• ECA LPG şofben su giriş yerinden su sızdırıyor bu problemi nasıl çözebilirim

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.