Şimdi Ara

E-con MC8000U-S vista64 driver?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -con MC8000U-S modemimi bir türlü 64bit vista işletim sistemine tanıtamadım. ftp.hızlısistem.com.tr adresindeki iki driverı da indirdim ancak bunlar vista için değil sanırım. Vista driverlarını nerden bulabilirim/bu modemi nasıl vistaya yüklerim yardım ederseniz çok sevinirim.

• Aynı sorun bendede var.Vista driver diye geçiyor o indirdiklerimiz ama 32 bit Vista driver olabilirmi acaba.Vistaya geçelim artık dedim ama tek modem kaldı tanıtamadığım.Tekrar xp yükledim araştırmaya devam ediyorum
  • edofreak PM'ini bugun gordum...biraz gec oldu ama hala ihtiyacın varsa bendeki driver'ı atayım bi de onu dene istersen...

ben vista home premium 32 bit'te kullanıyorum ve herhangi bir sorun yasamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1500

edofreak PM'ini bugun gordum...biraz gec oldu ama hala ihtiyacın varsa bendeki driver'ı atayım bi de onu dene istersen...

ben vista home premium 32 bit'te kullanıyorum ve herhangi bir sorun yasamadım...

Eğer mümkünse rapide atabilirseniz bende denemek istiyorum.şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.