Şimdi Ara

E-devlet’e soy ağacı sorgulama hizmeti eklendi: Alt-üst soy bilgisi sorgulama (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
22
Favori
284.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nüfus alt soy - üst soy bilgilerinden sonra
    dün de devlet arşivleri pdf olarak yayınlandı.
    rumeli eyaleti adlarına baktım.

her ne kadar altsoy-üstsoy kayıtlarında nüfusa kayıtlı olduğu ilçe yazıyorsa da,
    büyüklerimden öğrendiğim köy isimlerini aradım.

veeeeee
    Çirmen Sancağı - Mahmudlu Köyü'nın yanında Tahrir defterine göre
    YÖRÜKAN-I TANRIDAĞI yazıyor.
    yani Tanrıdağı Yörüklerindenim.

Tengri Dağı kadar Türk'üm ona göre :)

bizim köye, ve bir kaç köy daha buralarda "Dağlı Köyü" derler.
    ben de "herhalde bulgaristandaki dağlardan buraya göç ettiğimiz için bize Dağlı diyorlar" diye düşünüyordum.

meğer Tanrıdağı yörüklerinden olduğumuz için bize Dağlı diyorlarmış..
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    O arşivler yeni yayınlanmadı,bir süredir vardı zaten.Yine ara ara Milli Savunma bakanlığı şehit listesini yayınlıyor(1.Dünya Savaşı,İstiklal Harbi) ,geçen hafta vardı bu hafta kaldırmışlar ama tekrar gelecek yazıyor.Mesele arşivlerin yayınlamasından ziyade Türkçeleştirilmesi ve düzenlenmesi aslında,en azından bizim için önemli olan o.
  • babamın dedesi yugoslavia'da doğmuş, bundan eminiz. babamın amcası yol güzergahı olarak bulgaristan'da doğmuş ve akabinde istanbul ve akhisara gelmişler. bu benim bildiklerim fakat bugün izmir nüfus ilçe müdürlüğüne gidip soy ağacı belgesi çıkartmak istediğimde kağıtta anne tarafı 1830lara giderken baba tarafı sadece büyük babama kadar çıkıyor. ne büyük babamın babası, nede kardeşi nede babamın amca çocukları... ve benim baba tarafında 12 kuzenim olmasına rağmen ne kuzenler, yeğenler hiçbiri çıkmıyor bu işte bir tuhaflık var ama yardımcı olabilir misiniz?

• Beyler bu çifte vatandaşlık olayını ayrıntılı izah edebilecek olan birisi var mı eğer öyle bir şansım varsa kovalarım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 20 Şubat 2018; 19:34:40 >
  • Halen bekliyoruz bakalım Nüfus Müdürlüğü yazısı düzelecek diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bir küçük tüp gönderiyorlar tükürüp gönderiyorsun sonra DNA analizini çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Halen bekliyoruz bakalım Nüfus Müdürlüğü yazısı düzelecek diye...

düzelmiyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Halen bekliyoruz bakalım Nüfus Müdürlüğü yazısı düzelecek diye...

düzelmiyor o

Geçen bir arkadaş aldığı bilgiye göre düzeleceğini haber etmişti. O yüzden sordum. Başlıkta yazmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgaristan dogumluyum bende fazla birsey cikmadi. Anne baba ve benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Beyler bu çifte vatandaşlık olayını ayrıntılı izah edebilecek olan birisi var mı eğer öyle bir şansım varsa kovalarım açıkçası

walla hocam o konu tam bir muamma özellikle büyükşehirlerde veya konsolosluk olmayan illerdeyseniz daha ciddi sorun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

kardeşiniz varsa o denesin hocam birde, kesin değil elbette ancak dediğim gibi çok büyük bir kesim evlatlık olduğu için bu hatayı alıyor.

Nüfus müdürlüğe dilekçe yazarak alabiliyorsunuz yazmıştı geçen sayfalarda bir arkadaş onu deneyin isterseniz.

evlatlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum.

bana da aynı uyarıyı verdi gittim ilçe nüfus müdürlüğüne dilekçe yazdım aldım belgeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

kardeşiniz varsa o denesin hocam birde, kesin değil elbette ancak dediğim gibi çok büyük bir kesim evlatlık olduğu için bu hatayı alıyor.

Nüfus müdürlüğe dilekçe yazarak alabiliyorsunuz yazmıştı geçen sayfalarda bir arkadaş onu deneyin isterseniz.

evlatlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum.

bana da aynı uyarıyı verdi gittim ilçe nüfus müdürlüğüne dilekçe yazdım aldım belgeyi

aynen hocam bu şekilde alınabiliniyor, hala açıklama yapılmadı niye bu hatayı verdiği
  • arkadaşlar çifte vatandaşlık olayını araştıran varmı veya bir bilgiye ulaşabilen gürcistan özellikle?
    konsolosluğu arıyorum ya meşgul ya açıyor operatörden hat düşüyor..
    diğer ülkelere başvuran veya başvurmuş sonuçlanan varsa aynı zamanda bilgi verirse güzel olur.
    Bulunduğum şehirde maalesef yakınında dahi konsolosluk yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

23 AND ME ÖNERİYORUM

ORTALAMA 400 liraya tüm dna analizini görüyorsunuz.
    Irk oranları, gelecekteki hastalık oranlarınız vb
    https://www.23andme.com/en-int/

Nasil yapiliyor bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 kullanıcısına yanıt
    hocam 100 dolar veriyorsunuz adresinize tüp yolluyorlar sonra tükürüp geri yolluyorsunuz 2-4 haftada internetten sonuclara bakıyorsunuz bide mektup yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

arkadaşlar çifte vatandaşlık olayını araştıran varmı veya bir bilgiye ulaşabilen gürcistan özellikle?
    konsolosluğu arıyorum ya meşgul ya açıyor operatörden hat düşüyor..
    diğer ülkelere başvuran veya başvurmuş sonuçlanan varsa aynı zamanda bilgi verirse güzel olur.
    Bulunduğum şehirde maalesef yakınında dahi konsolosluk yok..

Hocam 2013’te kökeni Gürcü olanlara vermişler. Ondan sonra da yasa gelmiş sanırım. Sadece Gürcistan’dan vatandaşlık başvurusu yapılıyor ama akrabalığın oraya dayanmasının bir artısı var mı bilmiyorum. Bir sonuç bulabilirsen beni de haberdar et hocam.

• Benim sadece annem ve babamı gösteriyor.
    Uzaylı olduğumuzdan şüphelenmeye başladım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 21 Şubat 2018; 15:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

hocam 100 dolar veriyorsunuz adresinize tüp yolluyorlar sonra tükürüp geri yolluyorsunuz 2-4 haftada internetten sonuclara bakıyorsunuz bide mektup yolluyorlar

Hocam sen yaptırdın mı bu testten? Hastalık olasılığı çıkarma olayı gerçek mi cidden? Sitede görmedim

O 100lük pakette değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 21 Şubat 2018; 18:42:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse vtandaslik pesine dusmesin benim dedem bg vatandasi olarak öldü ama biz bile vatandaslik alamadik Türkiyede 27 milyon balkan kokenli yasiyor balkanlarin toplam nufusu 45-50 milyon adamlar bizi geri almaya kalksalar sonlari gelir acik ara Türk nufusu balkanlari kaplar bunu asla yapmazlar her turlu zorluk ve engel cikariyolar hayal kurmayin.

Yaptırmadım ama çok araştrdım öyle yazıyorlardı.

Hatta sizi tanımadan dna dizilimizine göre uyurken dönüp dönmediğinizi bile rapora yazıyorlarmış : )

Parayı bulunca yaptıracağım

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.