Şimdi Ara

E-devlet lise öğrenci belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mzeun oldugum lise mezun oldugum için öğrenci belgemi veremiyor. edevlet üzerinden de öğrenci belgesine ulaşılabildiğini duydum ama sadece yükseköğretim için mi lise belgeleri de var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnucklesTR -- 29 Haziran 2015; 12:14:54 >

• Up. çok acil beyler
  • almadin mi diplomayı o da yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant7

almadin mi diplomayı o da yeter

öğrenci belgesini okul bitmeden almamıştım. şimdide vermiyorlar ama diploma alacağım birkaç güne. Sorun şu ssk diplomayı kabul eder mi ki ?
  • konu ne? ona gore yardimci olalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

konu ne? ona gore yardimci olalim.

hocam 18 yaşını doldurdum mezun oldum. babamın saglık sigortasından yararlanamıyorum. şuan da acil tedavi görmem lazım özel bir hastanede fakat sgk ya baglı değilim hiçbir şekilde ve sgk da bildiginiz gibi sigortayı devam ettirmek için öğrenci belgesi istiyor fakat vermiyor okul. ne yapacagımı şaşırdım

biraz araştırdım aklıma şimdi şu geldi ; eğer gelir testi yaptırırsam saglık sigortasından yararlanabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnucklesTR -- 29 Haziran 2015; 13:41:40 >
  • mezun oldugun okuldan ogrenci belgesi alamazsin. daha once almis olsaydinda mezun oldugunda gecerliligini yitirirdi.
    erkekler 18ini doldurana kadar anne yada babanin sigortasindan yararlanabilir. 18-25 arasi ise sadece ogrenci olan erkekler yararlanabilir. bu durumda universite kazanmaktan baska sansin yok.
    aöf olur mu? gss yaptirirsan ne olur? bunlarin cevabini bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

mezun oldugun okuldan ogrenci belgesi alamazsin. daha once almis olsaydinda mezun oldugunda gecerliligini yitirirdi.
    erkekler 18ini doldurana kadar anne yada babanin sigortasindan yararlanabilir. 18-25 arasi ise sadece ogrenci olan erkekler yararlanabilir. bu durumda universite kazanmaktan baska sansin yok.
    aöf olur mu? gss yaptirirsan ne olur? bunlarin cevabini bilmiyorum.

vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim önce. Öğrenci belgesiyle okul kapanmadan sgk dan sigortayı uzatsaydım olurdu diyorsunuz yani ? şuan belge alsam bile işe yaramayacak mı ?

aöf lerin en erkeni de eylülde başlıyor bildigim kadarıyla o zamana kadar norman uni ye kaydolurum inşallah. gss yi araştırıp yaptırmayı düşünüyorum sağlık sigortası verecekse gayet iyi

• oncelikle gecmis olsun da babanin sigortasindan yararlanabiliyosun diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant7

oncelikle gecmis olsun da babanin sigortasindan yararlanabiliyosun diye biliyorum

teşekkür ederim. bugün gittigimde yararlanamadığımı öğrendim ben de. mezun olduğum için ne öğrenciyim ne de çalışanım anlayacağınız. üstelik bu durumda her ay prim ücreti faiziyle ödemem gerekiyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.