Şimdi Ara

E devlet şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden ve nasıl alıcaz bilen varsa yazabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamut -- 10 Ağustos 2016; 16:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ptt'ye gidip nüfus cüzdanınla 2 lira karşılığı alıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theheist kullanıcısına yanıt
    Eyv sağol kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şfremi unttm giriş yapamıyorum nolcak :(
  • Emre0721 E kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde telefonuna geliyor yenisi. Eğer onu yapamazsan tekrar PTT'ye gidip bu sefet 4 TL karşılığında alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: theheist

Bir şekilde telefonuna geliyor yenisi. Eğer onu yapamazsan tekrar PTT'ye gidip bu sefet 4 TL karşılığında alıyorsun.

ben telefon yazmamıştım ilk kayıt olduğumda. şuan unuttum ve tekrarmı gidip alıcam :(
  • Emre0721 E kullanıcısına yanıt
    Maalesef :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theheist kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün şifremi aldım 12-16 ağustosta e kayıt yapıcam.Bunu yaptıktan sonra tekrar üniversiteye gidip kayıt yaptırmam gerekiyor mu 15-19 ağustos arasında? İkinci öğretim olduğum için farklı bir durum söz konusu oluyor mu? Bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristal gemi

Hocam ben bugün şifremi aldım 12-16 ağustosta e kayıt yapıcam.Bunu yaptıktan sonra tekrar üniversiteye gidip kayıt yaptırmam gerekiyor mu 15-19 ağustos arasında? İkinci öğretim olduğum için farklı bir durum söz konusu oluyor mu? Bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

Takip

• Hocam tam bilgi için üniversiteyle konuşsanız daha iyi olur ama e-kayıt uzak yerleri kazananlar için yapılmış birşey aslında. Yani e kayıt yaptıktan sonra tekrar kayıt olmanıza gerek yok. İÖ olması da birşey etkilemiyor. Ama dediğim gibi üniversitenin web sitesinden veya öğrenci işlerini arayarak kesin bilgiye ulaşmanız daha iyi olut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.