Şimdi Ara

E Devlet üzerinden Askerlik Tecili (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
176.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam selamlar.Üniversite mezunuyum.Yoklama kaçağı çıkıyordum Asal yoklama başvurusunu yaptım.Yaptığım anda bi panik oldum çünkü görsellerdeki gibi tecil kısmı celp bıtbıtı yoktu.Daha sonra ayrı bir sayfadan tecil başvurusu yaptım.Şuanda askerlik durumumda şubeye gidin diyor.15 gün içerisinde bu durum değişir mi ? bugün yaptım tecil başvurusu.Askerlik şubesine gitmeme gerek var mı? Ve Asal yoklama başvurusu yapmam sıkıntı yaratır mı ? Şimdiden teşekkürkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can.Mrl

Hocam selamlar.Üniversite mezunuyum.Yoklama kaçağı çıkıyordum Asal yoklama başvurusunu yaptım.Yaptığım anda bi panik oldum çünkü görsellerdeki gibi tecil kısmı celp bıtbıtı yoktu.Daha sonra ayrı bir sayfadan tecil başvurusu yaptım.Şuanda askerlik durumumda şubeye gidin diyor.15 gün içerisinde bu durum değişir mi ? bugün yaptım tecil başvurusu.Askerlik şubesine gitmeme gerek var mı? Ve Asal yoklama başvurusu yapmam sıkıntı yaratır mı ? Şimdiden teşekkürkler.
    2-3 is gunu bekleyin kontrol edin tecil yaptiysan sisteme dusuyor ama hala subeye git diyorsa bir git konus.2020'ye girmeden yapsaydin iyi olurdu simdi 31.12.2019 a kadar cunku tecil vardi 20 gunluk cezada odeyebilirsin netten bak ama sanki cezasi vardi onun.

Asal gitmek icin askere ona hic bulasma.Tecille alakasi yok eskiden oradan yapiliyormustu sadece.Mesela ben agustosta bozdurucam %99 kasimda gidicem o zaman asaldan bu islemleri yapicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 22 Ocak 2020; 22:56:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.Asaldan yoklama başvurusu yapmış olmam tecil için problem çıkartmaz ama dimi ? Bilmediğimden panik oldum gece gece ondan didikliyorum böyle.Dedim tecili kullanamayacak mıyım yoksa başvuru yaptım diye vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can.Mrl

Çok teşekkür ederim hocam.Asaldan yoklama başvurusu yapmış olmam tecil için problem çıkartmaz ama dimi ? Bilmediğimden panik oldum gece gece ondan didikliyorum böyle.Dedim tecili kullanamayacak mıyım yoksa başvuru yaptım diye vs.
    Sorun yok bende asal yapmistim sizin gibi fakat bir problem olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğimi tecil ettirmeden önce bu siteden bilgileri inceledim tüm detaylar yer alıyor: askerlik tecil ettirme
  • www.kredibankalar.com
    Askerlik Tecil Ettirme Nasıl Yapılır? E-devlet Tecil İşlemleri
    https://www.kredibankalar.com/askerlik/askerlik-tecil-ettirme-01.html
  • Ben 2018 lise mezunuyum bugün askerlik şube gittim sadece e devletten çıkardığım mezuniyet belgesi ile işlemlerimi yaptırırdım ama aklıma takıldı benim gidip muayene olmam asal yoklamaya başvurmam gerekiyor mu? E devletten askerlik durumumu sorgulayınca 01/01/2022ye kadar askerlik ilişiğim bulanmadığı yazıyor kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce askerlik şubeden geldim. E devlette okulu bitirmeme rağmen hala öğrenci erteli gözüktüğü için asal yoklama erteleme yapamıyordum. Mezuniyet belgemi çıkartıp kimliğimle asker alma şubeye gittim ve 10 dk sürmedi işlerim. mezuniyetin sisteme işlendiği tarihten itibaren 2 yıl tecil ettirdim direk. Muayene vs yok. Kafası karışanlar direk şubeye gidip halletsin kolay iş
  • hsmaster10 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ceza filan çıktı mı peki benimde aynı durum var
  • Açık lise okuyorum 15. Dönem bi çok yerde 12.dönem sonrası mümkün değil deniyor ama geçen yıl 13. Dönemde tecil ettirtim (ilk tecilim) bi yıl daha hakkım var diye biliyorum Mart itibariyle yoklama kaçağı görünüyormuşum nasıl halledebilirim? Bu e devlet üzerinden üniversite öğrenciliği biz bulunmamaktadır yazıyor zaten üni ya da lise diye bir seçenek de koyulmamış illa şubeye uğramak zorunda mıyım? Lütfen yardımcı olun.

• Merhaba. Ben de e-devletten erteleme islemini yaptim. 15 is gunu gecmesine ragmen resimdeki uyariyi almaya devam ediyorum ve belge sorgulamada ertelenmemis gozukuyor. Subeye gitmeli miyim?

E Devlet üzerinden Askerlik Tecili

• Selamlar, ben geçen ay mezun oldum e-devlet'den baktığımda 2022'ye kadar öğrenci erteli gözüküyorum ama eğer öğrencilik sona ererse 2 ay içinde şubeye müracat etmem gerektiği yazıyor. Tecil ettirmek için e-devlet'den askerlik erteleme başvurusu bölümüne geliyorum orada da mezun olmama rağmen 2022'ye kadar tecilli gözüküyor. Şimdi ben hiçbir şey yapmasam sıkıntı olurmu yoksa askerlik şubeye gidip oradan mı tecil ettirmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metomezo1

Selamlar, ben geçen ay mezun oldum e-devlet'den baktığımda 2022'ye kadar öğrenci erteli gözüküyorum ama eğer öğrencilik sona ererse 2 ay içinde şubeye müracat etmem gerektiği yazıyor. Tecil ettirmek için e-devlet'den askerlik erteleme başvurusu bölümüne geliyorum orada da mezun olmama rağmen 2022'ye kadar tecilli gözüküyor. Şimdi ben hiçbir şey yapmasam sıkıntı olurmu yoksa askerlik şubeye gidip oradan mı tecil ettirmem gerekiyor.
    Mezun bilgileri henüz ulaşmamış olabilir. Bende 2-3 hafta gecikmişti. Daha sonra okul tecilim otomatik düştü ve 2 yıl tecilimi gerçekleştirdim. Eğer mezun olalı çok oluyorsa garanti olması açısından şubeye gidebilirsin.
  • Ben lise mezunuyum.3.kez sinava girecegim.Simdi ben e devlet uzerinden bu tecili yapabilir miyim ? Subeye gitmem sart mi ? Mayis 2001 dogumluyum.2019da mezun oldum.

• selam kg arkadaşlar

yeni mezun oldum e devletten asal yoklama başvurumu yaptım buraya kadar herşey normaldi fakat :D aile hekimine gittim ümraniye eğitime göz ve dahiliye polikliniklerine sevk etti beni orda sordum soruşturdum işlemlerimi yaptılar sağlık kuruluna randevu verdiler fakat ben gittiğim gibi muayene olmayacakmıydım :D orda bekleyenlerle az buçuk muhabbet ettim genelde muaf olmak isteyenleri sağlık kuruluna randevu vermişler ben anlamadım 2 yıl tecil etmek için çıktıgım yolda 21 gün sonraya sağlık kurulu randevusu verdiler hiç bir şey anlamadım yanlış bir şeyler yapmıyorumdur umarım :D

askerlik şubesinede gittim oradaki hanım e devletten işlemler başladığı için mecbur doktor onayı lazım dedi.

bana yardım edecek sesimi duyacak var mı :D garip bir korku var içimde

ek olarak işlemlerimi yapan arkadaşa sordum yanlış bir şey yapıyormuyum diye tecil için gelmiştim felan o herhangi bir sıkıntı yok 21 gün sonra gel randevuna dedi(başka işle meşgul gibi dedi bunları o yüzden güvenmedim :D )

son olarak ise gününde muayene olanlar varmış ama pandemiden dolayı mı acaba 21 gün sonraya verdiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exor24 -- 23 Ekim 2020; 16:49:52 >

• E-devletten yüksek lisans sonrası 1 yıl erteleme hakkım için tecil işlemini bugün yaptım arkadaşlar. Sistem 15 gün diyor ama ortalama kaç gün içinde tecil oluyor

• Arkadaşlar merhaba, 2020 aralık mezunuyum. E devlete girince askerlik tecil durumum 2025 aralık gibi görünüyor. Fakat 2 yıl tecil hakkı veriyorlar benim durumumdaki kişilere. Neden böyle olduğunu anlamadım açıkcası. Herhangi bir askerlik şubesine gitmedim veya aramadım. İnsanlar gitmem ve bildirmem gerektiğini söylüyorlar. Bir bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? Ve tecil işlemi için askerlik şubesinden ne istiyorlar? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missclick -- 4 Mart 2021; 13:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missclick

Arkadaşlar merhaba, 2020 aralık mezunuyum. E devlete girince askerlik tecil durumum 2025 aralık gibi görünüyor. Fakat 2 yıl tecil hakkı veriyorlar benim durumumdaki kişilere. Neden böyle olduğunu anlamadım açıkcası. Herhangi bir askerlik şubesine gitmedim veya aramadım. İnsanlar gitmem ve bildirmem gerektiğini söylüyorlar. Bir bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? Ve tecil işlemi için askerlik şubesinden ne istiyorlar? Şimdiden teşekkür ederim.

Dostum merhaba, sordugun soruya ne yazikki kimse cevap ver(e)memis. :)

Fakat durum hakkinda bende sana sormak isterim, naptin..? sonuc ne oldu? mezuniyet sonrasi tecil (erteleme) nasil oluyor, ne kadar ertelendi vs ?

Gelismelerden bahseder misin biraz.

• Missclick M kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de mevcut. Ne yaptınız acaba yazar mısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardeşim bende de aynı sorun oluştu sen nasıl hallettin? (mezun olalı 2 ay olmadı benim)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.