Şimdi Ara

E devlette mahkeme gözüküyor duruşma günü verilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
14.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben hocanın pcsine rat atmıştım kamerayla falan izledim kayıt aldım sonda maille şaka gibi bir şey yazmıştım. İşte beni polisler yurttan almışlardı ifade verdim itiraf ettim. Şimdi dava gözüküyor. Bana da sanık yazmışlar duruşma günü falan da yazıyor. Şimdi ben İstanbul'dayım mahkeme 1000km uzaklıkta bir şehirde mübarek gitmek istemiyorum. Gitmezsem nolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F6D7D0A -- 10 Temmuz 2017; 23:5:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi misin?

• steganography kullanıcısına yanıt
    Evet son derece ciddiyim

• Ulan hocaya niye caktiriyon sorulari calip kullansan yeterdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Sorular yoktu zaten. Üniversiteden de yarım dönem yedim. Şimdi dava var sinir oldum.

• Şuradan UYAP'a gir;
    https://www.turkiye.gov.tr/uyap-portali-vatandas-girisi

Dosya sorgulama'da, İl-İlçe ve Mahkeme seç, orada suç bilgisi de olacak, ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 10 Temmuz 2017; 22:50:29 >
  • Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma

Bilişim Sisteminin İşleyişini Engelleme veya Bozma

Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek

Bunların hepsinin yanına karar verilmedi yazıyor.

Ulan bu suçlar ne böyle olan olmayan ne varsa girmişler. Dava günü de verildi yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F6D7D0A -- 10 Temmuz 2017; 22:55:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zorla getirme kararı çıkar heralde.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Ya duruşmayı İstanbul'a alamaz mıyım. 1000km yolu düşünmüyorlar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Ya duruşmayı İstanbul'a alamaz mıyım. 1000km yolu düşünmüyorlar mi

Sen git adliyeye danış ben gidemem durumum yok de hakimin birini atayıp senin ifadeni orada alabilirler. Eğer illa yok gideceksin oraya derlerse gitme gelip polis alsın götürsün.

• Mahkemeye gitmezsen, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 146. maddesi gereğince 2. duruşmaya zorla getirme kararı ile götürülürsün. Polis seni kanun gereği gözaltına alabilir.

Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma suçunu işlediğini tahmin ettim, diğerlerini de yapıştırmışlar.

Türk Ceza Kanunu'nun 243. maddesine göre;

Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.

Türk Ceza Kanunu'nun 244. maddesine göre;

Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesine göre;

Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse,bir yıldan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat arttırılır.

Sonuç olarak, ben hükmün açıklanmasının geri bırakılacağını veya adli para cezasına çarptırılıcağını düşünüyorum. Eğer daha önce suçun yoksa büyük ihtimal ikisinden birine karar verilir. Avukat ile konuşmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 10 Temmuz 2017; 23:9:34 >

• Hocam önceden suçum yok hoca ile görüşmüştüm özür de diledim ve kötü bir niyetim olmadığını da söylemiştim. Para cezası nasıl veriliyor yani ben daha 18 yaşındayım ve öğrenciyim.

• En sağlıklı cevabı buradan alırsın. Konu açtım, bağlantıdan takip et.
  • Teşekkür ederim hocam ya

• peaceb kullanıcısına yanıt
    Hocam içeri atarlar mı ya kafayı yiyeceğim daha 18 yaşındayım lanet olsun

• duruşmadaki taraflar kim? öğretmen ne diyor?
  • Müşteki olan tek benik hocam var bir de benim sanık olarak adım var. Öğretmen ne diyor bilmiyorum ki defalarca mesaj attım özür diledim hem mail hem facebook hem yüz yüze. Ama daha sonra konuşuruz diyordu daha da konuşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F6D7D0A -- 11 Temmuz 2017; 0:41:9 >
  • Yukarı

• hurmalar tırmalar geçmiş olsun
  • Psikopat mısınız niçin böyle birşey yaptınız hocam? :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.