Şimdi Ara

E-Fatura Sistemine Geçene %10 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cep telefonuma TTNET'ten bir mesaj geldi. "Değerli abonemiz, E-Ftura'ya geçen müşterilerimiz internet paketinden %10 indirim kazanacaktır. Bu indirim neyin nesi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 10 Mayıs 2012; 22:10:33 >

• Geçen biyerde bende okudum ama mevcut e-fatura kullanıcısı olduğumdan yararlanamıyormuşum.Sadece kullanmayanları teşvik için.

Siz tuzak olduğunu nerden çıkardınız tuzak falan demişsiniz

Buda linki:

http://www.ttnet.com.tr/web/528-2798-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_diger_kampanyalar/e-fatura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 10 Mayıs 2012; 21:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Geçen biyerde bende okudum ama mevcut e-fatura kullanıcısı olduğumdan yararlanamıyormuşum.Sadece kullanmayanları teşvik için.

Siz tuzak olduğunu nerden çıkardınız tuzak falan demişsiniz

Buda linki:

http://www.ttnet.com.tr/web/528-2798-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_diger_kampanyalar/e-fatura

Hocam, TTNET hayatta indirim yapmaz. Böyle yollarla milleti kandırıyorlardır kesin.

• Adamlarında işine geliyor. Kağıt ve kargo parasından kurtuluyorlar.
  • Bu indirim nasıl oluyor? Sadece bir aylık fatura için mi? Yoksa ömür boyu tüm faturalar mı indirimli oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Bu indirim nasıl oluyor? Sadece bir aylık fatura için mi? Yoksa ömür boyu tüm faturalar mı indirimli oluyor?

Bildiğim kadarıyla tek seferlik ve 3 aydan önce servis iptal edildiğinde o ücreti tekrar alıyorlar.
  • quote:

Bu indirim nasıl oluyor? Sadece bir aylık fatura için mi? Yoksa ömür boyu tüm faturalar mı indirimli oluyor?

Hocam hem tuzak diyorsun hemde merak ediyorsun

Linke bak gerekli şartlar var.İndirim sanırım 1 seferlik ama katılım şartları var misal son 3 ay e-fatura kullanmamış olmak ve e-faturaya geçtikten sonrada 6 ay boyunca e-faturada kalman gibi şartları var.

quote:

Paket fiyatı üzerinden tek seferlik %10 indirim uygulanacaktır.
    E-fatura talimatını verdiğiniz dönemden sonraki fatura döneminde indirim bedeli faturanıza yansıyacaktır.
    Kampanyaya bireysel ve kurumsal müşteriler dahil olabilecektir.
    Ücretsiz kullanım döneminde olanlar kampanyadan yararlanamayacaktır.
    HAZIRNET, Süreli ADSL, TTNET MEB, Perakende G.SHDSL, ATM FR, Metro Ethernet paketleri kampanyaya dahil değildir.
    Minimum 6 ay e-faturada kalma şartı vardır. 6 aydan önce e-faturadan çıkılması durumunda indirim bedeli bir sonraki faturaya yansıtılacaktır.
    Kampanyadan sadece 1 kez yararlanılabilir.
    Son 3 ay içerisinde e-fatura aboneliği olmaması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 10 Mayıs 2012; 22:34:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell de e-faturaya geçene 6 ay 10 dk vermişti zamanında. Adamlarında işine geliyor o faturayı paketlemek yollamak kargo parası. 1 ay değil 10 ay indirim yapsa yeridir.
  • ben konudan ziyade insanların bilinçaltında duyduğu güvensizliğe takıldım.netice itibariyla taş çatlasa 5-10 liralık indirim uygulanacak ama müşterye bu işin içinde bi oyun vardır psikolojisini yaşatmak bence firmalar açısından kayıpların en büyüğüdür.

quote:

Hocam, TTNET hayatta indirim yapmaz. Böyle yollarla milleti kandırıyorlardır kesin.
  • bana hep e-fatura gelıyo mail atıyolar indirim falan yok yalan atıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

ben konudan ziyade insanların bilinçaltında duyduğu güvensizliğe takıldım.netice itibariyla taş çatlasa 5-10 liralık indirim uygulanacak ama müşterye bu işin içinde bi oyun vardır psikolojisini yaşatmak bence firmalar açısından kayıpların en büyüğüdür.

quote:

Tekel hale gelmiş bir firmanın çok da umrunda olacağını zannetmiyorum müşterilerin bakış açısı...
  • Malesef söyledikleriniz doğru çünkü "nasıl olsa alternatifleri yok, biz aylık 250 Tl bile desek mecbur parayı ödeyecekler" düşüncesiyle haraket eden tekel haline gelmiş bir firmadan başka ne beklenir ki? Cebimizdeki paraları sömürmeye devam...
  • faturaları basılı olarak yollatın.masraf olsun firmaya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.