Şimdi Ara

E-Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben istanbul üniversitesi bilgisayar öğretmenliğine e-kaydımı yaptım. E devlette öğrenci belgem görünmüyor okula gidip bir daha kayıt mı yapmam gerekiyor yoksa okul başladığı dönemde evrakları teslim etsem yeterli midir

• hocam sabah erken kalkıp bir öğrenci işlerini arayın isterseniz

çıktı almış mıydınız e kayıt oldu falan diye
  • Araman en sağlıklısı. Ben de e-kayıt yaptım. Sonra teyit etmek için yine de öğrenci işlerini aradım. İnternet üzerinden e-kayıt yaptığımı ve başka yapmam gereken bir işlem olup olmadığını sordum. Adımı ve soyadımı sordular, ardından sistem üzerinden kontrol ettiler. Kaydınız tamamlanmış, başka yapmanız gereken bir işlem yok dediler.
  • Beklenen Adam kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi aradım demin ve yetkili bana istanbul üniversitesinin kendi sitesi üzerinden baktığını söyledi başka işleme gerek yok dedi yani gitmesemde oluyor okula herhalde
  • E-kayıt yapınca öğrenci olmuyorsunuz henüz, o yüzden öğrenci belgesi olmaz.

E-Kayıt yapanlar bayramdan sonra bir iki hafta içinde gerekli evraklarla gidip kesin kaydı yaptıracaklar. Ondan sonra öğrenci oluyorsunuz.

E-Kayıt yapıldıysa bayramdan önce okula gitmeye gerek yok. gitseniz de gezeip geri dönersiniz çünkü yapacak bir işlem yok.

Üniversiteden öğrenci işlerinden yazıyorum
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için ama arkadaşım bilecik şeyh edebali kazandı e kayıt yaptı direk e devletten öğrenci belgesi çıkarabiliyor
  • e devletteki belge önemli değil. ders kaydından sonra gözükecek

@SpawniN hocam ben kendim gittim aldım belgemi. bir daha gitmeme gerek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    registry'e kayıt ekleme..
    17 yıl önce açıldı
    AÖF'e nereden kayıt olunuyor?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci belgesi mi aldınız?

Şahsen gidip kayıt yaptıysan gerekli evrakları da verdiysen artık ders kaydı zamanında gidersin hocam. Üniversiteler tarihleri internet sayfalarında yayınlıyor. Ders kaydı ne zaman, dersler ne zaman başlıyor bakarsın.

Ders kaydı da dersler başladıktan sonra oluyor genelde ki öğrenci sırf ders kaydı için gidip geri dönmesin.
    Yani dersler başladıktan sonra gidersiniz artık okula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpawniN -- 18 Ağustos 2017; 19:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    Hocam ders kaydi ta eylulde. Ben sunu merak ediyorum bize kentkart gibi kucuk bir kart verecekler uniye girerken onu mu gosterecegiz? Cunku suanda kaydim var. Bizzat yetkiliyle gorustum ders kaydi yapmadigim icin pasof ogrenci olarak gozukuyorsun dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüse girişte mi demek istiyorsun anlamadım. Onu diyorsan ilk girişte kimliksiz girme demezler. Kimlik de genelde hazır olur, ilk gittiğinizde teslim ederler. Üniversiteye göre uygulama değişebilir ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.