Şimdi Ara

E-KAYIT ACİL YARDIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma takıldı beyler e-kayıt yaptırdım türkiye.gov.tr den daha sonra belgeyi pcye indirip çıktısını aldım şimdi daha ne yapıcam. Okula gidecek miyim ikinci öğretim parayı yatırmadan kayıt kabul olur mu parayı yatırıp dekontu falan mı götüreceğim kafam çok karıştı. Askerlik belgesi diploma falan diyorlar onları ne zaman götüreceğim bu internetten yapılanlar ön kayıt mı? Biri detayıyla anlatırsa en başından çok sevinirim..

• Ben de hazır bu başlıktan sorayım, benim üniversitemde isteğe bağlı hazırlık var. e-Kayıt'ta hazırlık okumak isteyip istemediğim soruluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Freeman kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok öyle bir şeyle karşılaşmadım okulu arayıp sorucaz kimse cevap vermıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Freeman

Ben de hazır bu başlıktan sorayım, benim üniversitemde isteğe bağlı hazırlık var. e-Kayıt'ta hazırlık okumak isteyip istemediğim soruluyor mu?

Hocam evet soruluyor bana sordu ben hayır dedim.Ama kafam karısık bazıları belge dogrulama dan filan bir şeyler diyor anlamadım gitti.Ben cıktıyı aldım tekrar e kayıt a girincede kaydınız yapıldı diyor daha bir sey yapacakmıyız biri yardım etsin uppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağ ol. Belge doğrulama üniversitendeki görevliler için. Sen kayıt ekranının çıktısını alıp okula götüreceksin. Onlar da doğrulayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müyendis67

quote:

Ben de hazır bu başlıktan sorayım, benim üniversitemde isteğe bağlı hazırlık var. e-Kayıt'ta hazırlık okumak isteyip istemediğim soruluyor mu?

Hocam evet soruluyor bana sordu ben hayır dedim.Ama kafam karısık bazıları belge dogrulama dan filan bir şeyler diyor anlamadım gitti.Ben cıktıyı aldım tekrar e kayıt a girincede kaydınız yapıldı diyor daha bir sey yapacakmıyız biri yardım etsin uppp

Hangi üniversite? Hacettepe'de de isteğe bağlı hazırlık var ama bana sormadı öyle bir şey?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solyaris

quote:

Orijinalden alıntı: Müyendis67

quote:

Hangi üniversite? Hacettepe'de de isteğe bağlı hazırlık var ama bana sormadı öyle bir şey?

Hocam benim ki osmaniye bizimkinde de istege baglı hazırlık varmıs bana sordu yani ekranda hayır dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eyvallah sağ ol. Belge doğrulama üniversitendeki görevliler için. Sen kayıt ekranının çıktısını alıp okula götüreceksin. Onlar da doğrulayacak.

Hocam bu dogrulama dediğin eylülde degil mi çünkü e kayıt yapanların gelmelerine gerek yoktur diyor

• İkinci öğretim de e kayıt var mı?

• Evet eylülde. Öğrenci işlerindeki görevliye e-kayıt çıktısını götüreceksin o da doğrulayacak.

• Yaptılabiliyor, ben ikinci öğretimim ve internetten yaptım.

Hangi üni

• Sakarya, sen?

Kırklareli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.