< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (138. sayfa)
-
-
Aliexpress ten kobo glo bulunabilir o fiyatlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım hocam zaten :D türkiyeye geldi bakalım gümrükleme işlemleri de bitti, gelmesini bekliyorum belim rahatsız bir de çok kalabalık oluyor riske atmak istemiyorum kendimi eğer gelmezse uzun sürerse sabah erkenden gider alırımquote:
Orijinalden alıntı: Khiron
Aliexpress ten kobo glo bulunabilir o fiyatlara -
Kesinlikle faydalı. Özellikle kitap alamadığım zamanlarda, e-kitaptan okuduğum çoğu romanı iyikilerim arasında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=f-L-AO0IJrY&feature=youtu.be
Arkadaşlar merhaba. Kobo libra almayı düşünüyorum fakat Türkiye fiyatları 2400 2500 arasi. Almanya dan bir arkadaşım gelecek orada ki fiyati 180 euro olarak gözüküyor. Almanya dan getirmenin benim için bir dezavantajı olur mu. Dil uyum sorunu vs.
Kobo cihazlarda dil desteği var zaten, en fazla garantisiz olur.quote:
Orijinalden alıntı: spidynelly
Arkadaşlar merhaba. Kobo libra almayı düşünüyorum fakat Türkiye fiyatları 2400 2500 arasi. Almanya dan bir arkadaşım gelecek orada ki fiyati 180 euro olarak gözüküyor. Almanya dan getirmenin benim için bir dezavantajı olur mu. Dil uyum sorunu vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Hangi saticidan aldınız? Memnun kaldınız mı?
Shenzhen yuanfeng ebook store dan aldım hocam ben aldıktan sonra ürünleri kaldırılmış sanırım. Başta çok çekincelerim vardı ama sıkıntı olmadı Kobo Glo aldım ben, ürün geldi hafif ekranın altında solukluk falan vardı ama sıkıntı değil benim için geldikten hemen sonra kobo desktoptan güncellemesini yaptım. Birkaç kitap attım şu an kullanıyorum ürün çok iyi bir ürün değil ama idare eder, en azından benim için. Eğer alacaksanız ikinci el kobo aura kobo glo hd vs daha üst modeller alın. Aynı şeyler aliexpress üzerinden de geçerli kobo glo almanızı önermem, bunların bir üst versiyonlarını tercih edin kesinlikle ben öğrenciyim verebileceğim para bu kadardı o yüzden sıkıntı yok benim için ama, yani aliexpressten almayı düşüneceklere kobo glo üstü modelleri öneririm. Ürüne detaylı bakarsak rootlanmış bir şekilde geldi farklı modlar falan wifi de problem yaşadım ben de çareyi kobo desktop üzerinden yüklemekte buldum şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Kobo desktop mağazasından kitap satın alıp eş zamanlama özelliği falan harika, isterseniz kendiniz de atabilirsiniz benim işimi görüyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: laider
Hayırlı olsun. Hangi saticidan aldınız? Memnun kaldınız mı?
-
Detaylı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ikinci el fiyatları bile uçmuş.
Elimde nook vardi dokunmatik bozuldu.
Kindle keyboard vardi ekranı kırıldı.
Şimdi kaldım ortada. Öyle de güzel kitap listesi yapmıştım. Kaldım ortada :)
Bahsettiginiz modelleri araştırayım.
Tekrar teşekkür ederim.
Kindle Paper White 4 almanın çok yakınındayım. PDFleri çevirip okumanın çok verimli olmadığı gibi şeyler okudum. Ama benim bulabildiğim kaynakların çoğu da PDF. Bu durumda bu kadar insan ne yapıyor? Yada ben mi kaynak bulamıyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AkcuraKindle Paper White 4 almanın çok yakınındayım. PDFleri çevirip okumanın çok verimli olmadığı gibi şeyler okudum. Ama benim bulabildiğim kaynakların çoğu da PDF. Bu durumda bu kadar insan ne yapıyor? Yada ben mi kaynak bulamıyorum?
Daha çok epub okuyorlar.
PDF ler ölçeklenemediğinden bu cihazlarda pek düzgün çalışmıyor. Belki 10" civarı bir cihazda daha verimli olur ama 6" kindle da kullanışlı değil.Çok da yavaş üstelik.
-
7 senedir paperwhite kullanıyorum pdf okuduğum kitap veya döküman sayısı sınırlıdır. Düz olarak okumak yaz boyutları küçük olduğu için zaten mümkün değil. Yüksek boyutlu pdf dosyaları kasma yapıyor. Yan çevrldiğinde ise bir sayfa 3 kerede geçiliyor. Pdf okumak akıcı gelmediği için zorunlu durumlar dışında kullanmıyorum. Yeni nesilleri bilmiyorum ancak amacınız PDF okumak ise daha büyük ekran tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda hem paperwhite hem de kindle 4 kullanmış birisi olarak sadece kitap okumak için paperwhite ın sunduğu özelliklerin hiçbirisine ihtiyacım olmadı. Kindle 4 hem daha küçük boyutlu olması hem de gereksiz yüklerin olmaması sebebiyle daha kullanışlı geliyor.
Arkadaşlar selamlar,
Doğru yerde miyim bilemedim ama yanlışsa kusura bakmayın.Ben de Kobo Aura var fakat bazı e kitaplarda sorun oluyor.Mesela rı harfleri yanyana gelince m gibi gösteriyor.Bu sorun sizce o kitaba mı özeldir?Uçurtma avcısı kitabını belki 100 tane indirdim hepsinde aynı sorun.
Bir de eğer bu kitapları ulaşacağım çok iyi dediğiniz bir site varsa ve önerirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
-
Pdf ten çevrilme kitaplarda olur o hata. Orjinal epub formatında o tarz hatalar olmaz.
Ufak bi google araştırması ile ulaşabilirsiniz orjinal epublara
quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
https://www.youtube.com/watch?v=Dw03Z_VueT4&feature=youtu.be
Aliexpress te 110 dolar civarındaXiaomi Mi Reader için Aliexpress te satılan modellerde Türkçe dil desteği yok diye biliyorum, sizin bilginiz var mı?
-
Menü vs yoktur ancak kitaplarda bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Menü işi de firmware vs çözülür
Aliexpress vs yurtdışı işlerine girmeden TR den alayım diyorum ancak sürekli artıyor fiyatlar, yani öyle çok üst düzey bir teknoloji de değil yıllardır aynı düzeyde devam ediyor pek bir gelişim yok ama fiyatlar sürekli artıyor anlam veremiyorum. İkinci eldeyse sıfıra yakın fiyat istiyorlar neredeyse. Ne yapsam bilemedim.
Trendyol da kobo clara hd var hocam indirimde 999 TL ye. Fiyat yine pahalı ama bu piyasada 999 TL bu cihaza en uygun gibi görünüyor. Bende bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. İkinci elini malum sitelerde bu fiyata satıyorlar bilgin olsun.quote:
Orijinalden alıntı: kafayiko
Aliexpress vs yurtdışı işlerine girmeden TR den alayım diyorum ancak sürekli artıyor fiyatlar, yani öyle çok üst düzey bir teknoloji de değil yıllardır aynı düzeyde devam ediyor pek bir gelişim yok ama fiyatlar sürekli artıyor anlam veremiyorum. İkinci eldeyse sıfıra yakın fiyat istiyorlar neredeyse. Ne yapsam bilemedim.
Teşekkürler hocam, Clara h2o modelini aldım, 7" istiyordum iyi denk geldi :) ama kampanyalara rağmen yine de pahalı gerçekten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X