Bildirim
E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (15. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
http://www.hepsiburada.com/liste/reeder2-wi-fi-dokunmatik-e-kitap-okuyucu/productDetails.aspx?productId=kreeder13&categoryId=15043649&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d15043649%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26fh_secondid%3dkreeder13%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f100.0%253cactual_price%253c250.0%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001501%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001501_2147483645%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001501_2147483645_1502555%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001501_2147483645_1502555_15043649%257d%26fh_refview%3dlister
Arkadaşlar yukarıdaki ürün yarı yarıya indirimli. Almışken bunu alayım mı ? Ürünler hakkında deneyimleri olan biri cevaplasın lütfen
Ekran ve malzeme kalitesinin kötü,yavaş cihaz gibi yorumlar yüzünden Kindle'a yönelmiştim zamanında.Kullanmışlığım yok yani okuduklarım bunlar.
hmm peki kindle ne kadar ? ve format desteği geniş mi ?
-
Hocam açıp bakın fiyatına açtığı formatlara.En yaygın olan epub formatını orjinal yazılımıyla açmadığını söyleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mentalist,
amazon' dan 69 dolara aldım. borderlinx ile kindle alma diye google da aratırsan güzel yöntemler çıkıyor ben de o sayede aldım kargolanmasını bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
mentalist,
amazon' dan 69 dolara aldım. borderlinx ile kindle alma diye google da aratırsan güzel yöntemler çıkıyor ben de o sayede aldım kargolanmasını bekliyorum.
Taksit olayı var mı hocam
Son Adem Varoluşun Sırrı:
e-KİTAP:http://www.derletzteadam.com/ekatalog/index.html
PDF:http://www.derletzteadam.com/index_f...lusunsirri.pdf
SESLİ KİTAP:http://www.derletzteadam.com/seslikitap.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
mentalist,
amazon' dan 69 dolara aldım. borderlinx ile kindle alma diye google da aratırsan güzel yöntemler çıkıyor ben de o sayede aldım kargolanmasını bekliyorum.
Taksit olayı var mı hocam
yurtdışı harcamalarında bazı kartlar yapıyor sanırım taksit ama benim kullandığım iş bankası yapmıyor sanırım, henüz kargolama yapılmadığı için para çekilmedi karttan. -
Kindle Touch'ı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Bu zamana kadar aldığım en iyi 1-2 elektronik cihazdan birisi. 1-2 ay içinde bunu satıp Amerika'daki arkadaşımdan yeni çıkan Kindle Paperwhite'ı getirteceğim. İnsanın okuma alışkanlığını cidden değiştiren bir alet. Bütün köşeyazıları, bloglar, kendimle ilgili makaleleri kısacası okuma ile alakalı her şeyi bu cihazdan yapıyorum. Şiddetle tavsiye edilir. :) -
Beyler amazon kinde 4 wifi sifir 2 yil garantili 260 tl ye buldum ,cok almak istiyorum sizce fiyat nasil? 250 tl reeder 2 ye vermektense amazon daha mantikli sanirim.Yanliz bende bir dunya epub var amazon icin calibreden cevirsem cok buyuk bir sikinti olustururmu?biraz acil cevap verirseniz sevinebilirim ,yarin gidip alabilirim
Arkadaşlar aranızda send to kindle uygulamasını kullanan oldu mu? Tarayıcılar için eklenti mevcut ben yükledim gönder dedim fakat nereye gönderiyor eğer kindle.com uzantılı mailime gönderdiyse ona nasıl ulaşacağım kullanan varsa yardımcı olabilir mİ? -
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
Beyler amazon kinde 4 wifi sifir 2 yil garantili 260 tl ye buldum ,cok almak istiyorum sizce fiyat nasil? 250 tl reeder 2 ye vermektense amazon daha mantikli sanirim.Yanliz bende bir dunya epub var amazon icin calibreden cevirsem cok buyuk bir sikinti olustururmu?biraz acil cevap verirseniz sevinebilirim ,yarin gidip alabilirim
bana yüksek gibi geldi daha uyguna bulursun ayrıca yılbaşını beklemekte fayda var demir elektronik kindletürkiye sitesini açıyor özel fiyatlar olacağını düşünüyorum istanbul bilişimde paperwhite 300 350 filandı eğer paran varsa onuda alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
quote:
bana yüksek gibi geldi daha uyguna bulursun ayrıca yılbaşını beklemekte fayda var demir elektronik kindletürkiye sitesini açıyor özel fiyatlar olacağını düşünüyorum istanbul bilişimde paperwhite 300 350 filandı eğer paran varsa onuda alabilirsin
Bende demir elektronikten aliyorum zaten
www.kindleturkiye.com
Edit: aha harbiden demir elektrnikmis peki store da geliyormu TR
Son olarak beklesem 260 in altinda tr garantili bulurmuyum ki? Ben hic sanmiyorum ama istanbul bilisime bakayim birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Garantili olup olmaması önemli değilse doğrudan amazon'dan alabilirsiniz 70$+10$ kargo ücreti ödeyerek. En kötü ihtimal bozulsa bir tane daha alırsınız, toplamda size 285TL'ye malolur iki tanesi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil.K -- 13 Aralık 2012; 4:03:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ua_anil
quote:
Garantili olup olmaması önemli değilse doğrudan amazon'dan alabilirsiniz 70$+10$ kargo ücreti ödeyerek. En kötü ihtimal bozulsa bir tane daha alırsınız, toplamda size 285TL'ye malolur iki tanesi :)
Hocam gumruk sorun cikarmazmi?
-
quote:
quote:
quote:
Hayır hiç sorun olmaz. Zaten sınır 75 Euro olduğundan altında kalıyor ürün.
http://kindlebilgideposu.com/2012/07/07/amazon-turkiye-kindle-touch-alma-rehberi/ (touch yazdığına bakmayın, normal kindle 4'ü anlatıyor)
https://www.facebook.com/groups/kindleturkiye/
Bu iki sayfayı incelerseniz her türlü bilgi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil.K -- 13 Aralık 2012; 10:26:16 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır hiç sorun olmaz. Zaten sınır 75 Euro olduğundan altında kalıyor ürün.
http://kindlebilgideposu.com/2012/07/07/amazon-turkiye-kindle-touch-alma-rehberi/ (touch yazdığına bakmayın, normal kindle 4'ü anlatıyor)
https://www.facebook.com/groups/kindleturkiye/
Bu iki sayfayı incelerseniz her türlü bilgi mevcut.
Hmm riskli gibi geldi
-
quote:
Hmm riskli gibi geldi
Nesi riskli geldi anlamadım hâlâ. Onlarca kişi aldı/alıyor bu yöntemle daha hiçbir sorun çıkmadı. Ben daha geçen hafta Nook Simple Touch almıştım bugün sorunsuzca elime ulaştı. -
quote:
quote:
Hmm riskli gibi geldi
Nesi riskli geldi anlamadım hâlâ. Onlarca kişi aldı/alıyor bu yöntemle daha hiçbir sorun çıkmadı. Ben daha geçen hafta Nook Simple Touch almıştım bugün sorunsuzca elime ulaştı.
Bunu birazdaha arastiricam,tesekkurler hocam ,ben amozon direk gondermiyor diye bu sekli es gecmistim
-
Geneşde ağırlık reeder2 şeklinde(220 TL) oluşmuş ancak onunla alakalı da çok olumlu yorumlar bulunmamaktadır. 300 tl kadar önerebileceğiniz türkçe menulü,wifi-siz,dokunmatik olmasada olur bi ürün önerebilirmisiniz? Şimdiden tşkler. Ayrıca yurt dışından getirtebileceğimiz bir site var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X