Şimdi Ara

e-kitap mı yoksa normal kitap mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böbregimi satar yine de kitap alırım. E-kitap okumam asla.
  • Uzun süredir iki şekilde de okurum.Ebook çok konforlu ve pratiktir.Önünde masraf yapmadan elde edeceğin müthiş bir arşiv var özellikle eskikitaplarım ve ekşisözlüğün düzenlemeleriyle kaliteli bir arşiv oluştu.Ama ebook olarak bulunmayanları alıp okuyorum ve yadırgamıyorum da.Ama misal elimde x kitabının hem ebook hem basılı versiyonu varsa ve kitap kalın bir kitap değilse basılı olanı okurum.Kitap kalınsa ebook tercih ederim.
  • Kitap kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisini de okurum nasıl bulabilirsem
  • okurken o kokuyu alacaksın hocam başka yolu yok
  • kağıt forever
  • e kitap mı gercek bi okuyucu kagıttan oluşmuş kitap okur e kitap okuyucuları basit okuyucular hepsi kitap taki koku ayrı bi tat tadan bilir tat mayan ne bilir kitaplara yönelin
  • günümüzde hala kitap basılırken okuyabildiğim kadar normal kağıda basılmış kitap okuyacağım Allah ömür verir de görürsek ileride zaten kağıt kullanımı çevresel kaynakların kötüye kullanımı gibi sebeplerle yasaklanır diye düşündüğümden yer gök e-book olur. hazır serbestken kitaplara gömülün açık koklayın bence :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

günümüzde hala kitap basılırken okuyabildiğim kadar normal kağıda basılmış kitap okuyacağım Allah ömür verir de görürsek ileride zaten kağıt kullanımı çevresel kaynakların kötüye kullanımı gibi sebeplerle yasaklanır diye düşündüğümden yer gök e-book olur. hazır serbestken kitaplara gömülün açık koklayın bence :):):)

Plastik paraların basıldığı günümüzde plastik kağıt üretimi de olabilir gibi geliyor bana.
  • Şu an için basılı kitap tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ikisi de

Yolculuk, tatil vs; durumlarında tablet ya da e-kitap okuyucu cihazınıza istediğiniz kadar kitap yükleyebilirsiniz.
  • Kitap okumayi 1-2 sefer denedim ama kitabin yerini tutmadi. Biraz da bu benim kitabi okurken su siteye de bakayim dememden kaynaklaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Böbregimi satar yine de kitap alırım. E-kitap okumam asla.

Aynı düşüncedeyim. O sayfayı açtığımda elime gelen saman kağıdın dokusu, o muhteşem kokusu başka hiçbir şeye değişilmez. Ben telefondan facebooka bile bakamıyorum uzun süre değil ki kitap okumak D&R dan favorilerime eklediğim kitapları dikkat etmeden satın alınca araya default gelen e-kitapların hepsi için ayrı şikayet formu doldurtmuşluğum var E-Kitap istemiyorum ve sevmiyorum.. net..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Böbregimi satar yine de kitap alırım. E-kitap okumam asla.

Aynı düşüncedeyim. O sayfayı açtığımda elime gelen saman kağıdın dokusu, o muhteşem kokusu başka hiçbir şeye değişilmez. Ben telefondan facebooka bile bakamıyorum uzun süre değil ki kitap okumak D&R dan favorilerime eklediğim kitapları dikkat etmeden satın alınca araya default gelen e-kitapların hepsi için ayrı şikayet formu doldurtmuşluğum var E-Kitap istemiyorum ve sevmiyorum.. net..!!

E kitap telefondan okunmaz normalde.Gözleri mahfeder.E kitap Kindle ve nook gibi e kitap okuyuculardan okunur.Bu aletler e ink teknolojisi kullanırlar ve gözleri yormazlar.

• O kitabın kokusu, o sayfaların hışırtısı.. Anlayamazsınız..

Şaka bir yana e-kitap bana hitap etmiyor. Tatilmiş yolculukmuş hiç fark etmez, o kitap elimde olmalı. Ha tabi ki bir tercih ve zevk meselesidir. e-kitap okuyanlara da en ufak lafım olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan34 -- 5 Nisan 2014; 11:38:53 >
  • Kitap tabi ki.
    Ama bana öyle geliyor ki gelecek nesiller bu hazzı pek tadamayacak.
  • Normal kitabı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

O kitabın kokusu, o sayfaların hışırtısı.. Anlayamazsınız..

Şaka bir yana e-kitap bana hitap etmiyor. Tatilmiş yolculukmuş hiç fark etmez, o kitap elimde olmalı. Ha tabi ki bir tercih ve zevk meselesidir. e-kitap okuyanlara da en ufak lafım olamaz.

Günde 4 saatin yollarda geçseydi e kitabın kıymetini anlardın.Otobüste kitap okuyunca insanlar sanki sigara içiyomuşum gibi ters ters bakıyo.Üniversite de kitabıçıkarınca işin gücün yok mu kitap okuyon filan diyor.Evdeyken bende normal kitap okuyorum ama dışarıda normal kitap okumayı artık tercih etmiyorum.Zaten benim okuduğum kitaplar genelde 750-1000 sayfa arası e kitap olunca ağırlık yapmıyor güzel oluyor.

• Doğrudur hocam. Okula bende kitap götürdüğümde bende bu bakışlarla karşılaştım -ki dediğin gibi üniversiteden bahsediyoruz. Ama bir zaman sonra alıştım. Trabzon'da okuduğum için günlük 4 saat yolculuğum olmuyor. O yüzden yolda okuma şansım yok. Zaten benim bahsettiğim uzun yoldu ama günde 4 saati toplasan zaten İstanbul-Eskişehir arası yapar, bu yüzden Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Doğrudur hocam. Okula bende kitap götürdüğümde bende bu bakışlarla karşılaştım -ki dediğin gibi üniversiteden bahsediyoruz. Ama bir zaman sonra alıştım. Trabzon'da okuduğum için günlük 4 saat yolculuğum olmuyor. O yüzden yolda okuma şansım yok. Zaten benim bahsettiğim uzun yoldu ama günde 4 saati toplasan zaten İstanbul-Eskişehir arası yapar, bu yüzden Allah kolaylık versin.

Sağolasın.Keşke il değiştirsem Kocaeli Darıca'dan Kocaeli Üniversitesine direk sefer yok 3 ötobüs değiştirip 2 saatte okula gidiyorum.Ben bu süreye İstanbul Avrupa yakasına giderim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.