Şimdi Ara

e-kitap mı yoksa normal kitap mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu konu açılmştı galiba ama yinede cevaplayım. Tabikide kitap. e-book ii bi alternatif özellikle bulmakta zorlandığımız ya da uzun ve pahalı seriler için. Ama hiçbir zaman kitabın yerini tutmaz.
  • Biraz klişe olacak ama o kokuyu çekmek bile yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-book tercihtir. normal kitap diye bir şey yok. kitap denildiğinde akla canlı kanlı elle tutulur mushaf gelir.
  • Basılı kitap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinden de faydalanan biri olarak ilk üç tercihim matbu kitap olur.
  • e-kitap okumak daha pratik geliyor bana. yukle telefonuna okumak istedigin kitaplari, istedigin yerde, istedigin zaman ac oku. tabii bir kitabin verecegi hissiyati veremez lakin kullanilabilirlik acisindan e-kitap on numara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balkonda kahveni yudumlarken, aşağıda top oynayan çocukların sesi eşliğinde kitap okumanın başka bir alternatifi yok. e-kitap falan hikaye.
  • E kitap olayını bir kaç kere denedim ama o zevki o hissiyatı vermiyor zaten kitap okumak hissiyat işidir manevi bir şeydir onun için normal kitap diyorum

• kesinlikle normal kitap
  • Normal kitap tercihimdir.ama çevirisi yoksa veya parasal sıkıntı çekip kitabı alamıyorsam kindledan okuyorum
  • E kitap ama telefondan değil nook kindle gibi reader'lardan

bileklerimi ağrıtan taşıyamadığım kitaplar yerine 250 gramda her şeyi okurum

kitap fetişizmine gerek yok açıkçası
  • Tabiki normal kitap ama e-book ta güzel bir teknoloji

• E-kitap sadece bir alternatif, yolculuklarda ya da kitap taşımanın zor olduğu yerlerde.
  • Bence e-kitap. bulundurmasi, eirismi, okumasi aramasi bulmasi daha kolay.
  • Şu an okunurluk kalitesi olarak halen geleneksel kağıt sayfalı kitapların üstünlüğü var. E-kitap okuyucular ışık gibi teknolojiler sunsalar da kontrast ve çözünürlük gibi kısıtlamaları nedeniyle halen zayıflar. Pratiklik olarak ise e-kitap okuyucular inanılmaz işlevsel. Görüntü teknolojisi anlamında bir devrim bekliyorum, o zaman hepimiz e-kitap teknolojisine geçeceğiz ama daha erken.
  • normal kitap gibisi var mı
  • Normal Kitap Tabi ki

Şarjın Bittiğinde E-Kitabı Nasıl Okuyacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

Normal Kitap Tabi ki

Şarjın Bittiğinde E-Kitabı Nasıl Okuyacaksın ?

Geçerli bir mazeret değil. E-kitap okuyucunun şarjı 1 ay rahat dayanıyor. "Sayfalar arası yavaş geçiş beni fıtık ediyor" deseniz daha güzel bir mazeret olurdu.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    bozulursa da açar tamir ederiz sorun yok devam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.