Şimdi Ara

e-kitap mı yoksa normal kitap mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koku falan diyenler samimi gelmiyor hiç.
    Mesela bana bir kitap vereceklerse basılı kitabı tercih ederim ancak e-book'a da hayır demem.
    Fazla fark etmez yani, kitap kitaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

bozulursa da açar tamir ederiz sorun yok devam

Hocam daha önce araştırmadım bu e-kitap'ı da dün bir arkadaş forumda baya övdü. Merak ettim açıkçası. Şimdi e-kitap olarak Türkçe'ye çevrilip de e-kitabı olmayan kitaplar olabiliyor mu yani kitap konusunda sıkıntı çıkar mı?

Birde indirim falan takip etsek vatandan ortalama hangi fiyat aralığında alabiliriz ?

Not ; Ben yine de normal kitap taraftarıyım.

Nook Simple touch sanırım 250 falan.Güncel kitap bulamazsın kitap ya hiç düşmez ya da 3-24 ay sonra düşer yani belli olmaz güncel kitap için tercih edilecek alet değil.

Anladım. O zaman bana göre değil. Güncel derken yeni çıkan kitaplar anlamında söylemedim.

Şu anda kitap olarak örnek 100.000.000 kitap var ise alabileceğimiz , e-book olarak da yaklaşık var mıdır o kadar diye sordum. Yani bir nevi yelpazesi geniş mi anlamında.

Ama arşiv için ben yine normal kitaptan yanayım. Diğer yandan e-book'ta kitap içi arama ve benzeri birkaç özellik de çok kullanışlı. İleride bütçemde sıkıntı olmaz ise alırım. ( 1 - 2 sonra ileride dediğim )

Sevdiğin türlerde okuyamayacağın kadar çok kitap var merak etme.Yabancı dilin iyiyse zaten tüm kitapları bulursun ama türkçe içerik olarak o kadar olmasa da fantastik/bilimkurgu/polisiye türlerinde dediğim gibi okuyamayacağın çok kitap var ve sürekli yenileri ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 7 Nisan 2014; 23:10:09 >

• quote:

Sentez*

Dediğim gibi zamana bırakıyorum. İleride bütçede sıkıntı çıkmazsa tekrar bir araştırma yaparım. Kafama yatar ise değerlendiririm. Bilgilendirme için teşekkür ederim ayrıca..

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Bilgisayarımda bir sürü e-kitap olmasına rağmen bir türlü alışamadım.

Normal kitabın yerini tutmuyor bence .

Bilgisyarda okunan pdf'lere e-kitap denmez. E-kitap dediğin epub-mobi formatında kindle-nook tarzı özel ekranlı cihazlardan okunur.

• Kindle 4 kullanıyorum çok güzel bir teknoloji ama keşke paperwhite alsaydim herhalde elimden düşmezdi. Normal kitap gerçekten ayrı bir hava katıyor ama kralkatili serisini düşünün ya da bir harry Potter serisini düşünün 1200 sayfa olan kitapları var taşınmaz onlar. Metroda ilginç bakışlara maruz kalırsınız. Gerçi Kindle a bakan da çok ama olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.