Şimdi Ara

E-Kitap okumak için en uygun telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    .pdf
    .lit
    biçiminde dosyaları okuyabilen , hesaplı bir , e-kitap okumaya uygun cep telofonu arıyorum

önerilerinizi bekliyorum...

düzeltme : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_nsus -- 3 Haziran 2007; 19:02:26 >

• nokia E61 modelini bir incele büyük ekranı ve symbian'ı ile E-kitap okumak için ideal.
  • rokr e6 modeline bi göz gezdir derim, büyük dokunmatik geniş ekranında tanıdık hemen her dosyayı açabilen döküman görüntüleyici programla (MS Word, Excel, PPT, PDF..vb) çok rahat e-kitap da okursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_14682227/tm.htm

düşen fiyatıyla e61 de alabilirsin, tartışmasız mükemmel bi model... ama e61 kullanıcısı olarak kulaklık konusunda sesin az çıktığını düşünüyorum, varsa kulaklık kalitesi iyi diyen çıksın ortaya.. ama genede çok güzel , hatta çok çok güzel bi seçim. 1500mah batarya, geniş ekranda wi-fi ile nette sörf bambaşka bi olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Haziran 2007; 18:01:09 >

• telefondan da kitapmı okunurmuş teknoloji bazen aptal aptal işler yapıyor alırsın kitabını okursun evinde boş işlere gerek yok bi kitap okuyacam diye 600 ytl verip telefon almam
  • pda türü bir şey almanız gerekiyor. i-mate'ler uygundur.
  • P910 alabilirsiniz,
    2.el fiyatları da çok düştü,
    dev ekran ve dokunmatik, tavsiye ederim.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

telefondan da kitapmı okunurmuş teknoloji bazen aptal aptal işler yapıyor alırsın kitabını okursun evinde boş işlere gerek yok bi kitap okuyacam diye 600 ytl verip telefon almam

evet telefonda kitap okunur...
    üstelik benim bilgisiyarda notlarım var ondan benim için bir "ihtiyaç" yukarıda yazdığım özellikler
    ve yanınızda her zaman kitap taşıyamazsınız .
    600ytl verilir ama sırf kitap okumak için değil tabi diğer özelliklerede bakıyorum
    + Kitap ihtiyacımı karşılayacak olan e-kitaplar bir telefonun götürdüğü paranın yarısını karşılar...

yorumunuz için sağolun
  • walla alan sensin bana yorum yapmak düşer şimdiden hayırlı olsun
  • Sanırım o fiyata casper cep bilgisayarı veya 2. el p990i yada p910i alırsan artan para cebine kalır
  • p910 i yada 7710 ekran olarak seni tatmin eder
  • ya beyler kusura bakmayım ama telefonda kitapmı okunur yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

ya beyler kusura bakmayım ama telefonda kitapmı okunur yaa

yakında telefonla traş bile olucaz kitap okumak bi yana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

ya beyler kusura bakmayım ama telefonda kitapmı okunur yaa

yakında telefonla traş bile olucaz kitap okumak bi yana

ODA DOĞRU AMA BANA BİRAZ SAÇMA GELDİ KARDEŞ

• bende bu tarz bir telefon arıyorum ..yukardaki arkadaşın dedigi gibi rokr e6 baya guzel gibi gozukuyor..
    anlamadıgım bişeyde neden e-kitap okunmasın ki..otobuste trende bence cok guzel olur
  • cepten e-kitap okumak tv de kalmışım ben en son
  • türkler için ters.., elin japonu sokakta bisiktle işine giderken bile kitap okuyor..

ben yılda 3 kitap bitirebilirsem kendimi entellektüel, bilgili, görgülü, görmüş geçirmiş sayıyorum.. ee anlayın artık durumu japaonyada bi insanın yılda 30 kitap rahat okuduğuyla ilgili yazı okuduğumu hatırlıyorum.. belkide daha fazlaydı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.