Şimdi Ara

E-KİTAP OKUYUCU ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ingilizce,evet dönüştürülebiliyor.
    @turkeytv
  • quote:

Orijinalden alıntı: violet_bohemian

Biz de kindle keyboardumla mutlu mesut geçiniyoruz

wifisi var mı?Karanlıkta okuyabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Evet ingilizce,evet dönüştürülebiliyor.
    @turkeytv

dokunmatik mi?
    SS paylaşabilir misiniz?
    Şarjı kaç ay gidiyor?(1ay gidiyor diyenlere duydum)

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Benimki eski model ışıksız artık satışta da değil sanırım.senin için en iyisi kindle paperwhite versiyonu ışık istiyorsan
  • quote:

quote:

quote:

Benimki eski model ışıksız artık satışta da değil sanırım.senin için en iyisi kindle paperwhite versiyonu ışık istiyorsan

paperwhite2 mi?

• quote:

quote:

@turkeytv

dokunmatik mi?
    SS paylaşabilir misiniz?

Öncelikle 0 olarak bulamazsınız üretimi duralı çok oldu eğer onun için ilgileniyorsanız.İkinci el bulunur.

Dokunmatik
    Yukarıda kendi çektiğim 4 ss mevcut.
    Şarj olayına net bir şey diyemem bendeki model resmi sitesinde 2 ay diyor ama ortalama kalınlıkta 5-6 kitap falan okutacak kadar gidiyor.Kitap inceyse bu sayı 7-8 olur yani x gün gidiyor diyemem kitap üzerinden yorum yaparsam daha belirgin olur.

• quote:

quote:

quote:

@turkeytv

dokunmatik mi?
    SS paylaşabilir misiniz?

Öncelikle 0 olarak bulamazsınız üretimi duralı çok oldu eğer onun için ilgileniyorsanız.İkinci el bulunur.

Dokunmatik
    Şarj olayına net bir şey diyemem bendeki model resmi sitesinde 2 ay diyor ama ortalama kalınlıkta 5-6 kitap falan okutacak kadar gidiyor.Kitap inceyse bu sayı 7-8 olur yani x gün gidiyor diyemem kitap üzerinden yorum yaparsam daha belirgin olur.

slayt veya herhangi bir pdfyi indirdim diyelim e-kitap okuyucu bunları kesinlikle açar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@turkeytv

dokunmatik mi?
    SS paylaşabilir misiniz?

Dokunmatik

slayt veya herhangi bir pdfyi indirdim diyelim e-kitap okuyucu bunları kesinlikle açar mı?

Yukarıda Verminaard nickli arkadaşımız yanıtlamış zaten hocam bu aleti kitap okumak için almayı düşünüyorsanız konudaki birkaç yorumu da okumaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

paperwhite2 mi?

2 çıktıysa 2dir

• fakat
    edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Amazon'dan alsam kindle'ı, Türkiye'de alacağım / indireceğim kitaplarda herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Amazondan almam yani yurtdışından gelmesi bir sorun oluşturmayacaksa, hem hangisini alacağıma, hem de kitap temin edebileceğim yerleri incelemeye başlayacağım..

Sorun olmaz, fakat amazon.com ülkemize satış yapmıyor diye biliyorum. Umarım değişmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

fakat

fakat

fakat
    fakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:43:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Amazon'dan alsam kindle'ı, Türkiye'de alacağım / indireceğim kitaplarda herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Amazondan almam yani yurtdışından gelmesi bir sorun oluşturmayacaksa, hem hangisini alacağıma, hem de kitap temin edebileceğim yerleri incelemeye başlayacağım..

Sorun olmaz, fakat amazon.com ülkemize satış yapmıyor diye biliyorum. Umarım değişmiştir.

Amazon'un satış yaptığı bir ülke üzerinden alıp elden getirteceğim almaya kesin karar verirsem.. Burdan alacağım,indireceğim ya da temin edeceğim ürünlerde sorun olmaması kritik.. hem kitap temini hem atıyorum dil kodlaması vs.'e kadar sorun olmaz diye düşünüyorum..

Ama önce sizlerin de önerilerine uyup, bir denemem gerek, zira içime sinmezse aldıktan sonra çok geç olur :)

Ben de kindle alacağım. Dil kodlamasında Türkçeye yer veriyorlar mı bilmiyorum fakat ürün standarttır. Yani bir Play Station, bir Xbox gibi pal /ntsc ayrımı yoktur.

• quote:

quote:

quote:

Amazon'un satış yaptığı bir ülke üzerinden alıp elden getirteceğim almaya kesin karar verirsem.. Burdan alacağım,indireceğim ya da temin edeceğim ürünlerde sorun olmaması kritik.. hem kitap temini hem atıyorum dil kodlaması vs.'e kadar sorun olmaz diye düşünüyorum..

Ama önce sizlerin de önerilerine uyup, bir denemem gerek, zira içime sinmezse aldıktan sonra çok geç olur :)

İndireceğiniz kitaplarda bir sıkıntı olmaz dosyayı mobi formatına çevirip direk atarsınız.Satın alacağınız ürünlerde kitabın DRM korumasını program yardımıyla kaldırıp epubdan mobiye yine program yardımıyla çevirip attıktan sonra okuyabilirsiniz (türk sitelerinden alacağınız kitaplarda).Bunun haricinde amazon'dan alacağınız kitapları almak için de proxy kullanmanız gerekmekte.İngilizce kitapları zaten ücretsiz de bulabileceğinizden amazon'a işiniz düşmez ama türkçe kitap satın alacağım derseniz dediğim gibi DRM korumasını kaldırmadan okuyamıyorsunuz.Zira kindle epub açamıyor ve siteler mobi satmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 10 Nisan 2014; 23:11:40 >

• quote:

Türkiyeden hiç ebook almadığım için yorum yapamayacağım ama Sentez güzel bir şekilde açıklamış zaten
  • fakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:45:36 >
  • Kindlecılar buyrun 359 TL http://www.hizlial.com/amazon-kindle-paperwhite-2-wi-fi-dahili-isik-elektronik-kitap-okuyucu/10194596

Uygun fiyatlı e-kitap okuyucu arayanlar buyrun

Reeder2 Wi-Fi Dokunmatik E-kitap Okuyucu + 10 Adet E-Kitap + Kılıf Hediyeli 178 TL

http://www.hizlial.com/reeder2-wi-fi-dokunmatik-e-kitap-okuyucu-10-adet-e-kitap-kilif-hediyeli/10370574

• fakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:44:11 >
  • quote:

Reeder2 için kullanan birilerinin yorumu olabilir mi? Fiyat avantajı aklımı çeliyor..

Hocam Reeder'ı ben de araştırdım zamanında ve özellikle ekşi'deki yorumlarda gördüğüm kadarıyla aletten şikayetçi pek çok insan var.Ama teknoloji şans işi kimisi de gayet memnun cihazdan.Kılıf hediyesi de olunca gayet uygun,bir risk alayım diyerek alınabilir dediğim gibi şans işi.Ben size özelden 2 arkadaşın profilini atayım ilk arkadaş'a neden Reeder almanız gerektiğini sorun,ikinci arkadaşa neden Reeder almamanız gerektiğini sorun ve gelecek cevapları mukayese edip karar verin.
  • birkaç aydır kindle kullanıyorum. Özellikle büyükşehirde otobüste,metroda çok işime yarıyor. Güzel kapaklı bir kılıf aldım otomatik uyku modu özelliği var. Ayaktar dururken bile çok rahat şekilde açıp okuyabiliyorum. Kaldığım yerden devam ediyor zaten. İnecekken kapağı kapatıp çantama koyuyorum otomatik uykuya geçiyor. Zaten yüzlerce kitap var :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.