Şimdi Ara

E-mahines Ekran çizgi çizgi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 aylık bi e-machines e 725 laptopum var.... Bazen, çok kısa süreliğine ekran çizgi çizgi olup düzeliyor sonra. Özellikle win media player la ilgili bişi olduğunu düşünüyorum . VLC playerda bişi izlerken bu problemlele karşılaşmadım .. Ama arada sıradada normal masa üstü gözükürken bile 10 saliseliğine gidip geliyor ekran...

Bozuluyormu ? ?

• Lcd kablonuzda veya panelinizde problem var garantor firmaya goturup tamiratını isteyin.Lcdnin ustten tutarak iki parmagınızla kıskac gibi bastırarak (LCD cercevesine) bir uctan bir uca gezin kucuk aralıklarla.Boyle yaparak sorun olan bolge gorulebilir.Eger cıkarsa sorunu firmaya bu sekilde gosterilirsiniz.

SAYGILARLA
  • Merhaba ..

HErhangi birşey gözükmüyor...

sizce software problemi olması mümkünmü ... bazen media playerdan VLC ye geçtiğimde problem kalmıyor.... Özellikle çok yüksek kalitedeki videolar için geçerli
  • Zannetmiyorum bugune kadar bu arızada yazılımsal olarak bi cozume basvurmadım direk lcd.

SAYGILARLA
  • Ok sağol ... şimdilik haftada 2 - 3 kez olduğu için sanıyorum goturmek cok akıllıca olmicak ... bekleyelim görelim .. .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde ki mavi çizgi...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.