Şimdi Ara

E-Posta Programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim hotmail gelen kutumda çok sayıda eposta var. Windows Live Mail'ı duymuşsunuzdur. Postalarıma bu programla bakıyorum. Ama çok sayıda posta olduğu için doğal olarak yavaş çalışıyor. Ve format attıktan sonra tüm postaların bilgisayara indirilmesi çok uzun sürüyor.

Sormak istediğim bilgisayara sadece yeni gelen postaların indirilmesi için bir ayar var mı?(Yani belli bir tarihten önceki postalar indirilmeyecek.) Ya da böyle çalışan başka bir eposta istemcisi var mı?

İyi günler.

• İnternetin sürekli varsa bu tür programlarla neden uğraşıyosunki aç hotmaili gör istediklerini, gerçi bende yavaşlığından gmaile geçtim hotmailide gmailden görüyorum daha iyi oluyo hemde daha hızlı.
  • Tarayıcıdan daha yavaş oluyor. Gmail gerçekten hızlı ama alışamadım gitti.

Hem bir mail geldiğinde anında haberdar olmak istiyorum. Msn açarsam haberdar olabilirim ama msn açmıyorum. Yani bana bir program şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PESSIMIST -- 11 Aralık 2009; 20:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PESSIMIST

Tarayıcıdan daha yavaş oluyor. Gmail gerçekten hızlı ama alışamadım gitti.

Hem bir mail geldiğinde anında haberdar olmak istiyorum. Msn açarsam haberdar olabilirim ama msn açmıyorum. Yani bana bir program şart.

Firefox kullanıyorsan Webmail Notifier eklentisiyle hem hotmail hemde gmail e mail geldiğinde haberdar olabilirsin. Eklenti ayarlarından denetleme süresini de 1dk ya ayarla her 1dk da yeni mail olup olmadığına baksın ekranda göstersin.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490

• Bu eklentiyi istediğim gibi bir program bulamadığım için uzun zamandır kullanıyorum. Ama firefox sürekli açık olmadığı için gelen mailleri her zaman göremiyorum. Neyse sanırım çok fazla şey istiyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.