E-war Türk Yapımı Bir Oyundur E-rep Tarzıdır Fakat Farklıkları Anlatıcağım Şimdi E-war da Silah Çeşitli Silahlar Vardır Pistol Vs Ağır Silahlar Bir Vatandaşın Taşıyabilceği Maksimum Ağır Silah Saysı-1 Tasıcağı Pistol Sayısı-2 Dir Bombalar Dahildir Peki Savaş Sistemi Diğer Oyunlardan Gelişmişdir. Train Sistemi Var Biliyorsunuz E-Rep e-war da train de sadece bir alan üzerinde yoğunlaşırsınız örneğin snipercılık veya roket kullanmak gibi e-war da tanklar da dahildir tabi sistem tamamen benim ya şimdi anlatamıyorum burda fakat oynarken anlarsınız oyunu fakat oyun bir script üzerine kurulu olmadığı için her şeyi tek tek ben yapmam gerekiyor saat 00:00 da oyun güncelenir tüm kayıt olan vatandaşlar ws ws anlarsınız siz yani :) nese anlatamadım zaten kısaca linki veriyim.yani kayıt olursanız gece 12 den sonra giriş yapabilrsiniz kısaca bu aslında şeçim vaktida 30.05.2012 dir Her Ülkeye Ekmek Ve silah sitesi verilmiştir ayrıca ekmek limiti felan yoktur ne kadar üretiyseniz savaşta kullanabilrsiniz Bu Tutacağına inanıyorum çünkü mafya takimim kurmuştum ben fakat nerdeyse mayfa oyunları fazla bu farklı bir oyun Linkhttp://e-war.tr.gg/
.tr.gg mi ? kolay gelsin ama tutacagını sanmıyorum.
Kardeş zaten oynıcaklar zevk için oynasın belki ilerde .com geçerim belli olmaz :D