Şimdi Ara

E-sigara ile ilgili yardim edebilecek birisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yarin e sigara satin almak istiyorum ama 50-60 tl lik modellerin tanitimina baktigimda tatmin edicek kadar duman cikmiyor.bu cihazi nikotinsiz, nargile gibi kullanmayi ve yogun duman gelmesini istiyorum. Ikili set ile maksimum fiyat 130(140 olabilir belki) tekli setler icin ise 65-70 fiyat araligi istiyorum.istedigim ozelliklerde onerileriniz varsa herkese simdiden tesekkurler ve biraz bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Joyetech e-roll var gayet güzel 150 lira olması lazım fiyatı.
  • Baska onerileriniz varsa hos olur arkadaslar simdi joyetech e rolla bakicam up

• Bunlar zararlı mı? Yoksa sadece duman çıkarmak için hobi amaçlı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Likit denilen sivilari var tipki nargiledeki meyve seçimi gibi seçiyorsun,bunlarin sorunu yok sigaraya dahir hicbirsey yok nargileye benziyor ve duman cikartmasi cok eglenceli bana gore ve aslinda ne deselerde zararli degil fazla.Fakat bu aleti sigara gibide kullanabiliyorsun, dogal meyve likiti yerine marlboro veya farkli tutun markali sigara likitleri alirsan tipki sigara gibi nikotini az bir tad geliyor

• Bu e sigara nikotinsiz ve zararsızmı ?

Eğer öyleyse bende almayı düşünebilirim.
  • Zararsız sigara mı olur yapmayın arkadaşlar sadece kendinizi kandırırsınız dumanı eğlenceli diyerek kızılderililere katılsaydınız o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arkadasta likitli bi alet vardı,on numara valla cocuk istedigi zaman cikarip iki duman alıyodu bende kullandim cesit cesit aroması var sigaranin yerini tutmasa bile unutturuyor sanırım kokusu da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Akciğerde su toplanmasına sebep oluyor en basitinden

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Akciğerde su toplanmasına sebep oluyor en basitinden

Resmi bir kayda dayandırdığınız belgeleri görebilir miyim?
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bence sende bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Hayır. Bence sende bulabilirsin

Ortaya bir iddia atıyorsanız doğrulamanız gerekiyor. Ve bunları resmi araştırma kayıtlarına dayandırmanız gerekiyor.
  • Bulamazsın çünkü öyle birşey yok.
  • Herkese selamlar,
    ben kurban bayramında ispanyaya tatile gittim ve Philip Morris'in çıkardığı Solaris marka e-sigara aldım ve 1buçuk aydır ağzıma sigara sürmüyorum. görüntüsü, hissiyatı ve tadı aynı sigara gibi, tavsiye ederim. Philip Morris markası olduğu için ve fiyatları normal sigaradan daha ucuz olduğu için, tüm dünyada elektronik sigara olayını tekeline alacağını düşünüyorum. şubat ayında tüm dünyada satışa başlayacak ama şu an sadece ispanyada satılıyor. eşe dosta getirdim ama elimde fazladan 2 adet açılmamış esigara ve baya bi yedekleri var, düşünen olursa özelden ulaşabilir.

Solaris resmi sitesine ispanya dışından ulaşılamıyor, linkden inceleyebilirsiniz.
    solaris ispanyolca inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Oetker -- 3 Kasım 2015; 16:20:58 >

• Kangertech Subox mini kullanıyorum. Duman ve aroma yoğunluğu olarak gayet tatmin edici. 55$ dolar gibi bir fiyatı var malum sitede. Likitleri nbase alarak kendime göre istediğim aromalarda yapıyorum. 11 aydır da sigara içmiyorum. Bunun yanında bana göre artıları ; ağız kokusu, kıyafet kokusu, nefes darlığı, balgam, diş sararması gibi şeylerin olmaması.

Kanser yapıyor onlar yaaa diyenler biraz araştırsalar farklı düşünecekler. İngiltere de yapılan araştırmaya göre e-sigaranın tütünden %95 oranında daha az zararlı olduğu belgelenmiştir. Bu konuda tamamen Türkçe içerikli bir forum sitesi var aklınıza takılan bütün soruların cevaplarını ordan bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.