Şimdi Ara

E-Sim [06.09.2011]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Açılış Tarihi : 06.09.2011 (Bu tür oyunlarda erken başlayan yol alır :) Yani şimdi başlarsanız ilerde çok güçlü olursunuz. Ve oyun tutarsa hesap baya para edebilir.)
    Oyunun Türü : Siyaset/Ticaret

Güzel bi oyuna benziyor ben başladım. Türkiye de ülkeler arasında. Türkiye'yi savunmak için korumak için oyuna üye olabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ref :http://e-sim.org/lan.1738/

ÖNEMLİ NOT : Oyuna başlarken referansımdan üye olmanız sizin için çok daha iyi olur. Çünkü "Note, that your friends will also receive additional 2.0 Gold for registering from your invitation. " yazıyor. Yani "bu linkten üye olursanız 6 levele geldiğinizde 2 gold hesabınıza yüklenecektir. Gold oyunda önemli bir şeydir. Direk üye olanlara 2 gold malesef gelmiyor. Bunu üye olurken görebilirsiniz aynı yazı yazıyor. Size başarılar.

Ayrıca chat.mibbit.com 'dan Channel olarak Rizonu seçip #str kanalına bağlanırsanız sorularınızı yanıtlayan arkadaşlar olacaktır.

edit : arkadaşlar oyun çok güzel bi oyun çoğu arkadaş kayıt oluyor 1lv 1exp anlayamadan oyunu terk ediyor.

Chat.Mibbit.com > connect: Rizon[webirc] > Channel: #str

buraya girerseniz oyunu öğrenme şansınız olur. soru/yardım her türlü yönlendirme yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizon255 -- 10 Eylül 2011; 18:40:21 >

• Anladığım kadarıyla Erepublik gibi bir oyun. İnşallah Erepublik gibi yönetimi oyunu tamamen paraya yöneltmez.

Edit:Üye oldum Nickim TetharkDH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamTethaRK -- 7 Eylül 2011; 18:21:20 >
  • Bende Oyuna Başladım Nickim crucioDH . Güzel bir oyuna benziyor. İnşallah oyun paraya yönelmez :)
  • arkadaşlar oyun çok güzel bi oyun çoğu arkadaş kayıt oluyor 1lv 1exp anlayamadan oyunu terk ediyor.

Chat.Mibbit.com > connect: Rizon[webirc] > Channel: #str

buraya girerseniz oyunu öğrenme şansınız olur. soru/yardım her türlü yönlendirme yapıyoruz.
  • Katılıyorum neredeyse bütün gün #str'deyim gelin bilmediklerinizi öğretiriz, millet ilk günden 2 level olup şavaşmaya başlayamayınca bıırakıyor olur mu öyle :D
  • Ben de oyundayım. Oyun adım; Anil Atar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatayım :D Oyun çok değişti,şu an ülke olarak iyi bir seviyedeyiz,hatta bütün Asya-Irak-Yunan bölgeleri bizde diyebilirim :) Gelmezseniz çok şey kaçırırsınız ;)

https://suna.e-sim.org/lan.177123/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimaotml -- 24 Ekim 2014; 11:42:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.