Şimdi Ara

E-SIM Ne Olacak Bu Memleketin Hali Diyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere internette bir online browser oyun furyasıdır dönüyor bir kaç senedir.Ama bu çıkan oyunların %90 ı konusu ve oynanışı itibariyle birbirlerini taklit ediyor ve oyunlar da artık sıkıcı hale geliyor.

Bu yüzden de yeni ve değişik fikirler çok daha değerli hale geliyor.İşte burada da devreye E-Sim giriyor.

E-Sim oyuncularına çok büyük bir serbestlik sağlıyor.Oyun içerisinde isterseniz etkili bir politikacı isterseniz zenginliği dillere destan bir tüccar isterseniz de düşmanlarına korku salan bir askeri lider olabilirsiniz.

Oyuna ilk başladığınız andan itibaren eski oyuncular sizlere destek olacaktır.Ülkemizin resmi şirketleri aracılığıyla her gün düzenli olarak oyunculara gerekli şeyler sağlanmakta.Ben de bizzat Milli Eğitim Bakanı olarak görev alıyorum ve yeni gelenlere gerekli yardımın sağlanmasına yardımcı oluyorum.
    Oyunda Türkçe dil desteği olmamasına rağmen oyundaki bütün içeriğin anlatıldığı bir rehber sitemiz bulunmakta:
    www.sturkiye.com
    Bu sitede 2 dakikalık bir incelemeyle günlük yapmanız gereken işlemleri ve para kazanmanın yollarını öğrenebilirsiniz.

Oyunumuz sürekli iletişimi sağlamak için chat kanallarımız bulunmakta.Bu kanallar oyun içinde üye olduğunuz siyasi partilere,askeri birliklere özel kanallar olmakla birlikte herkese açık ülkemizin resmi kanalları da bulunmaktadır.
    E-Sim Türkiye Resmi Kanalı
    E-Sim Türkiye Yeni Oyuncu Bİlgilendirme Ve Destek Kanalı

Ve tabiki de oyuna kayıt linkimiz:

Oyun size 7. seviyeye ulaştığınızda oyunun genel para birimi olan gold üzerinden 5 Gold vermektedir.Yukarıda verdiğim linkten kaydolursanız 2 Gold daha fazladan alabilirsiniz.
    Aklıma gelen herşeyi açıklamaya çalıştım ama yine de aklınıza takılan birşeyler olursa forumdan ya da oyun içerisinden AWER CLEMENT nickine mesaj atabilir ya da konuya yorum olarak bırakabilirsiniz.

• up up up
  • down
  • up
  • up
  • hayrına up
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bam Bam'dan selamlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up for Turkey
  • up up
  • türkiye için yukarı
  • ↑↑↑↑↑↑
  • up up up
  • aga 1. si up ne dir:( kızıyom:(

2. si benim nicki kim aldı:(
  • up up up
  • Siz kazanın 5.00 kaydeder her vatandaş, Altın ve seviye 7'ye ulaşması bu linki ve başka tıkladıktan sonra 5.00 / onun / onu aldığında Altın ilk madalya . Ayrıca sen almak 10% altın madalya ve seviye ups oyuncu tarafından alınan. Not, arkadaşlarınızın da ek bir alacağı 2.00 bu seviye 7 ulaştığında oyun davetiye bağlantısı üzerinden kayıt için altın.(http://primera.e-sim.org/lan.236469/) cok ihtiyacım üye olunuz lütfen
  • ekleyin arkadaşlar ihtiyacım var nolur(http://buxp.org/?r=hasan4141) sizde oynayın sizde kazanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.