bugün fiziksel simden e-sim'e geçmek için mahallemdeki Türk Telekom bayisine gittim benden geçiş için 25 tl talep ettiler,ücretsiz değil miydi arkadaşlar? |
Bildirim
bugün fiziksel simden e-sim'e geçmek için mahallemdeki Türk Telekom bayisine gittim benden geçiş için 25 tl talep ettiler,ücretsiz değil miydi arkadaşlar? |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yok o telefonda xiaomi'nin hic bir telefonunda yok e-sim zaten cok fazla e-simli telefon yok |
Anladim saolasin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vodafone da ücretsiz diyor ama ankarada ücretsiz bir yer bulamadım hepsi para istiyor 35tl civarı |
Apple watch üzerinde mevcut Turkcell numaranızı kullanmak için yapılan eSim aktivasyonunun aylık ücreti 29tl, yani Turkcell abonesisiniz ve eSIM'li Apple Watch kullanmak istiyorsanız ayrıca 29tl vermeniz gerekecek. *01 Temmuz 2022 ![]() Yeni satışa sunulan eSIM destekli Apple Watch (bluetooh ve telefon cihazına ihtiyaç duymadan) mevcut telefon numaranızı kullanarak kendi üzerinden arama yaparak, arama alabilmekte. Video içeriğinde kurulum işlemlerini göstermek istedim.
*01.07.2022 tarihinde sadece Turkcell bu hizmeti desteklemekte.
00:25 Kutu açılışı
00:34 Kutu üzeri bilgiler / Kullanım bilgileri
00:51 Kuruluma Başlama
01:10 Eşleme
01:30 Apple Watch Bağlanma İşlemi
01:40 Hesaba giriş işlemi
02:27 Apple watch eşzamanlama
03:27 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama (Bu aşamada Iphone'unuz üzerinde bulunan telefon numaranızı Apple watch üzerinde aktif ediyorsunuz.)
03:42 Uygulamalara Hızlı Bakış
04:02 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama yapabilmek için gerekli yazılım güncelleme işlemi
04:57 Yazılım güncellemesi sonrası "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama
06:04 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama talebinin alınması
06:43 Kanalıma abone olduğunuz için Teşekkürler :) https://www.youtube.com/watch?v=yVd218bs2-8&feature=youtu.be |