Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.100
Cevap
366
Favori
227.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnesim icin yaziyorum
    Buradaki ref kodlarindan biriyle uye oldum. Yurtdisi paket aldim 35 tl.
    Sonra ref kodu ile esimin telinden uye oldum
    Esime de 35 tl ye paket yaptim. Hooop 7 euro geldi 😀

• Hafta sonu Yunanistandaydik, ailecek Bne sim kullandik sorunsuz.

7 euro indirim kodu: SXF9FR8C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 18 Ağustos 2024; 23:41:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese. Bne simden türkiye için paket almak istiyorum fakat operatörün Turkcell olmasını istiyorum. Telefon çekmediği zamanlarda kullanabilmek için. Telefon iphone, bunu nasıl yapabilirim?

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Önceki sayfalarda konuşulmuştu, geriye dönük bakarsanız görürsünüz. Şimdi tam hatırlayamadım ama esim tercih ekranında operatör seçimi tarzı bir şeyler olacaktı...

İlk kez satın alımlarda;

Mobimatter indirim kodu VISCE65198 (5 USD)

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0 (7 EURO)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 19 Ağustos 2024; 11:1:36 >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt

https://my.bnesim.com/top_up_data.php?iccid=to_be_ordered&from_page=home_page

Buradan h1'i seçeceksiniz Turkcell için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 19 Ağustos 2024; 12:33:55 >
  • 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt
    Uygulamada yok mu?

• Arkadaşlar 8 günlük bir balkan turuna çıkacağım bana Tüm balkanlarda problemsiz kullanacağım bir e sim gerekli yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BNESim 7 Euro'luk kupon için referans kodumu kullanabilirsiniz.
    P4U4MKTO

Ben İtalya'da kullandım sorunsuz şekilde.

• kayhangokhan kullanıcısına yanıt
    Mobimatter'dan Sparks Balkan paketi alarak sorunsuz kullandım turda. RIFAT82442 referans koduyla 5 Euro sonraki satın alımlar için kredi kazanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar. 1 eylülde avusturyaya gidiyorum 1 haftalığına. besim almayı düşünüyorum. tam olarak ne zaman almam ve kurmam gerekiyor. aktif etmem gereken yer neresi türkiye mi avusturyamı?

• afrasyab_ A kullanıcısına yanıt
    Alacağınız paketin süresi tatilinizi kapsayacak şekilde istediğiniz tarihte alabilirsiniz, gitmeden alıp kurulumu yapmanızı tavsiye ederim. Kurulum için Wi-Fi ve ya internet gerekli ve alabileceğiniz hatalara göre aksiyon almak için vaktiniz olmuş olur, orada da uğraşmamış olursunuz.

bnesim Avusturya paketi (e7) Türkiye’de de geçerli burada deneyimlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 20 Ağustos 2024; 15:57:20 >
  • merhaba

BNESIM e apple uygulaması ile kayıt oldum. Sınırsız süreli 5GB'de aldım. Ancak eSim tab'ı boş geliyor. "You don't have any eSIM yet" deyip, Shop Now butonu geliyor. Tıklayınca da yeniden alma ekranına yolluyor. Fikriniz varmıdır?

• 2 saat kadar sonra e-sim listesinde sim kart belirdi. Ancak aktif olması 4-5 saati buldu. Şuanda data olarak çalışıyor. Kurulum/Test işlerini mutlaka TR'da yapmak gerekiyor gibi duruyor.

Bir sorum daha olacak; Mevcut kullanmakta olduğum TürkTelekom hattımı BNESIM üzerinden nasıl kullanabilirim? Ana hattı kapatıp, BNESIM üzerinden WiFi aramayı aktiflemeye çalıştım ama olmadı.

Teşekkür ederim.

• daha önceki sayfalarda bahsedilen x2 data yöntemini uyguladım. mailime şöyle bir şey geldi

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

2 uygulama var sanırım bnesim ve virtualsim by bne sim. bu x2 data yı hangi uygulama üstünden alacağız? ben lifetime 10 ya da 20 gb almak istiyorum. ben virtualsim by bne sim den denedim ama şu üstteki gibi x2 banner i yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 20 Ağustos 2024; 22:39:51 >

• kayhangokhan kullanıcısına yanıt

Gidilen ülkelere göre değişir, ben karadağda bir sim kart alıp tüm çevre balkan ülkelerinde de Roaming yapmıştım mesela. Karadağda 500GB ve 7GB Roaming 15€ idi.

• Arkadaşlar bnesim uygulamasina ekledigim kredi kartlarını silemiyorum, sil dediğimde şifre istiyor fakat şifreyi kabul etmiyor. Yardımcı olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 20 Ağustos 2024; 22:42:20 >
  • Conixite kullanıcısına yanıt
    Ben aldım ama extra bir şey yapmadım, ödeme yaparken kaydettiğim emaili girdim. Paket yüklenince direk 2x oldu.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Benimde yükleyince 2x oldu hocam. Esim i aktif etmek gerekiyormuş

• esim ile Türkiyede de geçerli data paket alsak kayıtlı olmayan cihaz ile kullanılıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.