x2 olayı bitmiş. Desteğe bağlanıp sordum, bitirdik dediler. |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (128. sayfa)
-
-
Deneyimleme imkanınız olduysa 5ber hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu (link) içerisinde detaylıca ele alınmış durumda. Dilerseniz o tarafta daha fazla tecrübe sahibi kişiye ulaşabilir, paylaşımlarını okuyabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 10 Eylül 2024; 16:15:7 > -
MERHABALAR, BUGÜN BNESİM ARKADAŞ REFERANSI İLE SATIN ALIM YAPMAK İSTİYORDUM AMA 7 EURO LUK İNDİRİM 5 E DÜŞMÜŞ SANIRIM. SAYFADAN DA HERKESİN NEREDEYSE KODUNU DENEDİM HEP 5 EURO. SEBEBİNİ BİLEN VAR MI ?
- SİM KAPANMIŞ İPHONE DA BNESİM DE DATA ALSAM ALSAK ŞEBEKE AÇILIR MI ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
-
Evet, 5€ hediye et, 2 BNE Coin kazan diye çevrilmiş. Bu gün öğlen baktığımda 7 ver 7 kazan vardı, yeni değişmiş.
düzenleme: şimdi kontrol ettim, 10 BNE coin 10 Euro değerindeymiş. Kampanyayı kötü patlatmışlar, kendimi referans yapıp 1 euroya 2 hesaptan 10 gb internet alıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kod Kupon Almaya Geldim -- 10 Eylül 2024; 18:36:52 > -
Şansızlık işte bendeki ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Give €5, Get 2 BNE
You get 2 BNE Coins, while your friend enjoys an instant 5 Euro discount on their first purchase.
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM eSIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
5 euro indirim yapan kod = NUTXW2WU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 10 Eylül 2024; 22:44:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sistem, esim çipinin sim kart üzerinden yönetilmesine dayanıyor. Sim karta profillerin yüklenebilmesi için 3rd party uygulama gerekiyor haliyle. Android 9 ve üzerinde Omapi kütüphanesi sayesinde sim kart ile iletişimenizin verdiği için Android telefon gerekiyor. Estk.me buna ek olarak akıllı kart okuyucu kullanarak bilgisayar üzerinden işlem yapmaya olanak sağlıyor. Kısaca esim destekleyen telefona kıyasla tek fark sistem uygulaması üzerinden değil de, sonradan yüklenen bir uygulama ile esim profillerini yönetmek oluyor. Esim profilini yükledikten sonra sim kartı istediğiniz cihazda kullanabiliyorsunuz, ben bu şekilde usb 4g modeme bnesim yüklü sim kartı takıp kullandım. 5ber şu an için en uygun fiyatlı alternatif. 2 esim profili ücretsiz yüklenebilen standart sim kartı 12 dolara (+vergi), sınırsız yükleme hakkı olan versiyonunu 25 dolara (+vergi) satıyor.
5 euro size indirim yapıyor, karşıya 2 BNE ekliyor. Kötü oldu. Bizlere dayanamadılar. Kampanyayı değiştirmek zorunda kalmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: emirkanim
Give €5, Get 2 BNE
You get 2 BNE Coins, while your friend enjoys an instant 5 Euro discount on their first purchase.
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM eSIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
5 euro indirim yapan kod = NUTXW2WU
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
SİM KAPANMIŞ İPHONE DA BNESİM DE DATA ALSAM ALSAK ŞEBEKE AÇILIR MI ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
Bne sim 5euro indirim kodu. 1S0Z86FE
kuzey kibrista gecerli olan hangilerinde var bilgisi olan var mi ?
Avusturyaya inip 2 gün sonra almanyaya geçeceğim en mantıklı hat seçimi ne olur? Mobil modemim var fiziki hat almalıyım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SİM hattı kapanmış telefona BNESİM yüklü SİM kart taktık olmadı, yurtdışana çıkınca oluyormuş, yanlış okumadımsa aşağılarda yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: eren73546
SİM KAPANMIŞ İPHONE DA BNESİM DE DATA ALSAM ALSAK ŞEBEKE AÇILIR MI ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
Yani yurtdışınq girip çıkınca olur mu ben doğru mu anladım
Bildiğim orada Hava alanlarında sadece internet kullanabileceğiniz hatlar var hava alanından alıp kullanabilirsiniz. E-SİM kullanamayacaksınız o zaman. En mantıklısı bu şekilde yapabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: samsun__
Avusturyaya inip 2 gün sonra almanyaya geçeceğim en mantıklı hat seçimi ne olur? Mobil modemim var fiziki hat almalıyım teşekkürler
TÜRKİYE’de Sim kapanmış telefonla yurtdışında kullandığını yazmış, ama TÜRKİYE’ye giriş yaptığında aktif kalmış mı onu bilemiyorum. Aşağılara bakın yazmışlardı.quote:
Orijinalden alıntı: eren73546
Yani yurtdışınq girip çıkınca olur mu ben doğru mu anladım
30 sayfa baktm ama bulamadm maalesef :( teşekkürler yine de
Teşekkürler hangi evraklar lazım bilginiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X