< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (127. sayfa)
-
-
- BNESİM HIZLI YÜKLEME NASIL YAPILIR?
- Google play veya Appstordan resimdeki uygulamayı indirin.
- *** 2 Adet uygulama var bir tanesi sosyal medya bir tanesi mobil veri paketleri. sizin indireceğiniz mobil veri paketi olacak.
- *** Uygulamayı indirdikten sonra Registera tıklayıp İsminiz ve Mailiniz ile kayıt olun.
- *** Mailinize gidip Bnesimden gelen maili onaylayınız.
- *** Daha sonra tekrar uygulamaya gidin.
- *** Local plan ve Regional plan olmak üzere iki kısım var. Türkiye'de kullanmak istiyorsanız Türkiye'yi seçip şuan kampanyada olan 10 gb 7.08 euro olan bölümü seçiyorsunuz. Kampanya referans kodunu girdiğinizde fiyat 1 Euroya düşüyor. başka kampanya ile birleşip 10 gb 20 gb yükseliyor.
- *** Yurt dışı ise örenğin avrupayı seçerseniz 32 ülkede geçerli olan 5 gb 7.06 euro olan kısmı yine referans kodu girildiğinde 1 euro fiyata düşüyor. ama bunda Türkiye'deki gibi 2 kat internet yok!
- *** 5GB seçtikten sonra ödeme sayfasına yönlendirme başlayacak. İster Arkadaşınızın ister MCTPTDW8 Referans kısmına yazın.Fiyat otomatik olarak 1 euroya düşecektir. Eğer ileri tarihli gidecekseniz gitme tarihine yakın aktivasyon yapabilirsiniz. bunun için sayfanın üstündeki Schedule Activation kısmını açın. gelecek tarih kısmını istediğiniz tarihi girin. ödeme google pay ile yapılıyor. burada kredi kartı ekleme kısmı var. Payment Method kısmına Kredi kartını ekliyorsunuz. Daha sonra bunu silebiliyorsunuz. ödeme yapıyorsunuz. bu kadar
- BNESİM (E-SİM) TELEFONA HIZLI AKTİVASYON YAPMA
- *** Yukarıdaki satın alma işlemini tamamladıktan sonra mailinize karekodun yer aldığı mail gelecek.
- *** Karekodu başka bir telefon ile fotoğraf çek veya maili pc de aç!
- *** Android telefon işlemi için!!!
- *** Telefon ayarlar kısmına git
- *** Bağlantılar kısmını aç
- *** Sim Yöneticisini aç
- *** eSim ekle kısmını aç
- *** QR Kodunu tara kısmını açarak başka telefon ile veya pcde açtığınız karekodu okut. işlem tamamlandığında E-sim aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
- Referans kodu:
- MCTPTDW8
-
Arkadaşlar konuyu okudum ama tam anlayamadım. SIM kapalı iphone'da TR içinde esim ile hem görüşme hem de internet yapabiliyor muyuz? Görüşmeler nasıl yapılıyor eğer fiziki IMEI kapalı olsa bile?
-
Almanya için tavsiye edebileceğiniz e-sim var mıdır? bir sürü firma var kafa karıştırıyor.
Bir de bu paylaşılan indirim kodlarını ilk alımda fiyattan düşüyor mu yoksa bir sonraki kullanımamı bonus veriliyor?
-
Tüm seyahatlerim için Mobimatter uygulamasını kullandım.
Uygulamada zaman ve ülkeler için paket seçenekleri var. Uygun paketi seçerek daha az parayla paketi seçebilirsiniz. Bir kaç uygulamala ile karşılaştırdım fiyat daha daha ucuz geldi, hız konusunda bir sorun yaşamadım. Tabi gideceğiniz ülkeye göre daha uygun fiyat veren uygulamalar olabilir, birden çok ülkeye gidecekseniz uygulama verimli.
SELMK59756 referans adımla kaydolun ve 5 dolar hediye parası kazanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobimatter fiyatları üzerinden %50 indirimli olarak e-sim sağlayabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BNESİM öneririm, avrupa paketini alın (alırsanız TÜRKİYE’den çıkmadan aktif edersiniz) yada doğrudan Almanya paketini alabilirsiniz. sorunsuz kullanırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: rom11Almanya için tavsiye edebileceğiniz e-sim var mıdır? bir sürü firma var kafa karıştırıyor.
Bir de bu paylaşılan indirim kodlarını ilk alımda fiyattan düşüyor mu yoksa bir sonraki kullanımamı bonus veriliyor?
İlk alımda 7 euro düşer.
Give €7, Get €7
You get a 7 Euro discount coupon, while your friend enjoys an instant 7 Euro discount on their first purchase.
Hey! Quick tip for you - get 10% off any BNESIM product with
my code: NUTXW2WU
It’s a sweet deal to keep you connected for less! Download the BNESIM app, use the code at checkout and enjoy the discount! Cheers!app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
İlk alımda 7 euro indirim için kullanabilirsiniz.
Kod = NUTXW2WU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 8 Eylül 2024; 14:6:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Mobimatter Rusya paketi kaça düşürürsünüz?
telefonum esim desteklemiyor. bunun çözümü var mı ?
-
Fiziksel sim karta esim profili yükleyebilmeyi sağlayan (aşağıdaki) çözümler var. Destekleyen (Android 9 ve üzeri) telefonlarda profili yükledikten sonra sim kartı dilediğiniz cihazda kullanabiliyorsunuz.
Elimde fazladan 5ber standart sim kart var. Dileyene 600₺ den verebilirim.
esim.me
esim.5ber.com
estk.me
öm attım hocam
Buradaki ayarlamaları yaparak Avrupa bölgesinde bnesim hattı ile Turkcell hattını sanki Türkiye de gibi İphone cihaz ile kullanabiliyoruz. En önemli nokta 3. maddeyi mutlaka Türkiye’den çıkmadan yapmalısınız o seçimi Avrupa’da yapamıyorsunuz. Paylaşım için teşekkürler tekrardan.
Bnesim de Almanya ve Hollanda da test ettik sorunsuz çalışıyor. Bu fiyata bu hizmet bedava.
Kullanmak isteyen olursa ilk satın alımda geçerli 7€ Bnesim kodu : DSH2NUVX
Bnesim yunanistan tecrübemi paylaşayım. Yanlışlıkla Yunanistan paketini aldığım için İpsala sınırın oldukça ilerisine geçinceye kadar çalışmadı. Avrupa paketi ise her yerde çalıştığı için problem olmadı. Bir çok köy ve kasabada çalışmasına rağmen bazı marketlerde çekmediği için ürün içeriklerine bakamadığım yerler oldu. Atina'da diğer şehirlere göre daha yavaştı.
Konudan bağımsız olarak arabayla gitmeyi düşünenler yakıt alırken dikkatli olmalı. Yanlış yakıt koyma durumu sık yaşanıyormuş. Kontrol ederek doldurtun.
-
Redteago tüm Avrupa'da ve Türkiye dahili günlük 300mb sonrası 480kbps hızında sınırsız günlük 0.70dolar isteğiniz gün kadar alabilirsiniz. İlk alımda sonra 3 dolar hediye veren kod SULE0084
https://esim.redteago.com/
Bnesim süresiz İnternet paketinin üzerine aylık internet paketi aldım süresiz olan paketten düşüyor aylık olanın günü dolacak ondan düşmüyor. Süresiz paketi olanlar aylık paket alacaksa ayrı sim kart olarak alsınlar.
Merhaba,
Referans kodunuz ile 1 euro 'luk europe paketini alacaktım ancak sırbistan'da geçmediği için bende local paket aldım. Orada'da ciddi bir indirim yaptı.
Ben 27 aralıkta gideceğim sırbistana, Aktivasyon maili o zaman mı gelir acaba?
Edit: My ESims bölümünde aktivasyon varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 10 Eylül 2024; 17:8:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X