Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
366
Favori
227.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu güzel bir indirim kampanyası, geçen seferki çok bombaymış yakalayamadık. alıp stok yapalım.

• Gelen mesaj E-SİM VODAFONE kampanya yapmış.

İstediğin özel numarayı seçerek yeni hattını Vodafone'dan al, eSIM ile hattını anında aktive et!
    Üstelik eSIM'e özel 15GB internet yalnızca 200 TL, incelemek için:
    İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için tıklayın:

İletişim: 0(542) 542 00 00 Mersis No: 925035326100017

B003

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Sizin bence iki imei de aktif. Kapanan imei hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osnakli O kullanıcısına yanıt

Hocam ikisi de kapalı şu an

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Vallahi çok iyi

• VooPoo kullanıcısına yanıt

Kullandım

• Anlık olarak KKTC’de MobiMatter üzerinden aldığım Sparks paketini kullanıyorum. Vodafone olarak görüyor, herhangi bir problem yok. Turkcell günlük 350₺ ücret belirlemişken ben 5 GB ile tüm tatil işimi göreceğim, sadece 6.99 dolar ödedim, ilk alışverişim olduğu için 3.5$ geri yattı.

Turkcelli dolaşıma kapattım, mobil veriyi Sparks öncelikliye çevirdim, şimdilik bir sorun yaşamadım. Wifi üzerinden çağrı alabiliyorum.

• 3 gündür Midilli adasında BNE esim kullaniyorum çok memnunum 5 gb olan paketi bitiremedim
    BNE esim 7 Euro indirim kodu: PTZMKT5S

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu da benim BNE simde yurtdışı paketlerde 7 Euro indirim yapan referans kodum: ZZETH4H5. Paket almam lazım indirim kodu artık kullanamıyorum sadece referans kodu ile alabiliyorum paketleri. Desteğinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Anlık olarak KKTC’de MobiMatter üzerinden aldığım Sparks paketini kullanıyorum. Vodafone olarak görüyor, herhangi bir problem yok. Turkcell günlük 350₺ ücret belirlemişken ben 5 GB ile tüm tatil işimi göreceğim, sadece 6.99 dolar ödedim, ilk alışverişim olduğu için 3.5$ geri yattı.

Turkcelli dolaşıma kapattım, mobil veriyi Sparks öncelikliye çevirdim, şimdilik bir sorun yaşamadım. Wifi üzerinden çağrı alabiliyorum.
    BNESİM h-1 paketi alıp deneyebilir misiniz, gidecekler için faydalı olur, BNESİM h-1 TÜRKcell kullanıyor, onun için demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 31 Ağustos 2024; 17:25:19 >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    Hak verirsiniz ki mevcut paketim varken yeniden ücret ödeyerek denemem pek mantıklı olmayacaktır. Sadece şunu belirtebilirim, kendi hattım Turkcell ve şu anda iPhone üzerinde KKTCELL olarak gözüküyor.

• Suudi arabasistan da bne esim paketlerini kullandım, ara sıra çekmemezlik oldu ama genel olarak iyi diyebilirim (zain altyapısı)
    Elimde kullanılmayan bir 5gb paket var, ilgili arkadaş olursa özelden yazabilir.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

sparks güney kıbrıs operatörlerini kullanıyor, sınıra yakın yerlerde kullanılabilir, fakat beşparmakların kuzeyinde kullanamazsınız. kktc operatörleri esim üzerinden roaming'e açık değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 1 Eylül 2024; 15:16:45 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Havaalanı ve Girne çevresinde denedim, haklı olabilirsiniz.

• Yunan Adalarında BNesim kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. 2 kişi 5 gb interneti paylaşımlı kullandığımız halde 2 gb’ını bitiremedik . Ben BNesim’den çok memnun kaldım. Siz de kullanmak isterseniz hem siz hem de ben 7 Euro kazanabiliriz. Önümüzdeki ay yapacağım gezide sizin 7 Euro’nuzu kullanmış olurum. Hem siz hem de ben kazanmış oluruz.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
    Ödeme adımında size 7 Euro indirim sağlayacak Referans kodum: VE5S6SNX
    Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app, apply the code: VE5S6SNX at checkout, and enjoy a €7 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Hak verirsiniz ki mevcut paketim varken yeniden ücret ödeyerek denemem pek mantıklı olmayacaktır. Sadece şunu belirtebilirim, kendi hattım Turkcell ve şu anda iPhone üzerinde KKTCELL olarak gözüküyor.
    😊

• Bne sim 7 euro indirim: PAXJG0FC

• bnesim 1 euroya düşüren indirim kodu 8MMAFABB

• yurtdışı telefon alıp esimle kullanılırsa kayıt yaptırmaya gerek yok sanırım değil mi

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.