Evet hocam Wifi araması < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (124. sayfa)
-
-
BNSİM için kod: HBPQGSDB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrasyab_ -- 28 Ağustos 2024; 19:43:12 > -
Ankete katılın 2 BNE madeni parası, 2€'ya eşdeğer veriyor. Mail göndermek gerekiyor.
show our appreciation for your participation, we are excited to offer you 2 BNE coins, equivalent to 2€, directly credited to your BNE wallet upon completing the voting process. It's a small gesture of thanks from us to you.
To cast your vote and claim your 2 BNE coins, follow these simple steps:
1- Visit this link.https://worldtraveltechawards.com/vote/bnesim-2024
2- Login or sign up
3- Verify your email
4- Tap "VOTE NOW"
Once you've voted, take a screenshot of your confirmation and share it with us at support@bnesim.com We will credit your BNE wallet with the 2 BNE coins in 1-2 business days.
With 2 BNE coins now in your wallet, you can enjoy the flexibility of using them on anything within our app!
Katılımınız için teşekkür ederiz, oylama sürecini tamamladıktan sonra doğrudan BNE cüzdanınıza yatırılan 2 €'ya eşdeğer 2 BNE coin'i sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, size küçük bir teşekkür jestidir.
Oy kullanmak ve 2 BNE coin'inizi talep etmek için şu basit adımları izleyin: 1- Bu bağlantıyı ziyaret edin 2- Giriş yapın veya kaydolun 3- E-postanızı doğrulayın 4- "ŞİMDİ OY VER"e dokunun Oy verdikten sonra, onayınızın ekran görüntüsünü alın ve support@bnesim.com adresinden bizimle paylaşın. 1-2 iş günü içinde BNE cüzdanınıza 2 BNE coin'i yatıracağız.
Cüzdanınızda artık 2 BNE coin'i olduğundan, bunları uygulamamızdaki her şeyde kullanma esnekliğinin tadını çıkarabilirsiniz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 29 Ağustos 2024; 0:20:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hangi bağlantı?
-
Wifi ile arama açık olursa hatlar arası hücresel vowifi devreye giriyor. İnanaın mükemmel bir icat diyebilirim. Zaten vowifi telefonlara başka bi seviye kattı. Turkcell bu işin öncüsü. Telekom çok geride. Vodafone ise daha geçen sene sms alıp göndermeye başladı vowifi üzerinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanaın bunu merak ediyoeum nasıl kullanıyorsunu. Btk bizim oparörleri engelliyor. Esimi kapanan imei de nasıl kullandınız beni de aydınlatırsanıZ sevinirim
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: VE5S6SNX
at checkout, and enjoy a €7 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
BNE sim için benim referansımı da kullanırsanız çok sevinirim.7 Euro siz 7 Euro da ben indirim kazanırım böylece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 28 Ağustos 2024; 23:1:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam selam
Ana hat Turk Telekom ses onda
Esim Bnesim internet onda
Wifi arama ikisinde de açık
Sadece SMS gelmiyor
Aramaları ana imeiye takılı hattan interneti de esimden alıyorum
Bu VoWiFi mevzusunda SMS de alınabiliyor mu, yoksa sadece aramalar için mi geçerli?
-
Sms Turk Telekom da yok hocam diğerlerini bilmiyorum
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €7 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
İlk defa alımda indirim kodu = 4M65QJBK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
https://worldtraveltechawards.com/vote/bnesim-2024quote:
Orijinalden alıntı: visceroidHangi bağlantı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 29 Ağustos 2024; 0:20:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobimatter da AVANN60811 kodunu kullanarak yapacağınız alımlarda %50 geri ödeme alabilirsiniz
Son sürüm iOS’da 3 operatörde de var
Merhaba kodunuzu kullandım teşekkür ederim.
S23 ultra kayıtsız telefonum var sim 1 kapalı , esim i aktifleştirdiğim zaman Telekom hattımı kapattırıyor, bildiğim kadarıyla e sim sim2 yı kullanıyor çünkü, yani sadece 1 simi kullanabiliyoruz, ancak yurtdışına çıktığımda fiziki simi 1. Sim yaparsam ikisinide kullanabileceğimi düşünüyorum. Bilgisi olan var mı
Bu arada 7 Euro indirim yapan kod : CV19GMWQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskoc -- 29 Ağustos 2024; 2:9:46 >
Rica ederim, güzel günlerde kullanın hocam, kapalı sim 1 telefon geçti elime, kapalı sim 1 yuvasına e-sim yüklü sim kartını taktığımızda olmadı, tüm ayarları denedim aktif olmadı. Kapanmayan sim 2 hattına taktığımızda aktif oldu e-sim hattım.quote:
Orijinalden alıntı: oskoc
Merhaba kodunuzu kullandım teşekkür ederim.
S23 ultra kayıtsız telefonum var sim 1 kapalı , esim i aktifleştirdiğim zaman Telekom hattımı kapattırıyor, bildiğim kadarıyla e sim sim2 yı kullanıyor çünkü, yani sadece 1 simi kullanabiliyoruz, ancak yurtdışına çıktığımda fiziki simi 1. Sim yaparsam ikisinide kullanabileceğimi düşünüyorum. Bilgisi olan var mı
Bu arada 7 Euro indirim yapan kod : CV19GMWQ
Tekrar soruyorum kapalı imei de yurtdışı esim kullanabiliyor musun
birde kapalı imei de turk telekom vowifi kullandırmıyor siz emin misiniz imeilerin kapalı olduğuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osnakli -- 29 Ağustos 2024; 7:59:21 >
Mobimatter indirimli sim satıyorum dilediğiniz tarifeden. Düşünen pm atsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Ağustos 2024; 8:41:18 >
Fiziki sim mi?quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
Mobimatter indirimli sim satıyorum dilediğiniz tarifeden. Düşünen pm atsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X