< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (122. sayfa)
-
-
5ber için bnsim ve mobimatter QR kod veriyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim Hocam 2 haftaya sonra buraya dönüş yaparim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1. Adımquote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
5ber için bnsim ve mobimatter QR kod veriyor mu?
5ber eSIM kartı takın
Kartı cihazınızın SIM kart yuvasına takın.
2. Adım
5ber.eSIM uygulamasını indirin
Uygulamayı yükleyin ve talimatları izleyin.
3. Adım
eSIM'inizi indirin
eSIM'inizin QR kodunu tarayın ve uygulama aracılığıyla etkinleştirin.
Site
https://esim.5ber.com/?language=en-US
bnesim veriyor mobimatter bilmiyorum, redteago da uygulamadan alırsan vermiyor webden alırsan veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MobiMatter Deneyimlerim:
Yunanistan : Nova 5G
Macaristan : Telekom Hu 5G
Polonya : Plus
Çekya : T-Mobile Cz Lite
Almanya : O2-DE
Avusturya : Megastar-T
2 Haftalık festival ve gezi sonucuna istinaden MobiMatter e-sim performanslarını beğendim. Otobüs ile hemen hemen ülkeleri gezdik dağ bağır arasından geçtik çekim kalitesi olarak %90 üzeri bir performans aldım diyebilirim ve öneririm.
İndirim Kodu : OKAND18849
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 26 Ağustos 2024; 3:58:52 > -
aslında redteago da veriyor, sim kartı uygulamada etkinleştirip otomatik eklemeye hayır diyince qr kod seçeneği çıkıyor eklerseniz kayboluyor
Yurtdışı cihaz kullandığınız için mi E-sim aldınız?
-
H-1 olan paketleri nasıl satın alıyoruz hocam
Evet e sim ile interneti kullanıp wifi arama ile de aramayı hallediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecekampanya -- 26 Ağustos 2024; 13:18:49 > -
H1 paket çok stabil çalışmıyor ben denedim
Turk Telekom daha sağlıklı
Ankara Tunalıda 5G aldım
-
H1 paketler sanırım global paketler, sadece Türkiye paketleri türk telekom ile çalışıyor anlaşılan
Türk hattı da takılı kalıyor değil mi? Ek bir ayar falan yapıyor musunuz?
E simi hücreselde tutuyorum
Normal sim kartı da ses iletişimde ikisinde de wifi arama açık yapıyorum
-
Ben Turkcell'den verim alamadım açıkcası
Turk Telekom bağlantı hızı iyi
-
Merhaba, e sim airalo aldım italyada kullanım için. Henüz Türkiyedeyim. Kurulum başarılı ibaresi ile birlikte ayrıca etkinlestirilmedi diye de bir ibare var. Ben italya'ya gidince hat çekmeye başlayacak ve öyle mi etkinlesecek veya yapmam gereken bir şey var mı Türkiyedeyken..
BNESIM'de aktifleşme işlemi 5-6 saat sürmüştü. Muhtemelen sizde de öyle olacaktır. Ara ara kontrol edin. Eğer yarına kadar olmazsa helpdesk ile iletişime geçin, BNESIM'dekiler yardımcı olmuştu bana live-chat ile. Eğer local bir sim almadıysanız, TR'de çalışması lazım, ana hattı kapatıp onu test edin gitmeden.
iyi yolculuklar.
-
indirimli kodunu kullandım çok iyi fiyata geldi tüm avrupa
sadece sırbistan için airalodan en ufak paketi alacağım
başka bir arkadaş indirimden yararlanmak isterse BNESIM için HBVR7GRE kodunu kullana bilir
ayrıca airalo indirimi için VOLCAN6058 kullanılabilir
-
benim bildiğim ülkemizde 5G halen test aşamasında ve halka açık tek 5G test yeri istanbul havalimanı..
-
Hocam kapsama alanı italya diyor. Ayrıca ;
"Etkinleştirme politikası:
Geçerlilik süresi, Esim'in desteklenen bir ağa bağlanması ile başlar. "
Şeklinde bir açıklama var. Sanırım italyadan sinyal alınca açılacak, ben öyle anladım.
Bir de daha önce yazdığınız 7. Maddeye baktım. Hücresel veriyi değiştirmeye izin ver kısmını açın demişiniz ama izlediğim videolarda hep kapatıyorlar. Bunu söylemenizin mantığı nedir hocam. Bu ne işe yarıyor. Ayrıca bu ayarı birincil hat için mi yoksa e sim için mi acacagiz. Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X